Nogomet

Obrnil hrbet Bayernu: Hudson-Odoi podaljšal s Chelseajem

London, 19. 09. 2019 20.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Angleški krilni nogometaš Callum Hudson-Odoi je podaljšal pogodbo z angleškim prvoligašem Chelseajem. Osemnajstletnik, za katerega so se resno zanimali pri Bayernu, je z Londončani podpisal petletno pogodbo.

Hudson-Odoi (na fotografiji spodaj) velja za enega največjih angleških talentov.
Hudson-Odoi (na fotografiji spodaj) velja za enega največjih angleških talentov. FOTO: AP

Callum Hudson-Odoi, ki je bil od aprila na bolniški po poškodbi Ahilove tetive, računa, da bo pod vodstvom trenerja Franka Lamparda za Chelsea redno igral, tako kot še nekateri drugi mladeniči, kot so Fikayo Tomori, Mason Mount in Tammy Abraham, ki so se v tej sezoni v modrem dresu že večkrat izkazali.

ODOI

"Dolgo sem čakal, ampak zdaj se je zgodilo in sem res zelo srečen," je po podpisu pogodbe, ki zdaj velja do leta 2024, dejal Hudson-Odoi, ki je pri Chelseaju od osmega leta starosti. Hudson-Odoi je v svoji debitantski sezoni igral na 24 tekmah, dosegel pet golov in dobil tudi prvi poziv v člansko reprezentanco Anglije.

Pred devetimi meseci je sicer od kluba zahteval, da mu dovoli prestopiti v Bayern, a so ga Londončani uspeli zadržati, k temu je verjetno pripomoglo tudi več kot 136.000 evrov tedenske plače, ki jo bo po zaslugi nove pogodbe prejemal naslednjih pet let.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fcchelsea Blue
19. 09. 2019 21.47
+6
Se odoi pa rlc da prideta nazaj na igrišče po pa gremo fantje tekmo po tekmo, edin obrambo je treba zrihtati drugo je ok
KeepTheBlueFlagFlyHigh
20. 09. 2019 19.01