Nogomet

Nove težave za Sarrija: Douglas Costa 'visi' za Ligo prvakov

Torino, 24. 07. 2020 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
2

Poraz proti Udineseju za nogometaše, trenerja in navijače italijanskega Juventusa ni bil edini slab dogodek na četrtkovem gostovanju v Vidmu. Trenerja Maurizia Sarrija lahko skrbi tudi poškodba Douglasa Coste, ki si je na tekmi poškodoval stegensko mišico.

Douglas Costa
Douglas Costa FOTO: AP

Kot so sporočili iz kluba, branilec ne bo mogel igrati najmanj 14 dni, kar pomeni, da najbrž ne bo mogel igrati na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov proti Lyonu. To bodo italijanski prvaki odigrali 7. avgusta, prvo so februarja v Lyonu presenetljivo izgubili z 0:1. Kljub porazu Italijani ostajajo favoriti v boju za uvrstitev na zaključni turnir v Lizbono, saj imajo precej bolj zvenečo zasedbo, poleg tega pa so v polnem tekmovalnem ritmu že lep čas, medtem ko je Lyon že davno zaključil s francoskim prvenstvom, ki je bilo zaključeno med začetkom pandemije. Seveda se Lyončani na tekme pripravljajo s pripravljalnimi obračuni, a vendarle je na takšnih tekmah naboj drugačen. 

Sarri je sicer že pred časom dejal, da Douglas Costa zaradi številnih poškodb ni dobro telesno pripravljen, zato redko dočaka konec tekme na igrišču, a je kljub temu zelo pomemben v Juventusovi igri. Na srečo ima Sarri širok kader, tako da bo lahko našel dostojno menjavo za Brazilca.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

united
26. 07. 2020 15.12
Juve Lyon 2:2
Iniesta
25. 07. 2020 19.20
+5
Lijon zna izlociti Juve ... edino CR jih lahko resi ...