Nogomet

Nov preobrat v 'primeru Bale': Valižan spet v ekipi za tekmo

Madrid, 11. 08. 2019 15.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Valižanski nogometni zvezdnik Gareth Bale se je presenetljivo znašel na seznamu igralcev, ki kandidirajo za nastop na prihajajoči prijateljski tekmi madridskega Reala z Romo.

Bale (na fotografiji) ko je, nasmejan, zadnjič sedel na klopi Reala ob prijateljski tekmi z mestnim tekmecem Atleticom.
Bale (na fotografiji) ko je, nasmejan, zadnjič sedel na klopi Reala ob prijateljski tekmi z mestnim tekmecem Atleticom. FOTO: AP

Garetha Bala ni bilo v ekipi Real Madrida, ki je zadnji pripravljalni obračun pred začetkom nove sezone odigrala v Salzburgu in tamkajšnji FC Salzburg premagala z 1:0. Valižana trener Zinedine Zidane ni uvrstil v kader, potem ko je izpustil že tekmi na Audijevem pokalu v Münchnu s Tottenhamom in Fenerbahčejem. Odhod na Bavarsko je Otočan zavrnil, ker naj ne bi bil z glavo dovolj pri stvari zaradi neuspešnih pogajanj za prestop na Kitajsko k prvoligašu Jiangsuju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A tokrat bi Zidane Balu prvič po blamaži proti madridskemu Atleticu v New Jerseyju (3:7) lahko ponudil kakšno minuto, saj ga je uvrstil na seznam za tekmo z italijansko Romo na rimskem olimpijskem stadionu, spet pa ni kolumbijskega napadalnega vezista Jamesa Rodrigueza in dominikanskega napadalca Mariana Diaza, na katera francoski strateg očitno res ne računa več. Rodriguez in Diaz sta ostala v Madridu, tako kot načeti kapetan Sergio Ramos.

BALE

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

šumar
11. 08. 2019 18.22
+2
haha komedija real madrid se nadaljuje
Kollerik
11. 08. 2019 17.20
-5
Maxx365
11. 08. 2019 17.03
+1
"Najbolj bi bil vesel, če bi Bale jutri zapustil Real", hahaha. Bravo, res spoštljivo do enega najboljših igralcev Reala, zdaj ga bo pa prisiljen v prvo postavo uvrstit.
xxman.y
11. 08. 2019 16.09
+12
Ta Zidan sploh ne ve kje se ga glava drži :D Pa nekaj more močno škripat na relaciji trener-vodstvo, če na novinarski konferenci nabija o Balovem odhodu, nazadnje se bo pa izkazalo da ne gre nikamor.
mjkox
11. 08. 2019 15.56
+6
Zidan bo zapravil real... bale bi moral igrati vsako tekmo... zidan misli, da je on vse in, da edini vse ve...