Nogomet

Po Hazardu še Sarri: Italijan že čez nekaj dni na čelu Juventusa

London, 08. 06. 2019 15.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Govorice o selitvi Maurizia Sarrija v Torino so iz dneva v dan glasnejše. Po zadnjih naj bi mu zeleno luč prižgal tudi lastnik Roman Abramović, vrnitev italijanskega stratega na Apeninski polotok pa naj bi se uresničila v prihajajočem tednu.

Številni športni mediji že dalj časa namigujejo na odhod Chelseajevega trenerja Maurizia Sarrija v torinski Juventus. Kot so zapisali, se italijanski strateg, ki je v svoji prvi sezoni angleškega prvenstva osvojil lovoriko Lige Evropa, želi vrniti v Italijo, čeprav so si v Londonu na vse kriplje prizadevali, da bi ga zadržali v svojih vrstah.

Je slovo Italijana res le še vprašanje časa?
Je slovo Italijana res le še vprašanje časa? FOTO: AP

Chelsea je pred dobrim tednom dni v finalu evropske lige pometel z mestnim tekmecem Arsenalom. Že kmalu po koncu je bilo jasno, da je to zadnja tekma Edena Hazarda, ki je dalj časa namigoval na selitev k madridskemu Realu. Očitno pa Belgijec ni edini, ki je že rekel zadnjo besedo na Stamford Bridgeu.

Na izhodnih vratih je tudi Sarri, v Chelseaju pa naj bi njegovo slovo oznanili že v prihodnjem tednu. Novica o selitvi Italijana ni novost, vendar pa so si v Londonu dolgo časa prizadevali, da bi nekdanjega trenerja Empolija in Napolija zadržali v svojih vrstah. Po poročanju Sky Sports so v klubu nanj računali tudi v prihodnji sezoni, vendar ne želijo v svojih vrstah nekoga, ki ima drugačne načrte.

Potem ko Allegriju to ni uspelo, bo Juventus lovoriko Lige prvakov očitno lovil s Sarrijem.
Potem ko Allegriju to ni uspelo, bo Juventus lovoriko Lige prvakov očitno lovil s Sarrijem. FOTO: AP

Po pogovoru z Marino Granovskaio, desno roko lastnika Romana Abramovića, so v klubu čakali le še na potrditev ruskega mogotca, javnost pa naj bi o Sarrijevem odhodu obvestili v naslednjih nekaj dneh.

60-letni Neapeljčan naj bi zasedel trenerski stolček pri Juventusu, ki se je pred časom po petih letih poslovil od Massimiliana Allegrija.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Trend01
09. 06. 2019 09.26
+1
Roman Abramović,. A je zdaj že Srb, Hrvat...? Njegov priimek se pravilno napiše (ker ga je spremenil) Abramovich.
Rolesx
09. 06. 2019 07.25
-2
Chelsea se mora znebiti takih ki nimajo pojma. Prvi je Hazard ki z reprezentanco ni naredil ničesar kaj šele v ligi prvakov drugi pa je Sarri
ehjaehja
09. 06. 2019 07.38
+0
Ne sodi drugih po messiju. prepričan sem da bo hazard zasenčil messija že prvo sezono.