Nogomet

Oropani Santa Cruz

London, 05. 12. 2008 11.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Medtem ko je nogometaš Roque Santa Cruz igral tekmo angleškega prvenstva, so vlomilci vdrli v hišo in ženi Giselle grozili z nožem.

Žena Roque Santa Cruza, Giselle
Žena Roque Santa Cruza, Giselle FOTO: Reuters

Maskirani tatovi so vdrli v hišo nogometaša Roqueja Santa Cruza in ženi zagrozili z nožem. Paragvajec, ki je v preteklosti igral za münchenski Bayern, lani poleti pa je za 3,8 milijona evrov podpisal za moštvo Blackburn Rovers, je bil takrat na tekmi angleškega prvenstva. Žena Giselle je bila v hiši v Bowdnu z dvema otrokoma, ko so vdrli roparji in 24-letno dekle z nožem prisilili, da jim je predala zlatnino in dragocenosti, je poročal Daily Mirror. Nato so pobegnili, Santa Cruzova družina pa pri tem ni bila poškodovana.

Zanimivo je, da je Santa Cruzova hiša le malce oddaljena od hiše angleškega nogometaša Emileja Heskeyja, v katero so pred nekaj meseci prav tako vdrli roparji in grozili njegovi zaročenki Chantelle Tagoe, nato pa pobrali zlatnino ter se odpeljali z avtom BMW X5.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pacck
05. 12. 2008 15.16
vi ste pa res 100 let za leseno žlico!! Vseeno hvala-novico sem že prebral na RTVSLO.SI :)
cannondale
05. 12. 2008 12.54
hvala bogu, da ji niso kej nardil. Roque je zakon igralec pa vidm, da njegova zena tud.
1igma
05. 12. 2008 12.23
svašta...Meni so to ziher hvala bogu nemore zgodit , mam premalo , dost premalo dnara :D