Nogomet

Neymar dobil tudi dobro vest: poškodba ni hujše narave

Pariz, 09. 06. 2019 13.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilski zvezdnik ima v zadnjem obdobju kopico težav s poškodbami. Nazadnje se je poškodoval na prijateljski tekmi brazilske reprezentance, a poškodba na srečo ni hujše narave. Neymar ima več skrbi zaradi obtožb o posilstvu, kot pa zaradi poškodovanega gležnja.

Brazilski nogometni zvezdnik se je poškodoval na prijateljski tekmi proti Katarju in ne bo mogel nastopiti na južnoameriškemu prvenstvu. Neymar je dobil udarec v gleženj, ki mu je nato precej otekel in kazalo je, da ga čaka daljši premor. Pregled pri klubskih zdravnikih Paris Saint-Germaina pa je ponudil pozitivno "sliko", v gležnju so nategnjene vezi, a operacije ne bo potrebna. Tako kot pri prejšnji njegovi poškodbi so se odločili za konzervativen model zdravljenja.

Na uradni spletni klubski strani so zapisali, da sta dva zdravnika ugotovila, da je nategnjen zunanji ligament desnega gležnja in da operacije ne bo potrebna. Nogometaša čaka rehabilitacija, na igrišča pa se bo 27-letni Brazilec vrnil v štirih tednih in bo nared za novo klubsko sezono. Francosko državno prvenstvo se začne 10. avgusta.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Brazilski zvezdnik ima v zadnjem obdobju veliko skrbi zaradi obtožb posilstva. Slaba javna podoba je za seboj že potegnila umik nekaterih njegovih osebnih pokroviteljev, Neymar vse obtožbe zanika, a bo vse skupaj trajalo še kar nekaj časa, da situacija razjasni.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
10. 06. 2019 21.15
Neymar je zabil v dresu Barce kar 150 golov v samo štirih sezonah. Če bi imela Barca v svoji ekipi še vedno Neya in ne kakšnega Dembeleja, bi tudi liverpool ne dvignil pokala to leto, v to sem prepričan. Toda zdaj je kar je. Neymar je preveč psihično nestabilen, problematičen. In tele njegove poškodbe, ki se kar vlečejo, tudi ne morejo vlivat res ne vem kakšnega upanja delodajalca vanj.
slabzadah
10. 06. 2019 17.29
+0
ehjaehja
09. 06. 2019 19.10
-3
sedaj ga lahko kupi barca za 200 milijonov 😂😂😂