Nogomet

'Potres' v slačilnici Kolumbije, Queiroz že kmalu bivši?

Bogota, 20. 11. 2020 10.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, J.K.
Komentarji
0

Kolumbijska nogometna reprezentanca preživlja težke čase. Po tem, ko je doživela dva boleča poraza v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo (najprej jo je s 3:0 premagal Urugvaj, nato pa s 6:1 še Paragvaj), se je znašla pod udarom kritik. Tamkajšnji novinarji pišejo, da se v slačilnici dogajajo čudne stvari, a zvezdnik James Rodriguez to zanika.

James Rodriguez (desno) v pogovoru z reprezentančnim soigralcem Mateusom Uribejem med nastopi kolumbijske reprezentance na Copi Americi.
James Rodriguez (desno) v pogovoru z reprezentančnim soigralcem Mateusom Uribejem med nastopi kolumbijske reprezentance na Copi Americi. FOTO: AP

"Novinarji pišejo neresnice. V garderobi ni sporov, ni agresije, pretepov in marsičesa, o čemer pišejo. Rezultati niso taki, kot si jih želimo. Smo v krizi, a ta je športne narave, med seboj se spoštujemo na igrišču in izven njega. Vsa natolcevanja so neumnost," je izjavil James Rodriguez, najslavnejši mož čete Carlosa Queiroza.

Rodriguez, nekdanji nogometaš Porta, Monaca, Real Madrida in Bayerna, ki zdaj nosi dres Evertona, je nad kritikami tako ogorčen, da napoveduje tožbe. 

'Želijo spodbuditi neskladje in kaos okoli mojega imena'
"Odgovorni za ustvarjanje teh lažnih zgodb želijo spodbuditi neskladje in kaos okoli mojega imena, zato bom po potrebi sprožil pravne ukrepe," je še dodal.

Kolumbijski časnik El Tiempo poroča, da je le še vprašanje časa, kdaj bo Queiroz postal bivši selektor Kolumbije. Portugalski dnevnik Record, ki naj bi imel zelo zanesljive informacije iz najožjega kroga selektorja Queiroza, je zapisal, da bo ob odhodu nekdanji trener madridskega Reala in dolgoletni pomočnik Sira Alexa Fergusona pri Manchester Unitedu prejel nekaj manj kot 1,7 milijona evrov kazni zaradi predčasne prekinitve pogodbe.

"Carlos Queiroz odhaja s povsem mirno vestjo," je zapisal Record in dodal, da je odločitev Queirozu že prenesel tudi predsednik Kolumbijske nogometne zveze (FCF) Ramon Jesurun.

Koronavirus pasica november
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.