Nogomet

Pivarić: Kek za selektorja? To ne bi bila slaba izbira

Zagreb, 19. 11. 2018 18.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Milena Novak
Komentarji
2

Naša novinarka Milena Novak se je pogovarjala z Josipom Pivarićem, članom hrvaške reprezentance, ki je na letošnjem svetovnem prvenstvu osvojila naslov svetovnih podprvakov. Beseda je tekla o kandidatu za slovenskega selektorja Matjažu Keku, o Benjaminu Verbiču pa tudi o izvrstnem vezistu Luki Modriću.

"Lahko bi rekli, da se okoli nas še vedno čuti neka evforija in mislim, da bo trajalo še dolgo," je kljub temu, da je Hrvaška že odigrala precej tekem v Ligi narodov, poudaril Josip Pivarić, branilec Dinama iz Kijeva. "Mislim, da mi ne moremo dlje od tega, zato sem zelo srečen in ponosen, da nam je to uspelo," je še dodal. Z ukrajinskim Dinamom se Pivarić nahaja na drugem mestu državnega prvenstva. Tam se druži tudi s slovenskim reprezentantom Benjaminom Verbičem. "Mi se imamo za naše. Praktično sva ves čas skupaj, tudi živiva v isti zgradbi," je z nasmeškom na ustih priznal Pivarić in dodal, da se z Benjaminom kdaj pogovarjata tudi o slovenski reprezentanci."Vem, da stanje ni najboljše, od vseh teh menjav od strokovnega štaba do generacije. Upam, da se bo to pokazalo kot pozitiven šok in da boste šli na bolje," je dejal Pivarić.

Ta ima dobro mnenje tudi o kandidatu za slovenskega selektorja Matjažu Keku. "Z Rijeko je spisal velike uspehe, konec koncev je prekinil dominacijo Dinama, kar se tiče osvajanja naslovov v hrvaškem prvenstvu. Zelo dobro dela, kar vem iz komunikacije z drugimi soigralci. Vem, da je zelo strog in da rad vidi, da se ga posluša. In če bo Kek slovenski selektor, mislim, da to ni slaba izbira," je še povedal Pivarić. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
20. 11. 2018 09.07
-6
Ja, hrvatovo mnenje me pa zelo zanima !!!
User513426
20. 11. 2018 20.19
+2
je povedal kar bistvo. tebe pa tko al tko ne zanima nič