Nogomet

Olimpija misli resno: Kamerunec Kamy nova okrepitev zmajev

Ljubljana, 13. 02. 2020 16.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

NK Olimpija Ljubljana na uradni spletni strani sporoča, da je svoj igralski kader okrepila z branilcem Danielom Kamyjem. Kamerunski branilec se je zmajem pridružil kot prost nogometaš.

Safet Hadžić je pozdravil novo okrepitev v branilski vrsti.
Safet Hadžić je pozdravil novo okrepitev v branilski vrsti. FOTO: Damjan Žibert

Daniel Kamy, ki igra na položaju osrednjega branilca, se je zmajem pridružil kot prost igralec, potem ko se mu je iztekla pogodba pri finskem klubu FC Inter Turku. Kamerunec s francoskim potnim listom je bil prisoten na pripravah članskega moštva v turškem Beleku, kjer je igral na vseh štirih tekmah in s svojimi predstavami prepričal vodstvo kluba, da je sklenilo dogovor z njim.

"Soigralci so me lepo sprejeli in dobro se razumemo, vsi govorijo angleško, kar je zame zelo dobrodošlo. Pomembno je tudi to, da je v ekipi rojak Macky Bagnack, ki mi zelo pomaga in mi je kot veliki brat. Priprave v Turčiji so bile dobre, zame pa tudi zahtevne, saj sem se komaj priključil ekipi in sem se moral navaditi na nove soigralce. Prepričan sem, da bom iz dneva v dan boljši," je ob podpisu pogodbe za uradno spletno stran kluba dejal 23-letni in 193 centimetrov visoki nogometaš, ki je hitro izvedel, katera bo prva tekma spomladanskega dela sezone: "Vsi govorijo o tekmi z Mariborom, ki predstavlja velik izziv. Igralci bomo pod pritiskom, a to je za nas nekaj povsem običajnega," je o prihajajočem derbiju povedal kamerunski branilec.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matjaž Poto?nik 1
14. 02. 2020 16.38
+1
"Safete , šta to znači TOTA SILA ?" " Gazda , to znači MILOM ILI SILOM!" gazda:" NEIDEM NIKUD !" buahahahhahahahhahahaha
Matjaž Poto?nik 1
14. 02. 2020 16.34
+1
Mali zeleni se zbirajo.....da bi šli na Vijolčni planet..... THE FORCE ( TOTA SILA ) !!!!!!!!!!!! Gazda ne upa , ker je THE FORCE MILOM ILI SILOM !!!!!! buahahahahhahaahaahah
s6t6n6s
13. 02. 2020 17.49
-13
a belih fuzbalerjou ni več pr nm
xyxyxyxyxyxyxy
13. 02. 2020 18.07
+18
s6t6n6s
13. 02. 2020 19.12
-2
prebrat si pa znal,tko d sva na isti valovni :)