Nogomet

Solari pri Realu začel zmagovito, Barcelona ni blestela

Dortmund, London, Leon, Melilla, 31. 10. 2018 21.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Real Madrid je prvič pod taktirko novega (začasnega) trenerja Santiaga Solarija slavil na prvi tekmi 1/16 finala španskega pokala v Melilli (4:0). Po golih Karima Benzemaja in Marca Asensia v prvem sta se v drugem polčasu s prvencema izkazala mlada Alvaro Odriozola in Cristo Gonzalez. Na Otoku v četrtfinale ligaškega pokala Arsenal, Chelsea in Tottenham.

Benzema (na fotografiji levo) je zabil šele drugič na zadnjih enajstih tekmah v vseh tekmovanjih.
Benzema (na fotografiji levo) je zabil šele drugič na zadnjih enajstih tekmah v vseh tekmovanjih. FOTO: AP

Na prvo tekmo v zaenkrat zgolj začasni vlogi glavnega trenerja članov Real Madrida je Santiago Solari prispel s hudimi težavami v zadnji vrsti. Iz prestolnice so tik pred gostovanjem v španski afriški enklavi Melilli potrdili, da bo branilec Marcelo odsoten vse do konca prihodnjega reprezentančnega premora, Solari pa ni mogel računati niti na Daniela Carvajala, Raphaëla Varana in Jesusa Valleja. Solari je za obračun šestnajstine finala v boj od prve minute poslal Keylorja Navasa, kapetanu Sergiu Ramosu pa so v obrambi družbo delali še Alvaro Odriozola, Javi Sanchez in Sergio Reguilon. Od prve minute je prvič po prihodu v Madrid tekmo za člane začel tudi brazilski dribler Vinicius Junior, ki mu je zdaj že bivši trener Julen Lopetegui ponudil zgolj drobtinice. 

Postava, v kateri so se znašli tudi Karim Benzema, Lucas Vazquez, Marco Asensio, Dani Ceballos in Marcos Llorente, ni najbolje odprla tekme na težki zelenici in domači so z nekaj polpriložnostmi poskrbeli za prešerno vzdušje med nekaj več kot 7000 gledalci. A Real je po uvodnih težavah nato do konca polčasa povsem prevzel nadzor nad igro in dvakrat zadel: najprej je v 28. minuti Benzema z neposredne bližine v mrežo pospravil podajo Odriozole, v zadnjem napadu polčasa pa je Asensio zaključil po atraktivni podaji Viniciusa. Real, ki je drugi polčas odigral tako brez Ramosa kot brez Benzemaja, je bil najbližje tretjemu golu v 72. minuti, ko je po podaji Asensia z roba kazenskega prostora prečko zadel Vinicius. Odriozola je nato po tem, ko se je na črti vrat po podaji z levega boka boril vseprisotni Vinicius, z neposredne bližine zabil svoj prvi gol za Real, v zadnji akciji pa je podoben podvig uspel še debitantu Cristu Gonzalezu, ki je z glavo postavil končnih 4:0. 

TEKMA

Katalonski rezervisti razočarali, a vseeno zmagali s prvencem Lengleta
Po veliki zmagi na "el clasicu" proti Real Madridu je trener Barcelone Ernesto Valverde prvo pokalno tekmo nove sezone v Leonu izrabil za to, da od prve minute v pogon pošlje nogometaše, ki so se na začetku sezone praviloma znašli v vlogi rezervistov. Španski pokal, ki so ga Katalonci osvojili največkrat od vseh v zgodovini tekmovanja, naj bi v lovu za Ligo prvakov letos vsaj malce postavili na stranski tir in tako je proti tretjeligašu priložnost dobil tudi zaenkrat povsem anonimni Malcom, priložnost prepričati Valverdeja pa so dobili tudi Arturo Vidal, Ousmane Dembele, Denis Suarez ...

Lenglet (levo) je zabil prvi gol v dresu Barcelone.
Lenglet (levo) je zabil prvi gol v dresu Barcelone. FOTO: AP

Obramba z mladinci Juanom Brandarizom, Jorgejem Cuenco in Juanom Mirando je imela ves čas veliko dela s poletnimi domačimi, tako da je moral Jasper Cillessen že v prvem polčasu večkrat prisebno posredovati (tudi) zaradi napak, ki so se raztezale od zadnje vrste do konice napada. Katalonci so bili povsem nenevarni in do zadnjih minut tekme, ko je nerazpoloženega Malcoma zamenjal njegov brazilski rojak Arthur Melo, zmogli vsega en strel v okvir domačega gola.

Tudi Munir El Haddadi je v 86. minuti z ugodnega položaja znotraj kazenskega prostora meril čez prečko, medtem ko je Cillessen nekaj minut prej spretno posredoval ob najnevarnejšem poskusu Leonese z roba 16-metrskega prostora. V 90. minuti pa je Blaugrana vseeno zlomila domači odpor, ko je prosti strel prek obrambe elegantno poslal Dembele, najvišji v skoku pa je bil rezervist Clement Lenglet, ki je uspel zabiti prvi gol za svoj novi klub. V zadnji akciji na tekmi je Denis Suarez stekel sam proti golu domačih, a s strelom ob oddaljenejšo vratnico zgrešil.

TEKMA

Londonski trio v četrtfinalu: Lampardov Derby dodobra namučil Chelsea
Povratek Franka Lamparda na dolga leta domači Stamford Bridge je bil brez dvoma vrhunec sredinega dogajanja v otoškem ligaškem pokalu, Lampard pa je v vlogi trenerja drugoligaša Derby Countyja po uspehu nad Manchester Unitedom želel še en odmeven skalp. Chelsea se je moral močno potruditi za napredovanje, potem ko je sicer že v peti minuti povedel po avtogolu Fikaya Tomorija, a je že v enem naslednjih napadov izenačil Jack Marriott. Ovni so si nato zabili še en avtogol v 21. minuti, ko je lastnega vratarja premagal Richard Keogh, spet pa je hitro izid poravnal Martyn Waghorn. Po tem, ko je Cesc Fabregas v 41. minuti zadel še za tretje vodstvo Londončanov, se izid v drugem polčasu ni več menjal.

Lampardov Derby se je do osmine finala prebil tudi po zaslugi zmage nad Manchester Unitedom. Ovni so v Championshipu trenutno šesti, to je zadnje mesto, ki prinaša uvrstitev v kvalifikacije za napredovanje v Premier League.
Lampardov Derby se je do osmine finala prebil tudi po zaslugi zmage nad Manchester Unitedom. Ovni so v Championshipu trenutno šesti, to je zadnje mesto, ki prinaša uvrstitev v kvalifikacije za napredovanje v Premier League. FOTO: AP

Enostavnega dela doma s tretjeligašem Blackpoolom ni imel niti Arsenal, ki je po prekinitvi zmagovitega niza na mestnem derbiju s Fulhamom vseeno uspel slaviti (2:1). Stephan Lichtsteiner je postavil izid polčasa z golom v 33. minuti, po golu Emila Smitha-Rowa v enem prvih napadov drugega polčasa pa se je zdelo ,da je tekma odločena. Toda izključitev Mattea Guendouzija in znižanje izida, za katerega je poskrbel Paudie O'Connor, sta povsem "odprla" tekmo, Blackpool, ki je od 84. minute igral brez izključenega O'Connorja, pa ni uspel izsiliti podaljška. Na povsem londonskem obračunu je Tottenham v gosteh pri West Hamu napredoval z dvema goloma Sona Heunga-Mina (3:1). Južnokorejec je v 17. in 54. minuti poskrbel za visoko vodstvo, a je kladiva slabih 20 minut pred iztekom rednega dela tekme v igro vrnil Lucas Perez, njegov španski rojak Fernando Llorente pa je manj kot pet minut kasneje odloči dvoboj v korist Spursov.

Schalke in Dortmund trpela, tokrat pet golov letečega Leverkusna
V Nemčiji sta velikana Severnega Porenja oziroma Vestfalije, Borussia Dortmund in Schalke 04, svojim navijačem pripravila dramatičen večer. Enajstmetrovka Marca Reusa je šele globoko v drugem delu podaljška prinesla zmago BVB nad Union Berlinom (3:2), ki je tekmo na legendarnem Signal Iduna Parku končal z deseterico, Schalke pa je za zmago na obračunu z vodilno ekipo 2. Bundeslige FC Kölnom potreboval enajstmetrovke. Nabil Bentaleb bi lahko s petim strelom že odločil zmagovalca, a ni zadel, potem ko je v 88. minuti tudi izsilil podaljšek z najstrožje kazni. Odrešitev za kraljevsko modre je prišla v sedmem krogu, ko je zgrešil Dominick Drexler, zadel pa Mark Uth. Nikakršnih težav s četrtoligašem Weichejem iz Flensburga niso imeli nogometaši Werderja, ki so ekipi iz rokometnega mesta zabili pet golov (5:1). 

Timo Werner je prispeval oba gola za RB Leipzig, ki je doma v evropskem obračunu ugnal Hoffenheim (2:0). Kevin Kampl je začel tudi to tekmo v postavi rdečih bikov in odšel z zelenice pri končnem izidu v 79. minuti. "Leti" pa še naprej nekdanji Kamplov klub Bayer Leverkusen, ki je po šestici v mreži Werderja na zadnji ligaški tekmi zabil še pet golov lokalni nasprotnici Borussii Mönchengladbach (5:0).

KAMPL

Izidi pokalnih tekem:

- Anglija (EFL Cup, osmina finala):
Arsenal ‒ Blackpool 2:1 (1:0)
Lichtsteiner 33., Smith-Rowe 50.; O'Connor 66.
RK: Guendouzi 57./Arsenal; O'Connor 84./Blackpool

Chelsea ‒ Derby County 3:2 (3:2)
Tomori 5./ag., Keogh 21./ag., Fabregas 41.; Marriott 9., Waghorn 27.

West Ham United ‒ Tottenham 1:3 (0:1)
Perez 71.; Son 17., 54., Llorente 75.

Middlesbrough ‒ Crystal Palace 1:0
AFC Bournemouth
 ‒ Norwich City 2:1
Burton Albion ‒ Nottingham Forest 3:2

Prestavljeno:
Leicester City ‒ Southampton

- Francija (Coupe de la Ligue, šestnajstina finala):
Nice ‒ Auxerre 3:2 (2:0)
Maolida 17., Walter 41., 80./11-m; Dugimont 57., Philippoteaux 82.
RK: Marcelin 87./Auxerre

Montpellier ‒ Nantes 0:3 (0:0)
Coulibaly 58., Waris 80., Sala 90.
RK: Mendes 74./Montpellier
Rene Krhin (Nantes) je igral vso tekmo.

Dijon ‒ Caen 3:1
Guingamp
 ‒ Angers 0:0** /3:2/
Le Havre ‒ Troyes 2:0
Metz ‒ Amiens 1:2
Reims ‒ Orleans 1:1** /2:3/
Toulouse ‒ Lorient 0:1
Strasbourg
 ‒ Lille 2:0 

Prestavljeno:
Nimes ‒ Saint-Etienne

- Nemčija (DFB Pokal, 2. krog):
RB Leipzig ‒ Hoffenheim 2:0 (0:0)
Werner 48., 56.
Kevin Kampl (Leipzig) je igral do 79. minute.

Borussia Mönchengladbach ‒ Bayer Leverkusen 0:5 (0:2)
Brandt 5., Jedvaj 45., Ballarabi 67., 74., Volland 80.

Borussia Dortmund ‒ Union Berlin 3:2* (1:0)
Pulišić 40., Philipp 73., Reus 118.; Polter 63., 88.
RK: Friedrich 117./Union

Köln ‒ Schalke 1:1** (1:0) /5:6/
Cordoba 43.; Bentaleb 88./11-m

Weiche ‒ Werder Bremen 1:5 (1:3)
Ilidio 27.; Pizarro 8., Kainz 37., Klaassen 44., Harnik 76., 81.

Rodinghausen ‒ Bayern München 1:2 (0:2)
Meyer 49.; Wagner 8., Müller 13./11-m

Arminia Bielefeld ‒ Duisburg 0:3
Holstein Kiel
 ‒ Freiburg 2:1
Hansa Rostock ‒ Nürnberg 1:1** /2:4/
Augsburg ‒ Mainz 3:2*
Chemie Leipzig ‒ Paderborn 0:3
Darmstadt ‒ Hertha Berlin 0:2
Heidenheim
 ‒ Sandhausen 3:0
Hannover ‒ Wolfsburg 0:2
Ulm 1846 ‒ Fortuna Düsseldorf 1:5
Wehen Wiesbaden ‒ Hamburger SV 0:3

- Španija (Copa del Rey, šestnajstina finala):
Cultural Leonesa ‒ Barcelona 0:1 (0:0)
Lenglet 90.
RK: Marcos 90./Cultural

POSTAVI

Melilla ‒ Real Madrid 0:4 (0:2)
Benzema 28., Asensio 45., Odriozola 79., Gonzalez 90.

POSTAVI

Sant Andreu ‒ Atletico Madrid 0:1 (0:1)
Martins 33.
Jana Oblaka (Atletico) ni bilo v ekipi.

Ebro ‒ Valencia 1:2 (0:0)
Amelibia 62.; Mina 71., 80.
RK: Portuga 29./Ebro

Cordoba ‒ Getafe 1:2
Deportivo Alaves ‒ Girona 2:2
Mallorca ‒ Real Valladolid 1:2
Leganes ‒ Rayo Vallecano 2:2
Lugo ‒ Levante 1:1

Prestavljeno:
Athletic Bilbao ‒ Huesca

* - po podaljšku
** - po enajstmetrovkah //

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (75)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
02. 11. 2018 07.23
S cripsom in njegovo patetično četico ronaldofilov... se je usoda zopet kruto poigrala.... uničuje jih VAR...
Kollerik
02. 11. 2018 07.24
...uničuje jih POŠTENO sojenje...torej nekaj, na kar NISO bili navajeni...
Anticripstoned
01. 11. 2018 15.24
+5
cripstoned pusti ti 13/33 v katerega verjames samo še ti in par otrok v vrtcu Malči Žlogar. Strgej dol s stene plakat od Cr7 in pojdi malo ven. Najdi si službo, prijatelje, pusti hejterje in ostale. Daj naredi nekaj zase. Ne moreš celo življenje pri mamici živet. leđo zapiralec in ostali niso tvoji pravi prijatelji. oni samo izkoriščajo tvojo naivnost
KavčStrokovnjak
01. 11. 2018 16.47
-1
Luškan je ta tvoj fant. Mal je podoben Badr Hariju samo da ni tako mišičast kot on. ;)
kameltrajbar
01. 11. 2018 14.02
-2
Pa koga zanimajo tekme proti 5ligašem?......ccc
cripstoned
01. 11. 2018 14.42
-6
proti 3x zaporednem evropskem prvaku...skupno 13x....tebe in podobne hejterje zanima real madrid bolj kot pa lastno zivljenje....
Kollerik
02. 11. 2018 07.20
+1
cripstoned
01. 11. 2018 13.05
-7
smesni so igralci barce ki kazejo 5 prstov.....sam ronaldo bi jim lahko 5ko kazal kot celotnemu klubu nonstop.... pa ne gre na nivo kompleksasov....
kameltrajbar
01. 11. 2018 14.03
+5
Kollerik
02. 11. 2018 07.20
idiu3krasne
01. 11. 2018 12.59
+5
Na Madridski BernaLEO (beri trenig plac Barce) prihaja Valladolid 6. na lestvcici lalige...pomoje bo pregazil 9. uvrščene Galalalalaktike.
cripstoned
01. 11. 2018 13.07
-4
bernabeu je pa le bernabeu....razna imena kot zgoraj omenjas so samo dokaz kaksne komplekse smo vam hejterjem nabili navijaci reala in igralci reala....vecno nam boste sledili....ker prvi nikoli ne sledi....tako pac je ko je govor o nogometu in real madrid ter stadion santiago bernabeu sta institucija za vse ostale klube ki igrajo nogomet.....13 in 33...kmalu bo 15 in 35...
kameltrajbar
01. 11. 2018 14.03
+2
cripstoned
01. 11. 2018 11.32
-13
hejterji...barca je porabila 800milijonov eurov da je premagala real z 5:1 ....real pa ni porabil vec kot 150milijonov eur v zadnjih 3 sezonah pa je osvojili to o cemer lahko vsi ostali samo sanjajo......kakorkoli obrnete....real je in bo vedno zmagovalec....kmalu boste spet trpeli....brez skrbi...real vam je vedno zapiral hejterjska usta in karma vas je vedno tolkla....tudi v prihodnje ne bo nic drugace....
gamper
01. 11. 2018 11.55
+6
User513426
01. 11. 2018 11.58
+2
papoglej porabo za zadnjih 10 let, saj tovje trobljenje v rok samo za tri leta je enako kot če bi gledal samo pol leta
idiu3krasne
01. 11. 2018 12.52
+5
cripstoned
01. 11. 2018 13.01
-4
cripstoned
01. 11. 2018 10.15
-15
smesni so hejteri....lahko omenjajo elklasiko in poraz reala....to je pa tudi vse....lahko pljuvate po klubu ki je 3x zaporedni prvak....navijaci reala smo ze preboleli petardo barce....vi ne boste nikoli preboleli to kar je uspelo realu v zadnjih 5letih.....zato boste vecno pljuvali po nas in zato boste vecno hejteri real madrida in ne navijaci barce....v jok
gamper
01. 11. 2018 11.00
+1
MesOjediPinGvin
01. 11. 2018 11.16
+3
Tudi mi smo že preboleli, da so vam sodniki vseskozi pomagali. Z VAR-om bo vse drugače. :)
cripstoned
01. 11. 2018 11.29
-7
kako vas je lepo obrez opral....clovek ne potrebuje vec kot 90min da vam prepere 2 g mozganov s katerimi upravljate....hahaahahh
idiu3krasne
01. 11. 2018 12.52
+5
cripstoned
01. 11. 2018 13.02
-7
cripstoned
01. 11. 2018 13.03
-4
tudi ronaldo bi lahko dal 5 barceloni....saj je izenacen z njimi kar se evropskih naslovov tice....haahaahaahahaa....
Štanjkol
01. 11. 2018 08.35
+17
A zaprtausta je prilezel iz luknje? Neki bolj glasen je kot je bil po el classicu LOL!
idiu3krasne
01. 11. 2018 09.38
+10
Vsel je da bo Real dober ko bo v segundi....aja to je tretjeligaš.
šumar
01. 11. 2018 07.24
+15
ja kaj moremo leonesa je pac močna nasprotnica vsa sreča da smo jo premagali za razliko od prejsnje tekme z realon ki je sele 9i na lestvici in je velik slabsi od leonesse pa pojej se zapiralec
KavčStrokovnjak
01. 11. 2018 07.14
-8
Hvala Julenu, ker je odšel. Užitek je bilo gledat mladince igrat. Po videnem ne razumem zakaj je Julen držal na klopi Odriozolo, Viniciusa in ostale mladce. Čisto druga slika na igrišču brez Modrića, Kroosa in sploh potem ko je Benz odšel na klop. Tak Real je užitek gledat in verjamem, da na Camp Nou ne bi padla petarda, če bi igrala ta postava od včeraj.
vescicar
01. 11. 2018 07.03
+9
BARCELONA B EKIPA.
krnekilojz
31. 10. 2018 22.56
+17
Real je iz krize, je s prvo postavo premagal tretjeligaša, mi pa s c ekipo padamo v krizo!
ehjaehja
31. 10. 2018 22.58
-25
prvo postavo malo morgen ja zdej se pa na to izgovarjaj hahaha 2 igralca ki igrata sedaj v enajsterici so vredni 30 krat več kot cela ekipa lionese HAHAHAH zračunaj si pa še boš nehal izgivarjati;)
dark horse
01. 11. 2018 07.07
+15
Kaj pa je bilo drugega kot skoraj prva postava Reala? Proti takšni ekipi bi morali zmagati z b ali celo c ekipo
pako-san
01. 11. 2018 07.14
-9
KavčStrokovnjak
01. 11. 2018 08.58
-8
A res? In kdo iz prve postave je včeraj igral pri Realu?
dark horse
01. 11. 2018 09.06
+5
Benzema,Ramos,v 1 postavo sodita še Navas,Asensio. Dovolj naštetih?
KavčStrokovnjak
01. 11. 2018 11.13
-2
Uuuuuuu in to je 11 igralcev? Navas itak igra samo pokal. Asensio pa je letos bolj malo začenjal tekme. Torej DVA iz prve postave. To NI prva postava ampak rezervna klop.
dark horse
01. 11. 2018 18.42
+1
Kje sem omenil cela prva postava?? Zato pa si kavč strokovnjak ker nimaš pojma
ehjaehja
31. 10. 2018 22.54
-24
udarci na gol LEONESA:barca 3:0 😂😂😂😂😂
krnekilojz
31. 10. 2018 22.58
+30
Barca : real najboljsi postavi v danem trenutku 5 : 1 lol
ehjaehja
31. 10. 2018 22.59
-23
in kaj ti to pomaga premagat razglašen real če pa vas bo prva resna ekipa v ligi prvakov odpihnila?😂😂😂
šumar
01. 11. 2018 10.32
+3
ronaldo ima tut na vsaki tekmi najves dalec najvec strelov pa neda gola haha oz sm pa ke kaka zaluta v gol haha
Fuzbaler
31. 10. 2018 22.50
+11
nogometase,ki danes branijo grb Barce,je lahko sram. Ravno danes,ko bi morali dati res vse od sebe da pokazejo da si zasluzijo vecjo minutazo bi morali igrati na polno. Z izjemo 3 branilcev iz Barce B,ki igrajo dobro. Krilna igralca,Dembele in Malcom,skupaj vredna 150 M ,imata danes skupno izgubljnih 150 zog. Semedo kot da je na pocitnicah. Allena, Muniz in Denis kazejo da res niso zreli za prvo ekipo. Res je,da za razliko od Reala,danes za Barco je igra nihce izmed najboljse enajsterice, a to nima veze. Ce bo rezultat taksen bo potrebno na povratni tekmi zaigrati s kaksnim iz udarne enajsterice. To pa bi bila tudi lepa nagrada za Leoneso za danasnji trud.
ehjaehja
31. 10. 2018 22.52
-21
zarečenega kruha se največ pove,poglej si dol komentarje kataloncev kaj so pisali ko smo zmagali 0:4 pa boš morda začel verjeti v karmo;)
Fuzbaler
31. 10. 2018 22.54
+7
Mislim,da nasi komentarji ne vplivajo ravno na potek tekme haha potem takem bi bil v Spaniji vsako leto prvak Atletico.
ehjaehja
31. 10. 2018 22.56
-21
Jaz pa mislim da na barco potekajo zelo resno karma čaka na vsakem koraku preveč slučajnosti je že bilo da bi to ostala slučajnost,poglej si samo odspodaj komentarje na ni minilo 10 minut ko se je pokazalo da bi mogli bit tiho in ponižni😂😂😂
dark horse
01. 11. 2018 07.09
+13
Znaš ti ka drugega napisati kot karma? Očitno ne ker te je že dostikrat zadela v napovedovanju rezultatov.
ehjaehja
31. 10. 2018 22.43
-21
ČAKAJTE GREM POGLEDAT KOLKO JE VREDNA LEONESA hahahaha😂😂😂😂😂
grevid
31. 10. 2018 22.46
+17
Sej je lepo, da se lahko vsaj malo izživljate. Važno da 1. ekipa ruši. Aja, daj mi petko.
ehjaehja
31. 10. 2018 22.49
-20
Ja ja zdej se pa izgovarjaj hahaha 5mimut nazaj ste pisali vse možno ker smo ZMAGALI 0:4 NO bomo videli kolko boste vi zmagali streli:5:3😂😂😂
Fuzbaler
31. 10. 2018 22.52
+9
Mislim, da pozabljas da se v pokalu igrajo 2 tekmi.
ehjaehja
31. 10. 2018 22.53
-15
Ne pozabljam važno da si se smejal za prvo tekmo ko je zmagal real 0:4 😂😂😂😂
fihner
31. 10. 2018 22.56
+7
Kaj bi rad, pred dnevi ste kasiral petardo, zebe vas v Madridu, kot pse...res se ti dogaja...
ehjaehja
31. 10. 2018 22.39
-19
LEONESA:BARCELONA 0:0 tenutno streli pa 5:3 za leoneso 😂😂😂😁😁
Štanjkol
01. 11. 2018 07.32
+9
Ko pa je statistika 80:20 v posesti pa modruješ da se igra za gole. Evo ti ga na, karma LOL
resnicaosvobaja
31. 10. 2018 22.31
+4
Če bi Solari res imel jajca bi igral z Modričem
ehjaehja
31. 10. 2018 22.37
-15
misliš da boste premagali tudi vi leoneso 0:4? ;))
Anticripstoned
31. 10. 2018 22.22
+7
Lahko noč in ne pozabite : resnica osvobaja
Anticripstoned
31. 10. 2018 22.16
+5
Sem malo pogoogla...Mello je slovenski 5 ligaš Jelendol en teden nazaj v Španiji premagal 7:1. toliko o tem
ehjaehja
31. 10. 2018 22.15
-23
vidim da odkar 24 ur objavlja novice samo o kraljevem klubu,najboljšemu klubu na svetu,so Katalonci začeli navijat tudi za real Madrid :) vsaj po komentarjih sodeč :D
resnicaosvobaja
31. 10. 2018 22.31
+7
Lahko je navijati za Real, ko igra proti 257 krat manj vredni ekipi