Nogomet

Upravni odbor ni sprejel odstopa: Kopić in Bjelanović ostajata na čelu Hajduka

Split, 20. 08. 2018 09.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Potem ko je hrvaški nogometni velikan Hajduk Split nepričakovano izgubil proti Gorici v četrtem krogu prve hrvaške lige, je trener splitske ekipe Željko Kopić ponudil odstop. Za enako potezo se je odločil tudi športni direktor belih, Saša Bjelanović. Po sestanku UO kluba je jasno, da oba ostajata na položajih, saj Jasmin Huljaj odstopov ni sprejel.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Madžar Marko Futacs je med najdražjimi nogometaši Hajduka, a je na stranskem tiru.
Madžar Marko Futacs je med najdražjimi nogometaši Hajduka, a je na stranskem tiru. FOTO: Damjan Žibert

Po izpadu v tretjem krogu kvalifikacij za Ligo Evropa so se igralci Hajduka želeli izkazati v domačem prvenstvu, a proti novemu prvoligašu Gorici so doživeli novo razočaranje. Gorica je na Poljudu zmagala z 2:0 in Hajduk po štirih krogih državnega prvenstva še nima zmage.

Tako trener Željko Kopić kot športni direktor Saša Bjelanović sta ponudila odstopa, a predsednik uprave Hajduka Jasmin Huljaj odstopnih izjav ni sprejel. "Športni direktor Saša Bjelanović in trener prve ekipe Željko Kopić sta po tekmi ponudila odstopa, ki pa ju jaz kot predsednik uprave nisem sprejel. Oba še naprej uživata moje zaupanje in prepričan sem, da imata dovolj znanja in energije, da bistveno popravita nastali položaj prve ekipe," je za spletno stran Hajduka dejal Huljaj.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mufflon
20. 08. 2018 13.16
+5
Pa ok, saj tudi Hajduk nikoli ni bil nek težkokategorni klub, da bi bila zmaga jasna kot beli dan? Ne vem no, se mi zdi, da so zahteve Torcide precej nerealne. Gre za simpatičen klub, kaj več pa ne.