Nogomet

Portugalci trenirajo, a brez Cristiana

Doha, 30. 11. 2022 17.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Selektor portugalske nogometne reprezentance Fernando Santos je prvemu zvezdniku izbrane vrste Cristianu Ronaldu omogočil, da izpusti trening v sklopu priprav na zadnji obračun skupinskega dela svetovnega prvenstva.

Portugalska nogometna reprezentanca si je z dvema zmagama že zagotovila napredovanje v izločilne boje svetovnega prvenstva v Katarju, a pred dvobojem z Južno Korejo se je med njihove zveste privržence naselil strah. Na treningu selektor Fernando Santos ni imel na voljo Cristiana Ronalda. Neuradno naj bi bilo vse v najlepšem redu, ampak so 37-letniku omogočili poseben trening, namenjen regeneraciji. Ronaldo, ki je pred svetovnim prvenstvom razburkal javnost z intervjujem pri Pierceu Morganu in si prislužil tudi prekinitev pogodbe z Manchester Unitedom, je na letošnjem mundialu dosegel prvi gol za Portugalce. V 65. minuti dvoboja z Gano je bil natančen z 11-metrovke.

Silva odgovarjal na morebitni prestop Cristiana

Portugalsko pripravo na zadnji dvoboj skupinskega dela svetovnega prvenstva so nekoliko 'zmotili' medijski napisi, povezani z morebitnim prestopom prvega zvezdnika portugalske izbrane vrste. Razumljivo, tudi na novinarski konferenci je poročevalce bolj, kot kako se pripravlja izbrana vrsta na obračun z Južno Korejo, zanimalo, če je kaj novega s prestopom Cristiana Ronalda. Vprašanje so naslovili na edinega prisotnega Andreja Silvo: "A je prestopni rok že jutri? Ali se prestopno okno odpira jutri? Se? Aha, razumem. Dobro, tovrstne govorice se dotikajo zgolj igralca, ki je vanje vpleten. V tem primeru gre za Ronalda, to mora skrbeti zgolj njega in ne vpliva na našo reprezentanco. Kar zadeva Cristiana, je zelo izkušen in dobro ve, kako rokovati s takšnimi situacijami. Ampak poudarjam, govorice na vplivajo na našo zasedbo."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

whattheuck
30. 11. 2022 20.56
+1
Spet članek, ki je vreden Nobelove nagrade. Kot da bi jaz naredil članek z naslovom: "Šel sem na wc, ampak brez hlač."
Nimasmisla
30. 11. 2022 20.52
+1
Nima časa pogodbo podpisuje
Nikdar več
03. 12. 2022 21.32
V katerem klubu si bo sam izplačeval plačo?
Konan
30. 11. 2022 20.06
-2
Trije članki na prvi strani od roncija, kak ste smešni 24 ur
whattheuck
30. 11. 2022 20.58