Nogomet

Prednostna naloga Interja naj bi bila Lukaku in Dybala

Milano, 20. 06. 2022 17.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V letošnjem poletnem prestopnem roku naj bi si milanski Inter želel v svoje vrste privabiti dve zveneči imeni. Prvi je kot prosti igralec zapustil italijanskega rivala iz Torina, drugi ni izpolnil pričakovanj na Otoku. Paulo Dybala in Romelu Lukaku sta igralca, ki naj bi kmalu oblekla črno-modri dres.

Dybala in Correa uživata skupaj na počitnicah. Bosta kaj kmalu skupaj uživala tudi na nogometnih zelenicah?
Dybala in Correa uživata skupaj na počitnicah. Bosta kaj kmalu skupaj uživala tudi na nogometnih zelenicah? FOTO: Instagram

V prvi sezoni z milanskim Interjem je Simone Inzaghi osvojil dva naslova, in sicer italijanski pokal in superpokal. Toda glavna lovorika se jim je izmuznila, Scudetto so osvojili mestni tekmeci na čelu z Zlatanom Ibrahimovićem. Slednji so ligo osvojili prvič po 11 letih. Inzaghi je stolček zasedel po tem, ko je Antonio Conte klub zapustil po koncu sezone 2020/21.  Lansko poletje je bil Inter primoran prodati dva ključna igralca in sicer ravno Romeluja Lukakuja in Achrafa Hakimija, izgubil pa je tudi Christiana Eriksena. Letos poleti so na vidiku boljši časi in klub si močno prizadeva, da bi v svoje vrste pripeljal nekaj zvenečih imen in tako izboljšal ekipo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Toda vse skupaj je potrebno uskladiti s finančno bilanco, zaradi tega se zdi, da bodo klub morebiti zapustila imena, ki so zaznamovala preteklo sezono. Kapetan milanskega Interja in nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović je podaljšal pogodbo s klubom do poletja 2023 in bo tako svojo vlogo obdržal tudi v naslednji sezoni. V prihodnje naj bi bili prav tako ključni tudi Lautaro Martinez, ki kljub zanimanju številnih evropskih klubov nima namena zapustiti milanskega Interja. Joaquin Correa, ki je v klub prispel lani poleti, je v istem čolnu. No, v slednjega pa naj bi sedla še Lukaku in Paulo Dybala

Nekdanji igralec Juventusa je blizu tega, da bi se kot prost igralec pridružil neroazurom, med klubom in njegovim agentom, ki se je minuli teden mudil v Milanu, naj bi pogovori že potekali, kaj kmalu pa naj bi se spet sestal z direktorjem Interja Beppejem Marotto. Skušali naj bi se namreč dogovoriti za štiriletno pogodbo. V Milanu pa so v zadnjih dneh vse bolj prepričani tudi v drugi podpis Lukakuja. Potem ko je lani poleti zapustil klub in se pridružil londonskemu Chelseaju za rekordnih 115 milijonov evrov, si igralec sedaj sam prizadeva, da bi se vrnil v Inter kot posojen igralec. Oba kluba naj bi bila v iskanju rešitve. Če se bo vse skupaj tudi dejansko uresničilo, bomo videli v prihodnjih tednih, ko bo dogajanje na nogometni tržnici zares zaživelo. V takšnem primeru bo morda Edin Džeko tisti, ki bo klub zapustil in naredil prostor za novi dve veliki zvezdniški okrepitvi.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
21. 06. 2022 10.38
+0
Edin bi lahko koncal pri Galaktikih kot pomoc Benzu v napadu … to bi bila krona Dijamantove kariere …
Sisoje
20. 06. 2022 20.04
+1
A to pomeni da so interovi sprejeli ceno 10 mil za sposojo ?
GO INTER
21. 06. 2022 16.45
+2
ne zdaj je inter ponudil 7 miljonov plus dodatki
Lucky
20. 06. 2022 19.10
+5
Tale curvanordzanetti bi lohk dal kak komentar pod svojim klubom, ne pa da serje povsod drugje.