Nogomet

Neymar: Želim ostati!

Pariz, 23. 07. 2022 17.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Brazilski superzvezdnik Neymar se za zdaj še s svojo ekipo mudi na Japonskem. V deželi vzhajajočega sonca se Parižani pripravljajo na novo sezono ter pri tem spoznavajo kulturo japonskega naroda. Zabavni dnevi, ki pa so za Brazilca zagotovo tudi precej naporni. Poletni prestopni rok se počasi izteka, nogometaš pa še vedno ne ve, kje bo nadaljeval svojo kariero. Iz dežele samurajev pa sedaj prihaja novica, da si želi ostati v Parizu in kariero nadaljevati ob boku Kyliana Mbappeja ter njegovega dobrega prijatelja Lionela Messija.

Neymar se s PSG-jem mudi na Japonskem
Neymar se s PSG-jem mudi na Japonskem FOTO: AP

Danes so se Parižani pod vodstvom novega trenerja Christopha Galtierja pomerili z ekipo Urawa Red Diamonds ter dosegli visoko zmago z rezultatom 3:0. Neymar je vpisal 30-minutno statistiko, po tem ko je na igrišču zamenjal Messija. Ob koncu srečanja je nekaj besed o načrtih za prihodnost namenil tudi novinarjem. O tem, da se Brazilčeva romanca v Parizu zaključuje, mediji namigujejo že dlje časa. Pred časom je tudi predsednik kluba Nasser Al-Khelaifi povedal, da želi imeti igralce, ki so klubu popolnoma predani, Brazilca pa naj ne bi bilo med njimi. Ali se je situacija pomirila in so bogati Katarci še naprej pripravljeni vlagati v zvezdnika, ki je leta 2017 poskrbel za najdražji nogometni prestop v zgodovini (222 milijonov evrov), še ni znano. Zapustil je katalonsko prestolnico ter se iz sanjske Barcelone preselil v prestolnico mode. Sanjska zgodba, ki pa se ni iztekla po pričakovanjih. Francozi v svoji vitrini še vedno pogrešajo lovoriko Lige prvakov, Brazilec pa se je v petih letih tudi zaradi številnih poškodb postavil nekoliko v ozadje. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za L'Équipe je po tekmi povedal, da si želi kariero nadaljevati v Franciji. Kljub temu, da ima s francoskimi prvaki pogodbo vse do leta 2027, pa naj bi ga ti ponujali Pepu Guardioli oziroma Manchester Cityju, kar se je sicer izkazalo za neresnično. Ponudbe, ki naj bi jih Katarci prejemali za 30-letnika, naj bi jih navduševale, a kaj se bo dejansko zgodilo, še ni znano. Glede vseh možnih govoric so sedaj vprašali nogometaša, ki je zatrdil: "Želim ostati v PSG. Kar se tiče samega kluba, ne vem, ker mi niso nič rekli. Tu imam pogodbo še za pet let, za zdaj pa mi ni nihče rekel drugače." Igrati ob boku Kyliana Mbappeja in Lionela Messija so zagotovo sanje vsakega nogometaša, če ne spregledamo dejstva, da je imel Brazilec sam veliko pri prihodu Argentinca, pa je zadeva vsekakor precej jasna. "Resnica je, da mi ni treba več nikomur nič dokazovati. Ljudje enostavno preveč govorijo, ker druge izbire nimajo. Poznajo me, vedo, kakšen sem, kako igram nogomet. Nimam kaj dodati, rad igram nogomet, srečen sem," še zaključi.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
23. 07. 2022 19.44
-2
Neymar naj ve: ni zadosti dober za Olimpijo. Naj ostane kjer je.
Ni nam vseeno
23. 07. 2022 17.35
+13
Neymar ne želi narediti iste napake...Mbappeja niti 200M ni spravilo od Messija