Nogomet

Neobičajno: Correa s klopi za rezerviste proslavljal svoj zadetek

Madrid, 05. 02. 2023 10.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sobotni obračun med Atletico Madridom in Getafejem v španskem prvenstvu je postregel z redko videno situacijo. Angel Correa je zadel za 1:0, takoj zatem pa ga je Diego Simeone potegnil na klop. Ker je bil zadetek priznan šele po posredovanju VAR-a, je Argentinec svoj gol proslavljal kar na klopi za rezervne nogometaše.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Angel Correa je v 60. minuti dosegel zadetek za 1:0. Po odbiti žogi po strelu Thomasa Lemarja je bil na pravem mestu, a ne po oceni stranskega sodnik, ki je gol razveljavil zaradi prepovedanega položaja. Trener Diego Simeone je rojaka takoj zatem potegnil na klop, a še preden se je igra nadaljevala, je interveniral VAR. Počasen posnetek je razkril, da Correa ni bil v prepovedanem položaju. Zadetek je bil priznan, Atleticova zasedba pa je stekla k klopi za rezervne nogometaše, kjer je 27-letnik proslavljal zadetek, kakršnega v svoji karieri zagotovo še ni dosegel. 

Antonio Mateu Lahoz je po posredovanju VAR-a pokazal, da Correov zadetek velja.
Antonio Mateu Lahoz je po posredovanju VAR-a pokazal, da Correov zadetek velja. FOTO: AP

Na koncu so imeli Colchonerosi manj razlogov za zadovoljstvo, saj je Enes Ünal v 83. minuti poskrbel za delitev točk. Atletico je tako zapravil priložnost, da bi se tretjeuvrščenemu Real Sociedadu še nekoliko bolj približal. Baski imajo s tekmo manj štiri točke več od Madridčanov. Peti je Villarreal, ki je v soboto nepričakovano kiksnil proti zadnjemu Elcheju, ki je prišel do sploh prve zmage v sezoni. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dark horse
05. 02. 2023 16.00
+3
Real se vzpenja v formi 🤣🤣🤣 tudi sodniki s penali in podaljški niso več dovolj 🙈
mackon08
05. 02. 2023 11.52
+2
AM antinogomet edino kar vejo je provociranje.