Nogomet

Perović velika okrepitev Olimpije v napadu

Ljubljana, 26. 01. 2021 12.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š., M.J.
Komentarji
2

Prva zimska okrepitev nogometašev Olimpije je Mihailo Perović, ki je nazadnje igral v Ukrajini. Črnogorski 24-letni napadalec v Ljubljano prihaja kot prost igralec, z ljubljanskim klubom je sklenil pogodbo do leta 2023.

Mihailo Perović
Mihailo Perović FOTO: NK Olimpija

Mihailo Perović bo okrepil konkurenco v napadu, nazadnje je igral za ukrajinskega prvoligaša Zorja Lugansk. Bivši mladi reprezentant Črne gore je svojo kariero začel v mladinskem pogonu Podgorice. Iz tega črnogorskega kluba je leta 2015 odšel na Madžarsko k prvoligašu Újpest FC, za katerega je v sezoni in pol zabeležil 39 nastopov ter dosegel 14 zadetkov in dve podaji. 

Sledil je prestop v Voždovac, ki nastopa v prvi srbski ligi. V Super ligi Srbije je zaigral šestkrat in dosegel en zadetek. V srbskem pokalnem tekmovanju je zabeležil en nastop in en zadetek. Po sezoni v Srbiji se je vrnil v Podgorico, kjer je za tamkajšnjo Budućnost v sezoni in pol zbral 54 nastopov v vseh tekmovanjih in se podpisal pod 15 zadetkov ter tri podaje. 

Iz Budučnosti je v začetku lanskega leta odšel k ukrajinskemu prvoligašu Zorja Lugansk. Za ta klub je zabeležil 26 nastopov in en zadetek. Poleg nastopanja v ukrajinskih tekmovanjih je petkrat nastopil tudi v ligi Evropa.

"Zelo sem zadovoljen, da sem prišel v velik klub. Že kot otrok sem slišal, kako prepoznavna in pomembna je Olimpija. Ekipa je mlada, ampak zelo perspektivna. Fantje so me odlično sprejeli, kar me zelo veseli. Upam, da bom s svojimi predstavami klubu pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev," je v izjavi za klubsko spletno stran dejal Perović, sicer varovanec ambicioznega menedžerja Uroš Sladojevića, ki je s klubom sklenil pogodbo do 30. 6. 2023.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ponosno na DESNO
28. 01. 2021 09.11
"....... je odšel k ukrajinskemu prvoligašu Zorja Lugansk. Za ta klub je zabeležil 26 nastopov in en zadetek." .........<<<<<<<<<<<< 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😂 in to je napadalec - okrepitev .. ? ..🤣🤣🤣🤣🤣
U4
26. 01. 2021 13.16
+0
V 26. tekmah 1 zadetek. Toliko ji doseže vsak obrambni igralec in ne kvazi veliki napadalec. Zopet bo vse po starem....