Nogomet

Pascal Juan Estrada iz Wolverhamptona v Olimpijo

Ljubljana, 17. 07. 2022 11.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
1

Nogometašem Olimpije se je pred uvodno prvenstveno tekmo nove sezone proti Muri pridružil še en novinec. Iz angleškega prvoligaša Wolverhamptona se je v Ljubljano preselil Pascal Juan Estrada, 20-letni obrambni nogometaš iz sosednje Avstrije. Tudi nogometaši Gorice gredo v sezono z dvema novincema.

Za Wolverhampton je v dresih ekip do 18 in do 23 let skupno odigral 62 tekem. Pred odhodom v Anglijo se je Pascal Juan Estrada, ki je zbral tudi dva nastopa v dresu avstrijske reprezentance do 18 let, doma dokazoval pri klubih ASKÖ Leonding, Superfund Pasching in LASK Linz.

Branilec, ki se znajde tudi na položaju zadnjega veznega nogometaša, se je z Olimpijo, v dresu katere bo morda debitiral že nocoj, dogovoril za pogodbo do 31. maja 2024.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dva novinca pri Gorici
Gorica, povratnica med slovensko nogometno elito, je sklenila dogovor o sodelovanju z napadalcem Ranaldom Ranaldinom Biggsom in vezistom Ahmedom Ankrahom Awuo. Oba bosta v tej sezoni igrala kot posojena nogometaša, prvi iz Domžal, drugi iz italijanske Parme, so sporočili iz kluba. Biggs je 20-letni Jamajčan, ki se v lanski sezoni iz svoje domovine preselil v Domžale.

Awua je prav tako 20-letni nogometaš, čigar korenine segajo v Gano, vendar se je celotno mladinsko kariero udejstvoval v sosednji Italiji pri Parmi. V prejšnji sezoni je bil celo kapetan mladinske ekipe in eden tistih, na katere italijanski velikan absolutno računa v prihodnosti.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

17. 07. 2022 13.52
-1
A s žebu Slo Olimpija?😅