Nogomet

Nezadovoljni francoski zvezdnik na izhodnih vratih Bayerna?

München, 26. 12. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vse glasnejše so govorice, da je zvezdnik münchenskega Bayerna, Kinglsey Coman, tik pred tem, da po štirih letih in pol, kolikor jih je preživel v bavarski prestolnici, zamenja klubsko okolje. Na Säbener Strasse bi ga bili ob primerni odškodnini pripravljeni pustiti že v zimskem prestopnem roku.

Nemški časniki in portali poročajo o vse večjem nezadovoljstvu 25-letnega napadalno usmerjenega vezista, ki si želi vrnitve na Park princev.

"Kingsley Coman v preteklosti ni bil deležen primernega odnosa od odgovornih v vrstah Paris Saint Germaina, ki so z leti očitno spoznali, da so v njegovem primeru storili veliko napako. Ta je v zadnjih štirih letih in pol storil kar nekaj korakov naprej v svojem nogometnem razvoju in tako postal eden ključnih mož Bayerna. Čeprav Comanu pogodba s klubom poteče šele konec junija leta 2023, bi ga bili vodilni možje Bayerna pripravljeni pustiti že v zimskem prestopnem roku. A le ob razumni odškodnini," so med drugim zapisali pri Kickerju.

Kingsley Coman (v dresu s številko 29) bo, kot vse kaže, kmalu zamenjal klubsko okolje.
Kingsley Coman (v dresu s številko 29) bo, kot vse kaže, kmalu zamenjal klubsko okolje. FOTO: AP

Pod pojmom "razumna odškodnina" je mišljenih 50 milijonov evrov, torej znesek, ki bi zadovoljil apetite kluba s Säbener Strasse, s čimer bi Bavarci v nasprotni smeri krenili v lov za vročim krilnim napadalcem angleškega premierligaša Leedsa, Raphinhom. Ta je namreč v življenjski formi, saj je na dozdajšnjih 16 prvoligaških obračunih dosegel osem zadetkov in ob tem dodal še podajo.

Glede na vse glasnejše govorice o (skorajšnji) priključitvi Comana moštvu s Parka princev, zgodba o prihodu Raphinha na Allianz Areno še zdaleč ni iz trte zvita.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anticripstoned
26. 12. 2021 16.58
-2
Matrax
26. 12. 2021 20.58
+2
Kaj bo pri vam? V drugorazredni klub ne bo šel.
Ni nam vseeno
27. 12. 2021 18.28
Coeman se mi zdi, da je steklen kot Bale ali Dembele...
turk1989
26. 12. 2021 11.09
+0
Zanimivo, v Münchenskem TZ so ta teden pisal da so se zelo zbližal pri podaljšanju pogodbe.