Nogomet

Nekdanji trener Olimpije zapolnil vrzel na klopi Kopra

Ljubljana, 18. 10. 2023 15.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, Ž.K.
Komentarji
2

Sedaj je tudi uradno potrjeno: Zoran Zeljković ni več trener Kopra. Triinštiridesetletnik je po novem sedel na klop ljubljanske Olimpije, potem ko se je s prvakom dogovoril še o zadnjih podrobnostih. Zeljkovića pa bo na klopi Kanarčkov zamenjal nekdanji trener Olimpije Safet Hadžić.

"Pod njegovim vodstvom smo se skupaj veselili pokalne lovorike in bili do zadnjih minut v igri za državni naslov. Po dolgih letih je Koper igral v evropskih kvalifikacijah in vzgojil nogometaše, ki so ob rekordnih zneskih zapuščali Bonifiko. Koper je bil z Zoranom uspešen in obratno, a vsake zgodbe je enkrat konec. Zoki, hvala," so pri rumeno-modrih zapisali na družbenih omrežjih ter dodali, da se bodo še srečali na igrišču.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Olimpijo prihodnji teden čaka tretja tekma Konferenčne lige, ko bodo gostovali pri ekipi s Ferskih otokov. V četrtek ob 18.25 s prenosom na Kanalu A in VOYO.

Pri Kopru pa so hitro poiskali Zeljkovićevega naslednika. To je nekdanji večkratni trener Olimpije Safet Hadžić, ki je nazadnje kot trener članske ekipe med julijem in koncem novembra 2022 vodil kranjski Triglav. 

"Sprejel sem izziv. Imam dovolj izkušenj, zato sem prevzel ekipo, s katero želim izpolniti cilje, ki so bili zastavljeni. Gremo tekmo po tekmi, a na vsaki po zmago," je v izjavi za klub dejal dolgoletni trener mlajših selekcij ljubljanske Olimpije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hadžićev pomočnik bo nekdanji pomočnik Zeljkovića pri Kopru  in nekdanji nogometaš primorskega kluba Denis Halilović.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

alenka.NN
18. 10. 2023 17.49
+5
Navijam za Safeta ;)...najboljši 'dežurni' trener kjerkoli je že bil...upam, da ne gre več k Olimpiji so ga tam prepotentneži odslovili na zelo grdi način....
štajerc65
18. 10. 2023 17.06
+5
Bi bilo boljše da gre Hadžic k Olimpiji.