Nogomet

Nogometaši v Italiji naslednji teden že na skupinskih treningih

Milano, 11. 05. 2020 21.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
1

Italijanska vlada je odobrila stroge zdravstvene ukrepe za preprečitev širjenja okužbe z novim koronavirusom med nogometnimi ekipami, ki bodo naslednji teden začele skupinske treninge. Pristojna ministrstva so posodobila zdravstvene protokole, ki jih bo morala upoštevati nogometna zveza in vodstvo lige za začetek skupinskih treningov 18. maja.

Leonardo Bonucci se je takole pripeljal na enega prvih treningov Juventusa. Nogometaši bodo 18. maja lahko trenirali tudi skupinsko, ne le individualno.
Leonardo Bonucci se je takole pripeljal na enega prvih treningov Juventusa. Nogometaši bodo 18. maja lahko trenirali tudi skupinsko, ne le individualno. FOTO: AP

Italijanska agencija Ansa še poroča, da so nogometni klubi že začeli individualne treninge 4. maja po dvomesečnem obdobju karantene. Klubi sledijo navodilom vlade, med katerimi so tudi redni testi nogometašev in osebja.

Italijansko prvenstvo Serie A in italijanska zveza FIGC zdaj čakata zeleno luč za nadaljevanje sezone za zaprtimi vrati, potem ko jo je 12 krogov pred koncem zaustavil novi koronavirus.

Spomnimo, v Italiji po 26 odigranih krogih vodi Juventus, a ima pri tem le točko prednosti pred Laziem (62 točk). Italijanska Serie A sicer že dolgo ni bila tako izenačena na vrhu, tretji je Inter. S tekmo manj imajo nerazzurri 54 točk.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
12. 05. 2020 09.59
+5
Prav Bonucci ma lako čemo pa se vsede v Ferraria.