Nogomet

Nedved ostaja zvest "stari dami" v Torinu

Torino, 14. 05. 2008 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
0

Čeh Pavel Nedved je še za eno leto podaljšal pogodbo z dosedanjim delodajalcem, moštvom torinskega Juventusa.

Pavel Nedved
Pavel Nedved FOTO: Reuters

Petintridesetletni igralec sredine igrišča je bil pred dvema letoma, potem ko je Juventus izpadel v drugo ligo, že tik pred tem, da konča kariero, a so ga v klubu vendarle prepričali, zdaj jim je to uspelo še drugič.

"V Juventusu sem preživel sedem neverjetnih let, zakaj ne bi še eno, saj se dobro počutim. Klubu bo po vrnitvi iz druge lige najverjetneje uspelo izboriti nastop v Ligi prvakov, kar bo zame še dodatni motiv. Želim še enkrat okusiti slast igranja v najelitnejšem klubskem tekmovanju," se veseli izziva v dresu "stare dame" Pavel Nedved, nekoč tudi izbran za najboljšega nogometaša Evrope.

Podaljšanja pogodbe so se bržkone močno razveselili tudi v češkem reprezentančnem taboru, kjer upajo, da se bo Nedved prav tako premislil, kar se tiče igranja za nacionalno vrsto. Po poškodbi Tomaša Rosickega bi bile usluge Nedveda za Čehe še toliko bolj dobrodošle.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.