NOGOMET

Nisi dobrodošel, so Ronaldu sporočili navijači Atletica

Ljubljana, 29.07.2022, 15:00 | Posodobljeno pred dvema urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Kje bo kariero nadaljeval Cristiano Ronaldo? V zadnjih tednih je Portugalec dal jasno vedeti, da si želi še naprej igrati v Ligi prvakov, kar v neugoden položaj postavlja njegov trenutni klub. Pri Manchester Unitedu namreč vztrajajo, da ni na prodaj. Tudi če bi bil, pa se poraja vprašanje, kdo bi sploh bil pripravljen sprejeti njegovo astronomsko plačo.

Cristiano Ronaldo je nezadovoljen na Old Traffordu. Najverjetneje je, da bo še to poletje zapustil klub.
Cristiano Ronaldo je nezadovoljen na Old Traffordu. Najverjetneje je, da bo še to poletje zapustil klub. FOTO: AP

"Jorge Mendes (Ronaldov agent, op. a.) je Manchester United obvestil, da si Ronaldo neomajno želi zapustiti klub. Mendes je pogajanja zapustil vse prej kot samozavesten, da mu bo uspelo izsiliti prestop. Posredoval je celo Sir Alex Ferguson, United pa vztraja, da Portugalca ne misli prodati," so prestopne govorice povzeli na Instragramovem profilu Cristianoronaldoish

Zapis verjetno ne bi požel večje pozornosti, če se ne bi v komentarjih oglasil kar Cristiano Ronaldo sam. Portugalec ima profil z največ sledilci na Instagramu. Vsakič, ko se oglasi, njegove besede močno odmevajo. Tokrat pa je zapisal: "Nemogoče je, da vsaj en dan ne bi govorili o meni. Drugače mediji ne bi služili. Zavedate se, da brez laži ne morete dobiti pozornosti. Nadaljujte, morda vam nekega dne uspe vsaj ena resnična novica." 

Glede na njegovo željo po igranju v Ligi prvakov, ki je nikoli ni skrival, je njegov odhod še vedno zelo realen, po drugi strani pa zgoraj omenjeni komentar vse dosedanje govorice postavlja pod velik vprašaj. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V zadnjem času se je 37-letnika povezovalo s številnimi klubi. Chelsea, Borussio Dortmund, celo vrnitev v Juventus se je omenjalo. Precej prahu je dvignila tudi povezava Ronalda z Atleticom iz Madrida, na kar so se navijači Atletov že odzvali. Na zadnji prijateljski tekmi Colchonerosov, na kateri je branil tudi Jan Oblak, so za vrati škofjeloške hobotnice razprostrli velik transparent s pomenljivim napisom: "CR7, nisi dobrodošel!"

Ali bo Ronaldo že to poletje zapustil Old Trafford ali ne, verjetno v tem trenutku ne ve nihče. Zato je najbolje zaupati tistim, ki so se v preteklosti s svojim poročanjem izkazali za verodostojne. Eden takšnih je zagotovo italijanski novinar Fabrizio Romano, ki je glede situacije nekdanjega zvezdnika Reala in Juveta zapisal, da se v zadnjem času ni spremenila. 

Po njegovih besedah si CR7 še naprej želi oditi, kar je že sporočil tudi novemu trenerju vragov Eriku ten Hagu. Na iskanju rešitve že dela njegov agent, a zelo verjetno je, da bomo morali na končno odločitev počakati še kar nekaj časa. Podobno kot lani, ko je Portugalec sezono začel v dresu Juventusa in nato šele 31. avgusta sklenil dogovor z vragi. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.