Nogomet

Nove skrbi za Kavčiča: Verbiču poškodba preprečila pot v Oslo

Brdo pri Kranju, 12. 10. 2018 13.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska nogometna reprezentanca je prispela v Oslo, kjer jo čaka tretja tekma v ligi narodov. Slovenci bodo prvo zmago lovili proti Norveški, po novem zagotovo tudi brez Benjamina Verbiča, ki zaradi poškodbe ni odpotoval na sever Evrope.

Benjamin Verbič bo zaradi poškodbe primoran izpustiti tekmo 3. kroga v novoustanovljeni Ligi narodov.
Benjamin Verbič bo zaradi poškodbe primoran izpustiti tekmo 3. kroga v novoustanovljeni Ligi narodov. FOTO: Damjan Žibert

Benjamin Verbič je tako le še eden v vrsti poškodovanih za to reprezentančno akcijo, ki se bo končala s torkovo tekmo v Ljubljani proti Cipru. Že prej so zaradi poškodb odpovedali nastop Jasmin Kurtić, Tim Matavž, tudi Jan Oblak, zbolel je Kevin Kampl. Nekaj težav z mišico ima tudi Luka Zahović, ki pa je prišel na Norveško.

Tja je pripotoval tudi Miha Zajc, ki bo znova eden ključnih mož v igri Slovenije. "Mislim, da je bilo časa dovolj, dobro smo se pripravili. Danes nas čaka še en trening, tako da bomo jutri lahko šli pravi na tekmo," pravi Zajc. Dodal je, da so imeli več časa za uigravanje kot na prejšnjih zborih, da so se bolje ujeli, "videli pa bomo, kaj bo na tekmi". Slovenija se doslej v norveškem glavnem mestu še ni posebej proslavila, saj še ni zmagala, za nameček pa Norvežani pod vodstvom Larsa Lagerbäcka na stadionu Ullevaal še niso izgubili. A v slovenskem taboru poudarjajo, da gredo na zmago in po prve tri točke v tem tekmovanju po porazih z Bolgarijo in Ciprom.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pop greznica
12. 10. 2018 16.54
+1
hahaha teli naši igralci so kot tajkuni in politiki ko dobijo poziv za sodišče. Vsi neki bogi in s hudimi bolečinami
elrocco77
12. 10. 2018 17.04
+1
Ni to fora.... Fora je v tem da nihče noče igrati za reprezentanco kjer že igralci sami vidijo da jih vodi podpovprečnež. Vsi igrajo v klubih kjer se resno dela in vedo kaj je profesionalizem, tukaj pa naletijo potem na tipa ki ne zna stavka sestavit, kaj šele da bi se šel selektorja. Pa spet nočem biti nesramen, ampak reprezentanca pod njegovim vodstvom zgleda kot trop zgubljenih ovc nekje pod Mangartom....