Nogomet

Pochettino po hudem porazu: Ne bom odkorakal, upam, da bom tu še naslednjih pet let

Ljubljana, 04. 10. 2019 15.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko Tottenham za seboj nima najboljšega uvoda v novo tekmovalno sezono in ko je na domačem stadionu v Ligi prvakov grdo izgubil z Bayernom (2:7), se je trener Londončanov Mauricio Pochettino znašel pod udarom kritik. »Ne bom bežal, upam, da bom v Tottenhamu ostal še naslednjih pet let,« odgovarja Pochettino.

Pochettino po hudem porazu proti Bayernu ne misli odkorakati iz kluba.
Pochettino po hudem porazu proti Bayernu ne misli odkorakati iz kluba. FOTO: AP

"Zdaj je čas, da stopimo skupaj," je novinarsko konferenco pred ligaško tekmo z Brightonom začel Pocchetino. "Sprejmem vsa mnenja. Ko ne zmagaš, ne le pri Tottenhamu, se to zgodi v vsakem klubu na svetu," je nadaljeval Pochettino. Tottenham je izpadel proti četrtoligašu Colchestru, v Premier League po sedmih krogih spurs zasedajo šesto mesto s kar 10 točkami zaostanka za Liverpoolom.

V Ligi prvakov po dveh odigranih tekmah Tottenham zaseda zadnje mesto v skupini B, z vsega eno osvojeno točko. Vodi Bayern s šestimi točkami, druga je Crvena zvezda s tremi, zadnji dve mesti pa si z eno točko delita Olympiacos in Tottenham. Ostroge so si nazadnje v prenosu na Kanalu A in VOYO privoščile hud poraz z Bayernom, ko so Bavarci na Tottenhamovem stadionu slavili kar s 7:2. "Nekaj povsem običajnega je, da je ta tekma sprožila veliko mnenj in govoric, vsi morajo kaj pristaviti," je bil jasen Argentinec na klopi Londončanov, ki jih je v pretekli sezoni Lige prvakov popeljal vse do velikega finala v Madridu. "Toda na koncu … vse, kar se je zgodilo, je to, da smo izgubili tekmo," je še pristavil Pochettino. 

"Ne dvomim, da bomo ostali skupaj in našli način, da bomo znova uspešni," je izpostavil Pochettino. "V zadnjih petih letih in pol smo se na vsaki novinarski konferenci pogovarjali o moji prihodnosti," je povedal Argentinec. "Upam pa, ker se še vedno pogovarjamo o tem, da to pomeni, da bom vsaj naslednjih pet let preživel tu," je zaključil Pochettino.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Brgolino
04. 10. 2019 18.39
+8
Seveda ne...bili so finalisti lige prvakov z isto ekipo...se en dokaz vec kako liga prvakov ni merilo da si najboljsi....ce se ti vse poklopi lahko dalec prides...