Nogomet

Novi koronavirus tudi v vrstah NK Maribor

Maribor, 12. 10. 2020 10.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

O pozitivnem izvidu testa na novi koronavirus poročajo tudi iz nogometnega kluba Maribor. Gre za člana mlade reprezentance Slovenije Aljošo Matka, ki je že v samoosamitvi. Glede na to, da ni bil v stiku s soigralci iz kluba, NK Maribor nadaljuje dejavnosti in treninge.

"Ob testiranjih naših nogometašev v mladi slovenski reprezentanci so bili prvi testi negativni, med ponovnim testiranjem pred predvidenim dvobojem z Madžarsko pa je med petimi člani s pozitivnim testom tudi igralec NK Maribor, Aljoša Matko," se glasi sporočilo mariborskega kluba.

"Ker obetavni napadalec ni bil v stiku s klubskimi soigralci, ta izid ne bo vplival na dejavnosti našega moštva, ki v ponedeljek začenja zaključni cikel priprav na sobotni dvoboj z Gorico. Matko je namreč po razkritju rezultatov testiranja v samoizolaciji, prav tako tudi preostali naši udeleženci akcije selekcije U-21 (Jan Mlakar, Luka Koblar in Žan Kolmanič), ki bodo pred priključitvijo klubskim treningom opravili ponovna testiranje," je še zapisal petnajstkratni državni prvak.

Prijateljsko tekmo mladih reprezentanc do 21 let med Slovenijo in Madžarsko, ki je bila na sporedu v torek, 13. oktobra, je Nogometna zveza Slovenija že v nedeljo odpovedala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

totigroti
12. 10. 2020 11.26
+0
kako ni bil v stiku...gledal je s klubskimi tovariši tekmo z Olimpijo..spet dvojna merila ko se gre za Maribor...upam na isto odredbo kakor so jo dobili ostali klubi
macek_garfield
12. 10. 2020 10.58
+3
ziher se je afnal v kaksnem nocnem lokalu v mb pa to
provokatorr
12. 10. 2020 10.45
+0
saj zato matko in mlakar nista bila v ekipi proti olimpiji
hanna.m
12. 10. 2020 10.25
+3
Kakšna groza, konec sveta, človeštvo bo izumrlo!