Nogomet

Najprej so ga zasuli z vprašanji, nato obnemeli: Lindelöfu grozili s smrtjo

Manchester, 31. 03. 2019 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po novi prvenstveni zmagi Manchester Uniteda nad Watfordom v ospredju tokrat nista bila strelca dveh zadetkov Marcus Rashford in Anthony Martial, ampak neljubi dogodek pred omenjenim obračunom na kultnem Old Traffordu, kar je zbranim novinarjem zaupal tudi glavni trener rdečih vragov Ole Gunnar Solskjaer.

Z zadetkoma Marcusa Rashforda in Anthonyja Martiala je Manchester United v soboto dosegel novo prvenstveno zmago proti Watfordu z 2 : 1, s katero se je (začasno) prebil na četrto mesto ligaške razpredelnice in se obenem izenačil z 61 točkami s trenutno tretjeuvrščenim Tottenhamom

Osrednjemu branilcu Manchester Uniteda Victorju Lindelöfu so pred prvenstveno tekmo z Watfordom grozili s smrtjo.
Osrednjemu branilcu Manchester Uniteda Victorju Lindelöfu so pred prvenstveno tekmo z Watfordom grozili s smrtjo. FOTO: AP

To je bila prva zmaga za trenerja Oleja Gunnarja Solskjaerja, odkar je pretekli četrtek z angleškim velikanom podpisal triletno pogodbo. A na žalost niti strelca zadetkov niti zmaga rdečih vragov niti uspešno nadaljevanje norveškega strokovnjaka na klopi Uniteda niso pritegnili toliko pozornosti pri vselej radovedni otoški 'sedmi sili' kot neljubi dogodek, ki se je zgodil pred omenjenim dvobojem na kultnem Old Traffordu. Glavna tema novinarjev je bil namreč osrednji branilec iz rdečega dela Manchestra Victor Lindelöf, ki je prejel grožnje s smrtjo, kar je Solskjaer takoj po koncu obračuna tudi potrdil. 

"Najbolj me žalosti dejstvo, da ste me skorajda napadli z vprašanji o Lindelöfovi odsotnosti, medtem ko je fant preživljal pravo dramo le nekaj minut pred začetkom tekme z Watfordom. To je edini razlog, zakaj ga tokrat ni bilo v kadru. Victor je prejel grožnje s smrtjo zato, ker je zaradi osebnih razlogov predčasno zapustil tabor švedske izbrane vrste. Moral je urediti določene zadeve, ampak verjamem, da bo že čez nekaj dni vse v najlepšem redu," je veliko radovednost domačih novinarjev (vsaj začasno) potešil umirjeni Norvežan na klopi Uniteda.

TEKMA

Lindelöf je v dozdajšnjem delu sezone v rdečem dresu odigral 33 tekem, od tega 25 v angleški Premier ligi, in v tem času dosegel tudi en zadetek. Član kluba z Old Trafforda pa je od poletja 2017, ko je za 35 milijonov evrov prestopil iz vrst lizbonske Benfice.

LESTVICA     

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dinho8O
31. 03. 2019 13.59
+0
Nic cudnega, glede na to kaksno stanje vlada na Svedskem.
deltex
31. 03. 2019 14.38
+0
Ja, na robu vojne so...ti nisi dobro obveščen, le prestrašen...
SAF1
31. 03. 2019 12.21
+9
Dobro, cilj je tretje mesto to sezono, čeprav sem še upal na FA pokal, ampak kar je, je, škoda.
Iniesta
31. 03. 2019 10.46
+7
Bomo videli iz kaksnega testa je Šolšjer proti Messijevi Barci ...
TvojPrijatelj
31. 03. 2019 12.35
-21
Iz kakšnega testa bi pa naj bil? Do zdaj vse kar je naredil je to da je pokradel denar v smislu svojih mesečnih plač.
PinkoPilinko
31. 03. 2019 14.25
+5
A res al kva, poglej kje je bil United pod prejšnim strategom in kje je zdaj!!! Ima zelo lepe možnosti da gre v ligi prvakov do konca.