Nogomet

Pogba polaskal Modriću: Vedno znova se rad kaj novega naučim

Manchester, 05. 02. 2019 17.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vezist Manchester Uniteda Paul Pogba je priznal, da se med aktualnimi nogometaši zgleduje (tudi) po hrvaškemu vezistu Luki Modriću. Rad je samosvoj, a se od najboljšega nogometaša na svetu v preteklem letu rad kaj novega nauči.

Francoski vezist Paul Pogba, ki je po odhodu Joseja Mourihna v Manchester Unitedu zaigral kot prerojen, je v pogovoru z novinarjem NBC-ja, se je dotaknil svojih vzornikov in nogometašev, po katerih se rad zgleduje. Med te je uvrstil tudi hrvaškega vezista madridskega Reala Luko Modrića. "Ko sem bil mlajši, sem daleč največ spremljal napadalno usmerjene nogometaše, kot so bili Ronaldinho, Zidane in Ronaldo. A sčasoma so moji idoli postali Yaya Toure, Abou Diaby, Andres Iniesta, Xavi Hernandez, Paul Scholes, Michael Carrick in Andrea Pirlo," je povedal Pogba in dodal: "Tudi danes so nogometaši, katerim se čudim. Na prvem mestu so Luka Modrić, Kevin De Bruyne in Toni Kroos. Res je, vedno si želim biti čim bolj samosvoj, toda od njih se vedno rad kaj novega naučim."

Luka Modrić in Paul Pogba na Uefinem superpokalu v Skopju.
Luka Modrić in Paul Pogba na Uefinem superpokalu v Skopju. FOTO: AP

Paul Pogba in Luka Modrić sta se nazadnje med seboj pomerila na svetovnem prvenstvu 2018, in sicer v finalu, kjer je Francija premagala Hrvaško s 4:2.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mariomandzukic
06. 02. 2019 11.26
+0
Modric je glavni playmaker in ideolog igre Reala iz Madrida...ljubljenec Bernabea,verjetno ni nogometasa,kateremu bi Bernabeu veckrat skandiral kot nasemu Luki..287 tekem za real,16 golov in 44 asistenc..najboljse pa je to da bomo Luko se vsaj 4 sezone gledali v belem dresu stevilka 10..
Camil
05. 02. 2019 18.36
-14
Luka je najbiljsi nogometas sveta in Pogba mu lahko vodo nosi in ga vprasa za kaksen nasvet
krneki_123
05. 02. 2019 18.42
-5
idiu3krasne
05. 02. 2019 19.28
-4
Messijeva četa čistilcev kopačk nima konca
mariomandzukic
06. 02. 2019 11.24
+0
Modric precenjen??totenham po 55 letih popeljal v Ligo prvakov,izbran za naj vezista premier lige,Ferguson izjavil ze pred 7 leti da je Luka najboljsi vezist sveta,do prihoda Modrica v Real,Beli balet nc ni osvojil,potem pa kr 4 lige prvakov v 6 sezonah,edina sezona za Real brez lovorik,je bila takrat ko se je Luka poskodoval..Luka je cisto spremenil zgodovino Real Madrida iz te generacije pa je nardil zlatno generacijo......Pogba je en nivo odzadaj..sicer dokaj kvalitetni vezist,ampak dalec od Modrica,Inieste,Xavija