Nogomet

Olimpija se še naprej krepi

Ljubljana, 25. 11. 2020 11.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nova okrepitev ljubljanske Olimpije je Ivan Močinić. 27-letni (defenzivni) vezist v zmajevo gnezdo prihaja kot prost igralec. Hrvaški nogometaš je s klubom, kot piše na uradni spletni strani zeleno-belih, sklenil sodelovanje do konca aktualne sezone.

Ivan Močinić je svojo kariero začel pri HNK Rijeka, pri kateri je iz mladinskih selekcij prestopil k članski. Za ta hrvaški klub je v petih letih zbral 140 nastopov in pet zadetkov ter šest asistenc. Za Rijeko je 8-krat zaigral v Ligi Evropa. Pohvali se lahko tudi z dvema lovorikama, ki ju je osvojil s tem klubom, in sicer z naslovom hrvaškega pokalnega prvaka ter naslovom hrvaškega državnega prvaka. Leta 2016 je odšel v dunajski Rapid, za katerega je zabeležil 24 nastopov. Avstrijci so takrat Rečanom odšteli 3 milijone evrov odškodnine. Na začetku lanske sezone se je pridružil Istri, sedaj pa je postal novi član Olimpije, s katero je, kot piše na uradni klubski spletni strani, sklenil pogodbo do konca sezone 2020/2021.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bivši hrvaški reprezentant je ob podpisu pogodbe dejal: "Počutim se super. Podpisal sem za velik klub, ki ima veliko navijačev in bogato tradicijo. Res sem zadovoljen, da sem tukaj, in upam, da bom lahko ekipi čim bolj pomagal. Olimpiji želim pomagati do naslova prvaka, kar je verjetno vsako leto cilj kluba."

Koronavirus pasica november
Koronavirus pasica november FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gremolevo
25. 11. 2020 14.06
+0
Sem NAVIJAČ ZELENIH AMPAK RUDONJA TO JE PA ŽE PREVEČ NE DELAJ ŠKODE OLIMPIJI SICER SPOKAJ IN PRIZNAJ DA TEGA DELA NISI SPOSOBEN OPRAVLJATI . MOŠTVO SESTAVI IZ PERSPEKTIVNIH SLOVENSKIH IGRALCEV S TREMI ŠTIRIMI OKREPITVAMI KI TO RES BODO IN V AKCIJO. DVE LETI BODO REZULTATI BOLJ SLABI POTEM SE BO ZAČELO PREMIKATI NA BOLJE. NI ČUDNO DA MLADI IGRALCE RAJE ZAVIJEJO V MARIBOR ČEPRAV TUDI TAM VSE VEČ TUJCEV.
RUBEŽ
25. 11. 2020 13.21
+0
No, lepo, spet kot je rekel Mandarić : " ŽELIMO MLADO, SLOVENSKO MOŠTVO. " In res ga imajo vsak dan bolj.