Nogomet

Ostrc podpisal pogodbo s Francozi, a še leto in pol ostaja pri Olimpiji

Ljubljana, 31. 01. 2021 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Iz tabora ljubljanske Olimpije prihaja novica, da je mladi vezist Enrik Ostrc prestopil v ES Troyes AC, ki je del City Football Groupa. Francoski drugoligaš bo talentiranega 18-letnika posodil nazaj Olimpiji. Ostrc naj bi pri zmajih ostal še sezono in pol, nato pa se bo preselil v Francijo k trenutno prvi ekipi druge lige.

Enrik Ostrc
Enrik Ostrc FOTO: NK Olimpija Ljubljana

Enrik Ostrc je, kot piše na uradni spletni strani Olimpije, nase opozoril že na svojem debitantskem nastopu v dresu Olimpije, ko je proti Sežani dosegel izjemen zadetek. Suveren debi pa ni bil naključje, saj je mladi vezist nadaljeval z odličnimi predstavami v zeleno-belem dresu. Za Olimpijo je v lanski sezoni zbral 11 nastopov, v letošnji pa je 11 prvenstvenim dodal še enega pokalnega in dva v kvalifikacijah za Evropsko ligo ter uspel vzbuditi pozornost City Football Groupa, ki si med drugim lasti tudi angleškega velikana Manchester City.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nogometaš vezne linije je odslej član francoskega kluba Troyes, ki je trenutno prvi v tamkajšnji drugi ligi. 18-letnik pa bo še naprej igral v dresu Olimpije, saj ga bo Troyes za sezono in pol posodil nazaj v zmajevo gnezdo. "Zadovoljen sem, da se je vse uredilo. Rad bi se zahvalil Olimpiji za priložnosti za igro, da so me lahko sploh opazili drugi klubi. Posebna zahvala gre moji družini, ki mi je skozi vsa leta stala ob strani in me podpirala. Zelo sem srečen, da sem dobil potrditev dobrega dela, in se že veselim novih izzivov. Zaenkrat ostajam v Olimpiji, pri kateri sem si ustvaril številne lepe spomine. Najlepši je seveda tisti z debija, ki je bil res izjemen. Nikoli ne bom pozabil tudi osebja, od ekonomov pa do fizioterapevtov, ki so na odličnem nivoju. Moji osebni cilji v prihodnosti so najbolj povezani z razvojem, tako na nogometnem kot osebnem nivoju. Glede cilja z Olimpijo pa je to zagotovo naslov prvaka," je ob sklenitvi dogovora za uradno spletno stran zmajev dejal 18-letni vezist.

Enrik Ostrc je podpisal pogodbo s francoskim drugoligašem, a ostaja v zmajevem gnezdu.
Enrik Ostrc je podpisal pogodbo s francoskim drugoligašem, a ostaja v zmajevem gnezdu. FOTO: NK Olimpija Ljubljana
Koronavirus pasica november

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vinko Vinko
31. 01. 2021 14.57
+1
Enrik....veliko dobrih žoģ brez poškodb...nikoli ne pozabi na Prvi klub, na preboj v 1. ligo U15. Vedno bomo s tabo⚽️🏆
BETONSKI
31. 01. 2021 11.47
+5
SREČNO ENRIK,RAZMIŠLJAL SI MED ROKOMETOM IN NOGOMETOM,PO MOJE SI SE PRAVILNO ODLOČIL. KO SI IGRAL V MLAJŠIH SELEKCIJAH SEM TE OPAZIL ,KO SI IGRAL PROTI MOJEMU SINU,VEDNO SO BILE TO ODLIČNE TEKME,NAJ SI BO TO PRVENSTVENE,ALI PA TURNIRJI V DVORANAH,ZA ŠOLO ALI ZA SVOJ KLUB,VEDNO JE BILO VELIKO ŽARA IN BORBE,LEPI SO BILI TISTI ČASI,NAVIJALI SMO VČASIH ŠE PREVEČ OSTRO ,ŽIVLJENJE GRE NAPREJ IN S TEM SE PONUJAJO NOVE PRILOŽNOSTI ,LEPO JIH IZKORISTITA OBA TI IN MOJ SIN. SREČNO.
masaker1975
31. 01. 2021 10.57
+0
Ostrcof Milan je nazaj 👏👏😁