Ronaldove fotografije sprožile val kritik: Rekel je, da gre obiskat mamo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
J.K.
KOMENTARJI
166
Kljub temu da je morala zaradi potrjene okužbe z novim koronavirusom branilca Danieleja Ruganija v osamitev celotna ekipa italijanskega nogometnega prvoligaša Juventusa, je zvezdnik "stare dame" Cristiano Ronaldo dobil posebno dovoljenje za obisk domače Madeire. Poteza kluba ni navdušila nekaterih navijačev in baje tudi soigralcev, ki so morali ostati v Torinu in okolici.

Ronaldo (na fotografiji) z mamo Dolores Aveiro in partnerico Georgino Rodriguez.
Ronaldo (na fotografiji) z mamo Dolores Aveiro in partnerico Georgino Rodriguez.FOTO: AP

Cristiano Ronaldoje s posebnim dovoljenjem Juventusa v bolnišnici na Madeiri obiskal mamo Dolores Aveiro, ki okreva po možganski kapi in posledični operaciji. Vse od tedaj se portugalski nogometni as nahaja v osamitvi na domačem naslovu, potem ko so pri Juventusu potrdili, da je z novim koronavirusom okužen branilec članskega moštva Daniele Rugani.

Poteza "stare dame", ki je Ronaldu dovolila zapustiti Torino, pa naj ne bi najbolj navdušila nekaterih navijačev in soigralcev, večina (odšel naj bi sicer tudi napadalec Gonzalo Higuain) je ostala v prestolnici Piemonta in njegovi okolici.

Ko so naredili to izjemo ...
"V Juventusu so se reči zapletle, ko je Cristiano Ronaldo odšel," je za radio Punto Nuovodejal Giovanni Cobolli Gigli, nekdanji predsednik belo-črnih. "Rekel je, da gre na Portugalsko obiskat mamo, zdaj pa se zdi, da se zgolj fotografira v bazenu. Ko so naredili to izjemo, je šlo vse navzdol, saj so želeli oditi tudi drugi. Ne bi smelo biti tako. Vsi bi morali ostati v karanteni," je dodal.

Ronaldova fotografija z Madeire, ki je dvignila precej prahu.
Ronaldova fotografija z Madeire, ki je dvignila precej prahu.FOTO: Instagram

V javnosti je odmevala predvsem ena najnovejših fotografij z družbenih omrežij, ki jo je objavila Ronaldova sestra Katia Aveiro, portugalski zvezdnik pa v družbi sestre in še nekaterih oseb pozira brez majice, kar je sicer storil tudi nekaj dni prej. 

"Zdaj je sicer lahko kritizirati, toda navzven preprosto ne razumem, zakaj so lahko nekateri igralci zapustili Italijo. Ko se bodo vrnili, bodo težje prišli v formo, saj bodo morali ostati v obvezni 14-dnevni karanteni," še meni Gigli.