Nogomet

Oh, ta alkohol: nogometaš Oxforda pijan masturbiral na ulici

Oxford, 15. 01. 2019 14.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni reprezentant Severne Irske Gavin Whyte se je znašel v precejšnjih škripcih, saj je po spletu zaokrožil videoposnetek, na katerem skupaj s prijateljem pijan prepeva in masturbira na ulici. Zaradi neprimernega dejanja obema grozi šestmesečna zaporna kazen in kazen v višini 5000 funtov.

Whyte (desno) si je privoščil preveč.
Whyte (desno) si je privoščil preveč. FOTO: AP

Nad igralčevim dejanjem so bili zgroženi pri Oxford Unitedu, angleškemu tretjeligašu, za katerega igra 22-letnik, ter severnoirski nogometni zvezi. "Gavin je miren in pošten fant. To obnašanje je nerazumljivo. Jasno je, da je preveč popil, a to ni opravičilo," je povedal trener Oxford Uniteda Karl Robinson in obljubil, da bo klub reagiral na incident.

Oglasil se je tudi selektor Severne Irske Michael O'Neill: "Gavinovo dejanje je nesprejemljivo in daleč od standardov, ki jih pričakujemo od reprezentanta Severne Irske." Whyte je doslej za Severno Irsko dosegel en gol, zabil ga je Izraelu, za debitantski gol pa je potreboval 108 sekund.

Gavin Whyte
Gavin Whyte FOTO: Twitter
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

0OO7
17. 06. 2019 08.02
+1
Ooooo, legendarna resolucija gnilega krompirja. Ne verjamem nič!
apodgra
16. 01. 2019 08.50
+13
To so primitivci,ki so po srečni poti prišli do lahko zasluženega denarja in sedaj se imajo za bogove. Da so postali vsemogočni,smo krvi gledalci sami. Plačila ,ki jih dobivajo za svoje opravljeno delo so astronomska . Zgodba Brajkoviča je zelo žalostna , ne po dopinški aferi ,ampak , pretresljiva izjava , da nima denarja ,da bi iskal pravico pred sodniki. Zato je sprejel odločitev in se sprijaznil s kaznijo. Vrhunski kolesar pa je postal revež. Vloženo delo, garanje , odrekanja in način življenja kolesarja , postavlja ta šport med najzahtevnejše športe na svetu . Prejemajo pa miloščino v primerjavi z nogometaši.