25°C

Neymar: 'Ne vem, kaj lahko še storim, da me bodo ljudje spoštovali!'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
N.M. /
KOMENTARJI
69
Igralec francoskega velikana PSG je bil v zadnjem času tarča kritik glede svojega videza ter fizične pripravljenosti. Na zadnjih tekmah brazilske reprezentance je kritike utišal z odlično igro, objavil pa je tudi nekaj zgovornih fotografij.

Brazilski superzvezdnik Neymar je bil v zadnjem času ostro napaden zaradi fizične forme oziroma pripravljenosti. Igralcu Paris Saint - Germaina v zadnjih nekaj tednih zagotovo ni bilo lahko. Navajen, da je vedno v središču pozornosti, je tokrat kritike utišal z odlično igro na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2022 v Katarju. Po tekmi, ko je Brazilija minuli teden igrala proti Čilu in zmagala z rezultatom 1:0, je v svoji Instagramovi zgodbi šaljivo pripomnil, da je na igrišču nosil majico velikosti L, naslednjič pa prosi za velikost M, kajti svojo idealno težo je že dosegel.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kritike ga niso prestrašile, na igrišču je eksplodiral. Na naslednji tekmi med Brazilijo in Perujem je prispeval zadetek, Brazilci pa so slavili z rezultatom 2:0 in tako ostajajo neporaženi. "Ne vem, kaj lahko še storim, da me bodo ljudje spoštovali. To je postalo povsem nekaj normalnega in se dogaja že dlje časa … So novinarji, komentatorji in drugi. Ravno zaradi tega včasih niti ne želim več podajati izjav. Trpim vse vrste nespoštovanja," je pojasnil brazilskim novinarjem. Objavil pa je tudi fotografijo, ki je dovolj zgovorna sama zase.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na njegove izjave so se takoj odzvali tudi iz Rede Globo (brazilsko televizijsko omrežje). "Zakaj? Zakaj praviš, da te ves čas preganjajo? Neymar, pretiravaš, pomiri se, pomiri se. Lionell Messi ne počne teh stvari. Neymarju še vedno primanjkuje tega samoobvladovanja, ker je tudi Messi kritiziran ravno toliko kot on. Na kritike se je odzvala tudi Brazilčeva sestra Rafaella Santos. "Prenehajte primerjati Messija in Neymarja. Nič ni treba komentirati, oba sta na igrišču, oba se zavedata, da nista nepremagljiva. Kakšno obnašanje, o čem govorite, niste vi tisti, ki čutite bolečino po tekmi."