Nogomet

Perez po novi lovoriki: Barcelona se mora vrniti na staro raven

Helsinki, 11. 08. 2022 09.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Klubsko vodstvo madridskega Reala ni skrivalo zadovoljstva po osvojeni novi evropski lovoriki. Kapetan Karim Benzema, Luka Modrić in drugi so namreč v dvoboju Uefinega Superpokala z izidom 2:0 ugnali nemškega prvoligaša Eintracht iz Frankfurta in tako še petič v klubski zgodovini osvojili omenjeno trofejo. Med najbolj zadovoljnimi je bil predsednik kraljevega kluba Florentino Perez, ki je med drugim spregovoril tudi o največjem rivalu Barceloni.

"V novo sezono vstopamo z velikimi ambicijami in entuziazmom. Vsaka zmaga oziroma lovorika prispeva k dobremu vzdušju v in okrog kluba. Ne glede na vse osvojene lovorike v prejšnji sezoni moramo gledati naprej in se ne ozirati na to, kar je bilo. Tudi novo tekmovalno obdobje 2022/23 prinaša veliko izzivov, ki se jih bomo lotili z največjim možnim motivom. Verjamem v trenerja Carla Ancelottija in igralce, ki so nam v preteklosti prinesli toliko veselja in radosti," je zbranim novinarjem po zmagi v finski prestolnici povedal prvi mož 14-kratnega evropskega klubskega prvaka.

Florentino Perez je vnovič ponovil tisto, kar govori ves nogometni svet zadnjih nekaj mesecev, da je kandidat za osvojitev prestižne nagrade zlata žoga lahko le eden. "Menim, da ni potrebno izgubljati besed, da je lahko edini kandidat za osvojitev te ugledne nagrade zgolj in samo Karim Benzema. To, kar njemu uspeva pri skoraj 35 letih, je nekaj izjemnega. Gre za izvrstnega napadalca, strelca in obenem vodjo, ki pozitivno vpliva na ostale v garderobi. Za razliko od drugih vrhunskih kolektivov je Real bolj ali manj že zaključil s poletnimi nakupi. Najslabše bi bilo v tem trenutku porušiti kohezijo v moštvu, ki je dokazalo, da kljub zavidljivi starosti nosilcev igre še ni reklo zadnje besede. Vesel sem in hkrati izjemno ponosen, da sem lahko predsednik tem čudovitim osebam," poka od ponosa gradbeni mogotec na čelu Reala, ki se je ob koncu pogovora s predstavniki 'sedme sile' dotaknil še največjega rivala.

"Tudi Real je v svoji bogati klubski zgodovini že izkusil obdobja, ko mu ni šlo vse po načrtih. To so pričakovani cikli vzponov in padcev, Barcelona pa je ob Real Madridu zagotovo ena od najpomembnejših institucij na svetu. Naš največji tekmec se mora vrniti na staro raven, saj vrhunski nogomet to potrebuje. Real ne more vsakič osvojiti vsega, bomo pa tudi v prihodnje storili vse, kar je v naših močeh, da izpolnimo pričakovanja naših privržencev. Prepričan sem, da bo nova sezona še kako zanimiva," je zaključil Perez. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (85)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
11. 08. 2022 21.55
+2
real brez problema potrdi evropsko dominacijo z superpokalom...hejteri pa o tem kar je perez govoril ze zdavnaj in je vse razcisceno...glede na to da sta tako raul kot iker danes se vedno na placilni listi reala pove marsikaj...enako kot pove najvec to kjer je danes real madrid...imenujte en klub ki dela to kar dela real v nogometu in izven njega?? pomalicali so city, chelsea in liverpool ki so redni favoriti za osvojitev 1.top lige po ligi prvakov...pomalicali so tudi najvecjega favorita tega tekmovanja odkar je k psgju prestopil messi...in to vse na posten in zasluzen nacin...z najmanj vrzenega denarja od nastetih ki so tudi v tem prestopnem roku zapravljali najvec...kdo gradi se najbolj moderen stadion sredi evrope?? real madrid...kdo je na tronu evrope in spanije??? real madrid....tiho hejteri da vas ne slisim..
dark horse
12. 08. 2022 09.35
-1
Tiho 😂😂😂😂🤣🤣 pomalicali 😂🤣 vsi so se sami premagali ne da je bil real boljši 🙈🙈🙈
Vladimir.Krutov
11. 08. 2022 20.49
+2
Perez....njemu je malo mar za barco in tudi ostale klube v la ligi...to je navadna konfliktna oseba ki rabi nek spor da se napaja z energijo...še lastnega kluba ne spoštuje in tudi svojih igralcev....primer....james rodrigez..želeli so ga atleti ponudili tudi 25M pa ni pristal....želel ga je napoli na posojo ker pač ni bilo denarja za odkup.....kaj se vidi??....podaril ga je raje mislim da evertonu brezplačno....zakaj ne napoli...ma tam je predsednik de lavrentis ki je hiter in oster pri jeziku...in mu dela propagandno kunkorenco....kaj je žalostno od vsega tega....da tudi navijači ne spoštujejo drugih klubov....plastični....naftni itd....kaj ima tebas s psg ob podpisu mbappa....nič...ampak je perezov lakaj....kot bi naš radenko klical v avstrijo zakaj salzburg toliko plačuje nogometaše....čas se spreminja.....važno da je na naši ponos in pravica....lepo vstrajno naprej....
Lucky
11. 08. 2022 19.29
+3
Nekdo spodaj je napisal, Perez, človek, gospod. Tile pišejo gradbeni mogotec. Za prvo so drugi razložl, da ne pije vode. Za drugo pa, kakšen gradbeni mogotec je to, če ni uspel skupaj spravit vile, ki bi bila po okusu Mbappeja? Pa tolk časa si je ogledoval. Angleške cajtnge in komentatorji so se spravl totalno na Barco. Zgleda jim ni jasno, kk nben noče tja in zdej nakladajo in nakladajo, si zmišljujejo kot cripsl tule. Barca je znana po tem, da vse zrihta zadnje sekunde. Tako bo verjetno tudi tokrat z registracijo. Zanimivo, da je bila tema poletja to, da so to samo pripravljalne tekme, ki ne pomenijo nič. Ampak glede na prikazano, je zgleda vlka panika. Resni komentatorji Barco na papirju primerjajo z Cityjem. Že konec avgusta se bo videlo, ali to drži. Ne omenjajo pa, da so ji izboljšali iz BBB negativno, v BBB pozitivno. Zaenkrat so prpelal skor 900 miljončkov kapitala. Res ne vem, na kakšni osnovi zaključki, da bo šlo vse v bankrot? Lahko da bo, nkol ne veš. Roko v ogenj ne bi dal za nikogar. Perez je pa stari lisjak. Že sedaj si pripravlja teren. Zagotovo je le nekaj. Letos bo moral Real zbrati več pik kot lani, če hoče biti spet prvak. In skoraj zagotovo bo treba zalaufat zopet sodnike. In to s polno paro. Čas hitro teče in kmalu bojo spet debate.
dark horse
11. 08. 2022 20.32
+2
Če ti da država denar si lahko mogotec. Banka santander povrhu vsega katalonska
David Doler
11. 08. 2022 19.10
-1
evo uradno nebom več tako aktiven pod komentarji saj se me čisto nič ne tiče seveda bom pa tu in tam podal svoje mnenje
dark horse
11. 08. 2022 20.34
+3
David Doler
12. 08. 2022 16.44
User416781
11. 08. 2022 18.14
+9
Perez dojema to, kar eni komentatorji na teh forumih ne. La Liga potrebuje dober Real Madrid in dobro Barco, ker gre v ozadju za atraktivnost lige in velike denarje od TV pravic, Real potrebuje dobro Barco in Barca potrebuje dober Real. Če ena vrednost v tej enačbi pade, pade cela liga in z njo klubi.
madridista07
11. 08. 2022 17.18
+9
Kollerik daj mi povej en klub kjer je poštenost in fer play???? Mislim, da ga ni.... Ker v takšnem biznisu (nogometu), če si pošten in fer ne moreš uspeti.... Žalostno, da neki predsednik kluba tako grdo govori o legendah kluba, ampak kaj naj??? Naj zaradi predsednika neham navijat za Real Madrid?? Za Real sem začel navijati pri 10 letih in takrat še nisem vedel kako pa kaj.... Pa niti sedaj mi vsi ne vemo kaj se dejansko dogaja.... Mi si samo mislimo... Veš kaj vse najdeš na internetu. Lepo bodi.
265004
11. 08. 2022 17.43
+4
Madridista bravo za komentar...ampak svetujem ti da malo prebrskaš zgodovinske vire in ti bo hitro jasno kaj je Real in kaj je bil Real...Spoštujem da navijaš zanj,navijati si pa začel,ker so te mediji pripravli do tega ...to je bistvo aristokratov...skozi denarno moč in podrejene medije ljudi navdušiti da jih dobijo pod sabo...in z njimi manipulirajo..to so z lahkoto počeli pred dobo interneta...sedaj pa malo težje...dobro da obstajajo zgodovinski viri ,da si kaj lahko preberemo...če bi gledal iz nenavijaškega kota,bi se ti po branju Real zagabil...
Vladimir.Krutov
11. 08. 2022 17.57
+4
004....saj na koncu večina....ne vsi.....napiše 14/35....to vedo od zgodovine.....
Kollerik
11. 08. 2022 18.03
+5
Madridista, odlično predstavljena druga plat resnice, ki prav tako še kako drži. In zaradi tega postavlja pod vprašaj sam smisel vseh teh mojih dolgih traktatov. Ima torej smisel kdaj pa kdaj opozorit, nima pa smisla vztrajati s tem v nedogled. Navsezadnje smo se bili prisiljeni tudi mi soočit z kriminalom Bartomea, vse tiste umazanije z Messijem, Suarezom in tako naprej in kljub vsemu ostajamo navijači Barce, kdor pač je to ostal. Lp nazaj.
265004
11. 08. 2022 18.37
+7
Kollerik,a veš kaj je glavna razlika med korupcijo Pereza ali Bartomeua in Rossela? To da sta Bartomeu in Rossel skoraj uničila Barco,torej lastni klub,vsi Realovi predsedniki pa so uničevali nasprotnike ki so se jim približali ali jih celo prehiteli...recimo Messijeve generacije jim tudi s sodniki ni uspelo uničiti...edino kar jim je preostalo bi bilo ,da bi se Messija znebili tako kot so se Barcinega predsednika v preteklosti...
Vladimir.Krutov
11. 08. 2022 18.39
+3
Lepo in točno....tudi madeži se med seboj razlikujejo...
Kollerik
11. 08. 2022 18.43
+2
Med drugim tudi zato ne bi nikdar navijal za Real.
alien8potnik
13. 08. 2022 10.14
tako kot si zapisal, madradista. se podišem pod tole. pač - navijamo za klub iz nekega sentimenta, ne slepim pa se, da je kdo v tem poslu čist kot solza.
alien8potnik
13. 08. 2022 10.16
kollerik, o okusih se ne razpravlja. vsakomur sede nek tip igre, klub ... ne moraliziraj. ti lepo navijaj za barso, jaz bom pa še naprej za rm.
motorist_mb
11. 08. 2022 16.42
+3
Perez letos ti barca vzame naslov 😁
dark horse
11. 08. 2022 16.24
+2
A so dolercku net izklopi da ni odg kdo je Moggi 😂😂😂
265004
11. 08. 2022 15.36
+3
kako uživam ,ko navijam za klub-Barco,ki se bori proti korupciji in goljufijam,ki jih pooseblja don Perez...Barca se bori proti Realu,Perezu,sodniški organizaciji,Španski nogometni zvezi in vsej svetovni aristokraciji povezani s kralji in buržuaziji....v posmeh so nam pa tudi intelektualno podhranjeni osebki ala crispl,krele,matrax ,ki ne razumejo da so tarča ironičnih,sarkastičnih izjav na katere se palijo s svojim podtalnim znanjem,....
265004
11. 08. 2022 15.28
+7
Upam samo ,da se Real ne vrne na staro raven,ker je končno začel dobivati lovorike na pošten način....
Kollerik
11. 08. 2022 16.04
+7
David Doler
11. 08. 2022 18.55
-4
saj je vseeno z grda ali z lepa real tata mata v španiji
265004
11. 08. 2022 15.27
+6
tale Perez pa res izzviva...če se Barca vrne na staro raven bo spet 5 in 6 golov v Realovi mreži...Boljš da je tkole 4-0-ga verjetno manj boli...
dark horse
11. 08. 2022 15.31
+6
In brez mojstra messija kot je že bilo 🙈🙈🙈
drimtim
11. 08. 2022 14.47
+0
Sanjal bo letos Barso.
Kollerik
11. 08. 2022 15.38
+6
Perez tukaj nekaj hinavči o močni Barci itd. v zakulisju pa se medtem že sprovaja plan čim bolj nagajat in omejit Blaugrano s temi salary capi in podobnimi mehanizmi. Z Tebasom se v javnosti kažeta kot sovražnika, v resnici pa prav lepo sodelujeta. Če bi Tebas resnično mislil, kar govori čez Pereza, bi tudi ukrepal, tako pa vedno ostaja pri Realu, pri sankcijah sodnikov samo na blabla... Barco pa so spravili ob Messija in še koga.
David Doler
11. 08. 2022 18.57
-2
The GOAT
11. 08. 2022 13.57
-4
Ce se vrne in vrnila se bo, bo real spet brez lovorik🤷🏻‍♂️
cripstoned
11. 08. 2022 14.02
-2
ovreebo, ayetkin in busacca se pač ne bodo ponovili... sicer pa toliko dolgo kot je barca brez lige prvakov in španskega naslova glede na vložek real pač ne bo nikoli... real madrid je zgodovina, sedanjost in prihodnost nogometa... vecno prvi... in prvi nikoli ne sledi...
Kollerik
11. 08. 2022 14.35
+2
Je zato morda bil zdaj na zelenici proti Eintrachtu eden vaših priznanih sodniških prijateljev sodnik Oliver, ki je leta 2018 tako veselo piskal tisti bizaren penal v korist Reala v zadnjih sekundah tekme vs Juvetus, kjer je Real visoko izgubljal 0:3.....? Ziher je le ziher... :)
Kollerik
11. 08. 2022 14.36
+2
Prvi človek španske La Lige Javier Tebas je po obtožbah, da sodniki sodijo v prid Realu, spomnil na to, kaj je po eni od Realovih tekem storil predsednik kluba Florentino Perez. "Ponavljam, da se je v zvezi s sistemom VAR v Španiji vse spremenilo, odkar je Florentino Perez januarja osebno poklical Luisa Rubialesa in se mu pritožil glede sojenja. To je storil 20 minut po Realovi tekmi. To je škandalozno, nedopustno in neprimerno. To je neposreden pritisk na sodnike in sojenje. Ta klic je spremenil vse, ustvaril je pritisk, sodniki na igrišču in v VAR sobi pa se niso več razumeli," je dejal Tebas za Footbal Espana, 6.7.2020.
Matrax
11. 08. 2022 14.53
-2
Kollerik ima dans ure zgodovine. Daj povej še to, da preden ste začeli razmetavat dnar, tam na začetku 2000 vas ni bilo skoraj nikjer. Po 20 letih pa hude posledice... Klub na robu preživetja🤭
Kollerik
11. 08. 2022 15.27
+6
Upam, da vedo kaj delajo, samo to lahko zapišem.
dark horse
11. 08. 2022 15.32
+6
Koliko let ni bilo reala nikjer??? Od 60 let do 90 tko da ne nabijajte na pamet
David Doler
11. 08. 2022 18.59
+0
bomo se vsi strinjali da igra real včasih svin-sko igro ampak še vseeno je real tatamata pa čeprav boli ta penal
dark horse
11. 08. 2022 13.57
-1
Res zanimivo da se komentarji kripsl krele matraxa dolercek itd nikoli časovno ne prekrivajo 😂🤣
Matrax
11. 08. 2022 14.35
-2
Ja horse, če pa že 5 let pišeš, da je to ista oseba a še nisi prišo k sebi😂😂
dark horse
11. 08. 2022 15.15
+0
Itak da si ista oseba in povsod čudežno isto minusov 😂😂😂 prozoren si kripsl 🙈🙈🙈
dark horse
11. 08. 2022 15.24
+5
Matrax ups kripsl ups itditd kako veš da kao 5 let isto pišem če je tvoj profil star 3 leta 🤣🤣🤣🤣🤣 preneumen si zame pobic in za ostale 🙈🙈🙈
Matrax
11. 08. 2022 15.33
-3
Pa vem, saj si me pa našo no, imam 16 profilov🙈
dark horse
11. 08. 2022 15.59
+4
Kako veš kaj naj bi pisal pred 5 leti če takrat nisi bil tu 🤣🤣😂 ostanejo ti le minusi pacient 🙈🙈
Matrax
11. 08. 2022 12.44
+9
Kolleriku se meeešaaa, rooollaaa😂😂 ne se jezit no samo superpokal je bil ❤️
Kollerik
11. 08. 2022 13.13
-7
Zelo argumentirano, ni kaj..hahaha. Sicer pa kar daš, to dobiš... jaz zadnje čase bolj ko ne zagovarjam deficit svojih besed v svojih odgovorih na vse te žalitve Barce in žalitve na osebni ravni. Raje vam podam kakšno (dokumentirano) izjavo recimo vašega "dona" Pereza ali kakšne druge eminence iz nogometnega sveta... Slednje boli bolj, kot vse drugo, saj neposredno ruši vaš abstraktni, zlagani svet, vse te svete podobice okoli vašega kluba... od tod verjetno tudi na trenutke težko razumljivo sovraštvo in prezir do moje osebe, pa čeprav jo niti ne poznate...
cripstoned
11. 08. 2022 13.22
-1
kaj je za argumentirati drugega kot pa do da real pac nima konkurence....navijaci reala dozivljamo to kar ni dozivel noben navijac drugih klubov...taksno veselje in taksne uspehe kot jih dela real na terenu in izven terena (prenova stadiona) v teh najhujsih casih (kriza, korona) ...no to lahko samo real madrid....prakticno zmagujemo na vseh podrocjih vi pa si morate lagati...seveda pa ne boste pogledali pred barcelone ki je ze par let tarca posmeha v nogometu in izven njega (dolgovi, korupcija)....jokaj hejterr
Kollerik
11. 08. 2022 14.04
+2
Seveda jo ima...vedno jo je imel. Saj veš...4:0, 1:0... In vendar je biti navijač Barce očitno nekaj drugega, kot biti navijač Reala. Pri Barci smo njeni pristaši morali iti skozi neke vrste očiščenja, saj veš... krimnalec Bartomeu, pa šok ob odhod Messija, ogromen dolg, padec v igri v Ligo Evropa. Bilo je na vzemi ali pusti itd... Tebi in večini tvojih medtem še na pamet ne pade (pravilneje, si nočete niti prebrat), kakšen pokvarjenec vam govori na čelu kluba. Barca je morda bila v določenih ozirih tarča posmeha, toda Real je prav zaradi Pereza (poglej si nekatere njegove izjave!), sodniških afer, določenih dejanj iz zgodovine itd...itd... tarča prezira, da ne rečem še kaj drugega in že desetletja.... hejterček cripsi.. :)
David Doler
11. 08. 2022 19.01
+2
cripstoned
11. 08. 2022 12.41
+5
perez nakaži barci par 100milijonov da ne razprodajo vsega kar imajo... lahko jim posodimo se hazarda da bodo močnejši...
Kollerik
11. 08. 2022 14.38
+3
"Perez je že nekaj mesecev odsoten. Slabo je deloval že decembra, zdaj pa je povsem izgubljen. Slab je kot predsednik Real Madrida in še slabši na čelu superlige." predsednik španske LaLige Javier Tebas, na vprašanje novinarja športne televizijske oddaje El Chiringuito, 20.4.2021....
lovetheworld
11. 08. 2022 16.42
+2
@cripstoned - "lahko jim posodimo..." hehe važno da ti pomagaš zraven lolek edn
simc167
11. 08. 2022 12.41
-9
Real madrid je najbolj ogaben klub na svetu. Če nebi bilo sodnikov in njihove pomoči bi imel ta klub v svojih vitrinah samo 10% vseh pokalov, ki so jih kao osvojili. Samo poglejmo ligo prvakov zadnjih pet let in bo vsem jasno. Da o španski ligi sploh ne govorimo
cripstoned
11. 08. 2022 12.43
+5
vse cisto enako kot solze vas ki ne marate največjega kluba z daleč največ trofejami...14in35 jokaj
David Doler
11. 08. 2022 19.04
-2
lej vsxak klub kdaj igra umazano igro cris tu boš pač moral priznati da je real največkrat omenjen klub ki igra umazano igro ampak še vseeno je to real in treba je priznati da ko rušijo rušijo vse še enkrat čestitke za zmago
Kollerik
11. 08. 2022 12.27
-10
Šmrk, šmrk...kar za razjokat. Pa dajmo pogledat, kako resnično dober je ta "Don" Perez: »On (Casillas, op. a.) ni vratar za Real Madrid, kaj želiš, da ti rečem? Ni. Nikoli ni bil,« »On je naša velika napaka. A stvar je v tem, da ga ... (prekinitev posnetka) obožujejo in želijo govoriti z njim ... Ne vem. Tako ga branijo ... A dobro, je ena največjih prevar. Druga je Raul. Dve največji prevari Madrida sta na prvem mestu Raul, na drugem pa Casillas.« »Raul je slab, meni, da je Madrid njegov, vse, kar je naredil v Madridu, uporablja v svoj prid. Sam meni, da gre njegova kariera h koncu, a ima se za tako ... Pravi: 'Preden bo konec z mano, bom jaz s temi ... Jaz bom pokončal Madrid.' On je negativen tip, uničuje Madrid in moralo igralcev s tem, ko pravi: 'Madrid je tisti, ki je slab, ne Raul.' Grozno je, kako slab je ta fant. Jaz se s temi težavami ne morem spopadati, ne morem, moram narediti veliko, moram združiti Abertis z Autostradami in še veliko drugih stvari. Poslušaj, šest let sem bil tu, bil sem srečen« El Confidential, Madrid, 13.7.2021, posnetek izjav Florentina Pereza iz leta 2006….
zapiramvamusta
11. 08. 2022 12.33
+11
Lovorike se kar kopičijo v taborjevem Realu. Na tvojo žalost ne bo nič slabše to sezono:))
cripstoned
11. 08. 2022 12.40
+9
raul in iker imata še vedno funkcijo pri realu.. ampak kollerik real je na tronu Evrope in spanije in to te zelo, zelo boli... kaj ko bi se ukvarjal z novim starim predsednikom barcelone in kako se obnašajo do de jonga? o prezad9lzenosti bi tudi lahko kaj napisal da o korupciji ne zacnem... ampak seveda tebi ne da mira real madrid ker ima vse to kar barcelona nima in ne bo imela nikoli... naj te buba hejter...
Kollerik
11. 08. 2022 13.06
-6
Verjetno ni ga težjega dela, kot pucat pajčevino v lastni glavi... zdaj, nekateri to nočete, pa se vam nabira... :)
Kollerik
11. 08. 2022 13.15
-5
Dany75
11. 08. 2022 13.20
+5
Kollerik,res ti ni pomoci..ze nekaj let piskas eno in isto tu gor,spremenilo pa se ni nic...ocitno samo tvoje oci vse tako vidijo...boljse da zacnes spremljat namizni tenis,in se izpises od tu.
cripstoned
11. 08. 2022 13.23
+3
dany kako se ni spremenilo? vse kar je slabega v preteklosti pisal za real se dogaja pri barceloni...temu se rece karma....da o tem da je real madrid v zadnjih 9sezonah pobral 5 evropskih naslovov ne zacnem...
Kollerik
11. 08. 2022 13.25
-2
Danyboy... Saj ne vidijo samo moje oči vse tako ...če si boš drznil prebrat recimo vse te dokumentirane in javne žaljivke ,,dona,, Pereza na račun legend kluba, se bodo mojim očem lahko pridružile tudi tvoje....
88887
11. 08. 2022 14.08
-3
In danes sta tako Casillas kot Raul zaposlena v Realu. Še vedno Real hrani njuni družini..Barcelona pa toži svoje igralce. Kollerik, spet mutiš v prazno…..
Kollerik
11. 08. 2022 14.21
+1
Še eden, ki ne zna brat.... sseveda sta tam zaposlena, pa čeprav z duhom perezovega dre*ka po sebi.... :)
Dany75
11. 08. 2022 14.57
+0
🤣🤣🤣 Kollerik, ne mores iz svoje kože...mešaš jabolke in slive...pa na koncu ti vedno nekaj zmanjka...🤦 res ne vem zakaj se sploh še trudiš...ker očitno te noben več ne jemlje resno...kante seštej pa potegni črto! bo šlo?
Kollerik
11. 08. 2022 15.32
+3
Klasičen, poceni šaltung iz obravnavane snovi na persono tistega, ki to snov predstavi... je samo dokaz več, da se tudi ti nisi pripravljen soočiti z nekaterimi golimi resnicami....škoda, toda vedno je še čas. Sicer pa si duhovi s poslanstvom ponavadi raje izbirajo trnove poti, bi lahko rekli.... :)
Miss89
11. 08. 2022 12.24
+2
A to po seb sklepas?
Cene Novak
11. 08. 2022 12.10
+1
Vpraša sinko romček očeta:Oči ali mi navijamo za Barcelono? Odgovor: Ne sine ,veš taki romi pa tudi nismo!
fihner
11. 08. 2022 12.36
+2
Staro, slabo, prežvečeno. Daj se spomni kaj novega, če ni pretežko.Bo šlo?