Nogomet

Nogometaš španskega kluba po 14 dneh karantene z avtomobilom na Dansko

Vigo, 28. 03. 2020 15.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Krilni napadalec španskega kluba Celta Vigo, Pione Sisto, je iz avtomobila obvestil svoje delodajalce, da se je brez dovoljenja odpravil proti domači Danski.

Sisto (levo) je znal že večkrat navdušiti s svojim nogometnim znanjem, medtem ko na drugih področjih očitno malce "peša".
Sisto (levo) je znal že večkrat navdušiti s svojim nogometnim znanjem, medtem ko na drugih področjih očitno malce "peša". FOTO: AP

Španski športni časnik AS na svoji spletni strani ocenjuje, da bo moral Pione Sisto prevoziti skoraj 3.000 kilometrov in opraviti več kot 27 ur vožnje. Danski nogometaš, ki je s svojimi predstavami v Vigu sicer že nekajkrat navdušil oglednike največjih klubov, pa je vnovič pokazal svojo drugo, svojeglavo plat, zaradi česar verjetno igra za letos enega najslabših klubov španske Primere Division in ne za katerega od tradicionalnih velikanov.

Nogometaši Celte so zadnja tedna preživeli v osamitvi, Sisto pa je nato po poročanju radia Cope Vigo brez dovoljenja sedel v avto in se odpeljal proti Koebenhavnu. O vsem skupaj je vodilne v klubu obvestil, ko se je že vozil proti domovini.

Od sadne diete do 'izločanja sluzi'
Svojeglavost ga bo tudi tokrat drago stala, čeprav ga na Danskem seveda čaka družina, a to ne bo olajševalna okoliščina, vse skupaj pa želijo pri sinje modrih sicer razrešiti za zaprtimi vrati. Vsi ostali nogometaši članske ekipe naj bi še naprej spoštovali pravila in ostali v osamitvi.

Sisto je sicer v zadnjih mesecih kar nekajkrat polnil časopisne stolpce v Španiji, med bolj znanimi zgodbami je tista, po kateri se je tri tedne prehranjeval zgolj s sadjem, nato pa začel na družbenih omrežjih objavljati enigmatična sporočila o tem, da mora iz telesa "izločiti vso sluz", s čimer je želel postati imun na vse bolezni.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iztok Draksler
28. 03. 2020 19.57
ce je nafilal poln tank bencina...pa se sabo bencin v prtlaznjiku....zakaj pa ne..ce je spal v avtu...nic drugje tankal...imel sabo zajest....ja zakaj ne..da se...ce le hoces
stoj?kov
28. 03. 2020 18.07
+2
krispi članek je o igralcu iz la lige...vrjetno lahko vrineš tudi tukaj malo reala pa tvoje najljubše Barce