Nogomet

Perović pred tekmo s prvaki: Pričakujemo vse tri točke

Ljubljana, 05. 03. 2021 16.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ekipo ljubljanske Olimpije pod vodstvom trenerja Gorana Stankovića, ki v spomladanskem delu sezone še ni izgubila, a je na zadnjih treh tekmah zgolj remizirala, čaka obračun proti Celju. Pred tekmo z osmouvrščeno ekipo prvenstva, ki ji še vedno pripada naslov aktualnega slovenskega prvaka, je svoje razmišljanje razkril črnogorski napadalec Mihailo Perović.

Nogometaši Olimpije so v Ljudskem vrtu odigrali dobro tekmo in bili bližje zmagi od večnih tekmecev ...
Nogometaši Olimpije so v Ljudskem vrtu odigrali dobro tekmo in bili bližje zmagi od večnih tekmecev ... FOTO: Miro Majcen

Zmaji so v prejšnjem krogu remizirali z Mariborom, čeprav so komentarji po tekmi dokaj enotni glede tega, da je bila Olimpija v Ljudskem vrtu boljši nasprotnik. "Energija na treningih in v slačilnici ostaja odlična. Z remijem v Mariboru smo lahko po eni strani zadovoljni, po drugi pa ne. Malce razočaranja po tekmi izvira iz dejstva, da smo gol dobili v zadnji minuti prvega polčasa in bi lahko tekmo tudi dobili, a hkrati smo bili zadovoljni s točko, saj ostajamo na vrhu lestvice in v boju za naslov prvaka," je za uradno spletno stran kluba sprva dejal Mihailo Perović, ki se je med strelce vpisal že ob svojem debiju v dresu Olimpije. 

Tretji večni derbi sezone se je pred dnevi končal z 1:1, tako kot že prvi v Ljudskem vrtu. Tako sta ekipi točkovno še naprej izenačeni na vrhu lestvice, v medsebojnih dvobojih pa so v prednosti zeleno-beli, ki imajo ob tem še zmago z 2:0 iz Ljubljane.

Pisala sta se prvi krog spomladanskega dela in tekma s Koprom (1:2). Zmaji so medtem po derbiju (1:1) in pred naslednjim izzivom, ko bo v Stožice prišel aktualni prvak, na treningih pozornost posvečali predvsem odpravljanju napak, ki so se pojavljale v njihovi igri na prejšnjih tekmah: "Imeli smo nekaj časa, da se odpočijemo in pripravimo na tekmo s Celjem. Veliko truda smo vložili v odpravljanje napak iz prejšnjih obračunov, poleg tega pa smo tudi analizirali naslednjega nasprotnika. Lahko rečem, da smo se na nedeljsko tekmo s Celjani dobro pripravili," pravi 24-letni Črnogorec. 

Perović pričakuje težko tekmo, a pravi, da je njihov cilj zmaga: "Pričakujemo zmago in vse tri točke. Nobena tekma ni lahka in tudi ta ne bo. Pred nami je težek preizkus, ampak kot vedno se na srečanje podajamo z optimizmom. Naš cilj pa je, kot sem že dejal, zmaga," je za spletno stran Olimpije še dejal novopečeni napadalec zmajev.

Koronavirus pasica november

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.