Nogomet

Neutolažljivi Peđa Mijatović: Zaradi okužbe se nisva mogla niti posloviti

Madrid, 22. 03. 2020 14.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekoč odlični napadalec madridskega Reala Predrag "Peđa" Mijatović je novico o smrti priljubljenega in uspešnega nekdanjega predsednika kraljevega kluba Lorenza Sanza sprejel z veliko žalostjo."Bil mi je kot drugi oče," med drugim sporoča Črnogorec.

Legendarni, žal preminuli Lorenzo Sanz je imel z vsemi zvezdniki v svoji eri predsednikovanja madridskega Reala izjemen odnos, o čemer priča tudi izjava neutolažljivega nekdanjega izjemnega napadalca zasedbe s Santiaga Bernabeua Predraga Mijatovića, ki o nekdanjem šefu govori v superlativih. 

"V solzah se sprašujem, zakaj je moral oditi na tak način? Še posloviti se nisva mogla zaradi okužbe s koronavirusom," je za špansko Marco med drugim dejal "Peđa" Mijatović in nadaljuje: "To je eden od najbolj žalostnih dni v mojem življenju. V zadnjih dneh, odkar je prispel v bolnišnico, sem bil v stalnem stiku z Lorenzovim sinom Fernandom, in točno vem, kaj se je dogajalo. Niti njegovi najožji družinski člani niso smeli govoriti z njim. Grozno. Vse skupaj me je močno prizadelo, potrlo ... Še vedno ne morem verjeti, da ga ni več med nami."

Lorenzo Sanz je bil po besedah Predraga Mijatovića izjemen predsednik in velik gospod.
Lorenzo Sanz je bil po besedah Predraga Mijatovića izjemen predsednik in velik gospod. FOTO: AP

Izjemen predsednik, velik gospod
Mijatović se ne spominja le Sanzove velike vloge pri njegovem angažiranju, temveč tudi predsednikove človeške plati. "Bil mi je kot drugi oče. To vam pove vse o tem, kakšen človek je bil Lorenzo Sanz. Pogosto sva se slišala in skozi vsa ta leta ohranila zelo pristen stik. Veste, v življenju obstajajo določeni ljudje, ki odigrajo pomembno vlogo na vaši poti. Lorenzo je storil toliko dobrega zame in mojo kariero, da sem bil in mu bom hvaležen do konca svojih dni. Odšel je gospod z veliko začetnico in eden od najboljših predsednikov Real Madrida v zgodovini," je še pristavil skrušeni Mijatović.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
22. 03. 2020 18.02
+9
počivaj v miru legenda 😪😪
V SHESHELJ
22. 03. 2020 17.41
+8
Millady..ko bos ti izgubil drugega oceta bos dojel da je biu to tvoj pravi oce.
Millady
22. 03. 2020 18.54
+1
Millady
22. 03. 2020 16.50
-20
Neutolažljiv, skrušen, prizadet, potrt...mislim..prosim, ne se fentati od tuge in žalosti