Nogomet

Ospina se zahvaljuje navijačem: Hvala vam iz dna srca

Neapelj, 19. 03. 2019 16.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kolumbijski vratar Napolija David Ospina se je zahvalil navijačem, potem ko je dobil številna sporočila podpore po poškodbi, ki jo je utrpel na ligaški tekmi z Udinesejem (4:2). Južnoameričan je po udarcu v glavo nadaljeval z igro in se kasneje zgrudil na zelenico, a je z njim vse v najlepšem redu.

David Ospina (na fotografiji) je tudi vratar kolumbijske izbrane vrste.
David Ospina (na fotografiji) je tudi vratar kolumbijske izbrane vrste. FOTO: AP

"Hvala iz dna srca vsem za vaše molitve in misli," je na Twitterju ob fotografiji z otrokoma zapisal David Ospina. "V redu sem in okrevam z družino. Upam, da se bom kmalu vrnil močnejši kot kdajkoli!" je dodal.

OSPINA

Ospino so minuli konec tedna odpeljali v bolnišnico, potem ko je skočil za žogo in na ligaški tekmi Napolija z Udinesejem trčil s krilnim nogometašem Videmčanov Ignaciem Pussettom in kljub rani na čelu nadaljeval z igro, nato pa se po petih minutah nadaljevanja z zaščitno "čelado" zgrudil na zelenico.

Poškodba pretresla tudi soigralce
Zaskrbljeni zdravniki so pritekli na igrišče in Kolumbijca, nekdanjega vratarja Atletica Nacionala, Nice in posojenega člana londonskega Arsenala, nemudoma oskrbeli. Do konca tekme, ki so jo sinje modri dobili s 4:2, ga je nadomeščal Alex Meret, 30-letnika iz Medellina pa so na nosilih odpeljali v bolnišnico.

TEKMA

Njegove soigralce so dogodki precej pretresli, saj so po vodstvu z 2:0 po menjavi Ospine dovolili izenačenje Videmčanom na 2:2, nato pa sta Arkadiusz Milik in Dries Mertens z dvema goloma prinesla zmago še vedno drugouvrščeni ekipi Serie A, ki je po dolgem času občutneje zmanjšala zaostanek za vodilnim Juventusom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

janezpodre
19. 03. 2019 17.10
-3
Ko je pa mene baba z rajnglo po glav pa ni blo nbenga sožalja.
dr.Megla
19. 03. 2019 17.13
+16
Od spodnje ni bilo nič, te je pa po zgornji...
Frigo
19. 03. 2019 16.16
+28
Super sam da je vse OK
pojtrarara
19. 03. 2019 17.14
+10