Nogomet

Predsednik Barce na predstavitvi zasenčil novega napadalca

Barcelona, 21. 02. 2020 10.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Četrtkova večerna predstavitev novega napadalca Barcelone Martina Braithwaita je bolj kot v znamenju 28-letne danske okrepitve minila v znamenju predsednika kluba Josepa Marie Bartomeua. Od desetih vprašanj so jih zbrani mediji namreč kar osem namenili Bartomeuu, ki je že dolgo časa na udaru hudih kritik in ga v petek čaka morda ključno zasedanje upravnega odbora.

Bartomeu (levo) z Martinom Braithwaitom na predstavitveni novinarski konferenci v Barceloni.
Bartomeu (levo) z Martinom Braithwaitom na predstavitveni novinarski konferenci v Barceloni. FOTO: AP

Martin Braithwaite je k Barceloni prišel po tem, ko so Katalonci dobili posebno dovoljenje španske nogometne zveze za poslovanje zunaj prestopnega roka, seveda zaradi hujše poškodbe krilnega napadalca Ousmana Dembeleja. 28-letni Danec se je v Katalonijo preselil iz madridskega prvoligaša Leganesa, a na predstavitvi, kjer je nastopil ob predsedniku Barcelone Josepu Marii Bartomeuu, zbranih novinarjev praktično ni zanimal, saj je bilo vse povsem v znamenju njegovega novega "šefa".

Prvi Braithwaitovi dotiki z žogo na Camp Nouu v dresu Barcelone, nekaj podaj si je izmenjal tudi s svojima otrokoma, pridružila pa se mu je tudi visokonoseča žena Anne-Laure Louis:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bartomeu se je tudi v tej sezoni znašel na udaru kritik, ki se niso umirile niti po odstavitvi trenerja Ernesta Valverdeja. V igri naj bi bile tudi predčasne volitve, potem ko se je v španskih medijih pojavila zgodba o sodelovanju z oglaševalsko agencijo I3 Ventures, ki naj bi na družbenih omrežjih v zameno za dober milijon evrov skrbela za dobro podobo Bartomeua in v ta namen tudi sistematično napadala nekatere posameznike članskega moštva, med katerimi naj bi bil tudi nedotakljivi kapetan Lionel Messi.

Vedno verjel in trdo delal za ta trenutek
Pred zaključkom svojega govora je Bartomeu spregovoril o "odprti preiskavi" glede kontroverzne agencije, s katero so Katalonci medtem že končali sodelovanje. Dodatnih pojasnil kljub neprestanemu vrtanju zbranih medijev ni želel dati in dejal le, da bo javnost obveščena, ko bo preiskava končana. Novinarji so vztrajali tudi takrat, ko je poskusil pozornost preusmeriti na novinca v dresu Barcelone Braithwaita, ki je vse skupaj spremljal z resnim izrazom na obrazu.

"V tistem trenutku me je presenetilo," je takrat, ko je le dobil besedo, o svojem prvem kontaktu z Barcelono povedal dostavni danski napadalec. "Veliko let se mi je to vrtelo v glavi in vedno sem si želel igrati na tej ravni. Ne glede na vse sem vedno trdo delal in verjel. Vem, da ko trdo delaš, verjameš in moliš k Bogu, potem se reči zgodijo. Zate bo (Bog, op. a.) premikal gore in zdaj sem tu, pripravljen," je nadaljeval Braithwaite, ki je pred Leganesom igral še za SGI, Esbjerg, Midtjylland, Toulouse, Middlesbrough in Bordeaux.

'Na pravem položaju v pravem trenutku'
V svojem prvem intervjuju za klubsko televizijo je izpostavil, da je zelo "študiozen igralec", tudi na uradni predstavitvi pa je priznal, da je do potankosti proučil igro katalonskega kluba, kar namerava početi tudi v prihodnje. To je za njegove nove soigralce vsekakor dober znak, glede na to, da so imeli praktično vsi napadalci v zadnjih desetih letih velike težave s prilagajanjem na nov slog igre. 

"Barcelona igra najboljši nogomet na svetu. Proučeval sem jih in to bom počel tudi v naslednjih nekaj dneh, da bom, ko bo čas za igro, na pravem položaju v pravem trenutku," je dodal Braithwaite, ki ima do konca sezone pravico nastopa le na tekmah španskega prvenstva.

"Brez tebe ob strani nič od tega ne bi bilo mogoče. Ljubim te," je na družbenih omrežij objavo ženi, ki je sicer novinarka, posvetil Braithwaite:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KavčStrokovnjak
22. 02. 2020 15.11
-1
Algoritem na tubi mi je serviral predstavitev Braithwaitea... LOL A je bil poba res tako živčen al je v resnici tak štor z žogo. Če se mu bodo noge tako tresle, ko bo igral z Leom bo ta nakup totalen fiasko.
Lessihinav?ek
22. 02. 2020 11.19
+5
Bartomea čaka tudi kletka,za umazane igre,kot se jo gredo vsi predsedniki varceloninega kluba
samomojemnenje
22. 02. 2020 13.18
+4
To, da se gredo umazane igre Barcini predsedniki, je res. Ampak od Laporta naprej. Se pravi Rosell, ki je itak v zaporu povsem zasluženo in njegova marioneta Bartomeu. Pa ocitno so sedaj na tapeti tudi Citi, PSG-jev naftni mogotec, pa Chelsea je imel kazen in še nekateri. Tudi Real je že imel kazen. A ti mesliš, da Perez ne igra umazanih iger? Ali je edino Real brezmadežen?
cripstoned
22. 02. 2020 10.42
+1
za hejterje spodaj ki zalijo... rajse imam da me sovrazite ker pisem iskreno in resnicno in realno kot pa da me imate radi ker bi pisal lazi... zato minusirajte zalite itd... ampak kripsi bo z vami vedno relen... vi ste tisti ki pljuvate po uspesnih, zalite nasprotno mislece, zelite slabo drugim... na konvu vse to dobite v vse te obraze dvolicne... karma ne pociva tako kot zmage in uspehi reala... vi jokate mi se veselimo... tako je, tako je bilo in tako tudi bo...
ehjaehja
22. 02. 2020 11.22
+0
saj so gotovi. zajezili smo večinoma njih nemorejo več provocirati in žaliti brez da bi se jih obsojalo.razkrinkali smo jih dosti krat nemorejo več manipulirati in navijači ki navijajo za isti klub kot oni jih sovražijo in so na naši strani.tem par provokatorjev ki neznajo zložit skupaj dva poštena komentarja o svoji ekipi in njihovi igri in nogometu se čas izteka zato se pojavljajo iz dneva v danbnovo število profilov.če si opazil večinoma komentarjev je zanikanje spreminjanje teme potuha med sabo in žaljenje na osebni ravni ko nemorejo več slediti resnici. Nestoj se spreminjat Cripsi!!! Ostani takšen napredek je že viden naredili smo ogromen korak naprej proti boju teh hejterjev.
samomojemnenje
22. 02. 2020 12.45
+2
Cripsi, če si sposoben normalno komunicirat, mi prosim razloži o tem kar kar naprej potenciraš, da je lani Barca dobila 12 točk od VAR-a. Kej to pomeni ali so bile sumljive situacije in je VAR posredoval in dosodil za Barco situacije, ki so bile sumljive. A so to offsajdi, ali dosojeni penali v korist Barce ali nedosojeni penali v korist nasprotnikov? Tole ni provokacija in da vidim, če si sposoben normalnega dialoga.
samomojemnenje
22. 02. 2020 13.10
+3
Zapirač, torej so provokatorji samo Barcini navijači? A bereš komentarje naprimer Crreal ali laycan? Še nisem zasledil, da bi napisala kaj o Realu, o igri. Samo prideta in premoreta največ stavek ali dva in še to samo proti Barci. Normalno je, da vsak navijač navija za svoj klub in potem vse iz svoje perspektive. In provokacije se dogajajo iz obeh strani. Tudi Cripsi zna napisati samo to, kako ga vsi hejtajo, čeprav v skoraj vsakem komentarju piše samo kako je Real boljši in da skoraj vse kar je Barca osvojila, da je bilo s pomočjo sodnikov in zdaj s pomočjo VAR-a. In ti pišeš v tem komentarju o boju. A ste torej tukaj na portalu zato, da se bojujete? In ko tako zagovarjaš Cripsija, mogoče nisi prebral, da ko sem napisal, da sem v penziji, mi je tvoj Cripsi napisal, da bolje, da ne komentiram, ker mi je ostalo bolj malo do smrti. A to je potem tvoj Cripsi? In ko pišeš, da se Barcini navijači izmikajo dialogu oz. spreminjajo temo, si poglej kdaj je Cripsi odgovoril na kaj o nogometu. Ko ga nekaj lepo vprašaš, dobiš odgovor, da samo on pozna resnico in seveda kot papiga VAR in sodniki. Poskusi biti objektiven.
igyyp
22. 02. 2020 14.40
-1
Samomojemnenje: ti se preveč s tem ukvarjaš, preveč si jemlješ k srcu kaj kdo napiše, tudi vaši klobasači glih niso angelčki, sicer pa kot vsi gledamo nogomet, hejterstva pa ni treba. Ostali morajo pa sami o sebi soditi. Zapiram običajno napiše dejstva pa vi vsi popolnoma znorite. Z cripsom se pa sama zmenita, zaenkrat vama slabo kaže. 😁
KOdOvce
23. 02. 2020 14.39
Kaj imate to prav organizirane navijaske skupine na 24 ur? :D
laycan
21. 02. 2020 20.32
+5
Zanimivo, kako se je bartomeu spravil na guardiolo. Očitno res več ne izbira sredstev.
Johnny_J
21. 02. 2020 18.01
+5
Kripstelj, ni lahko biti v tvoji glavi. Tvoja leva stran mozganov je na smrt skregana z desno stranjo in se obnasata, kot dva locenca, ki nalasc skodujeta en drugemu, pri tem pa najvecjo skodo povzrocata otroku, v tvojem primeru si to ti! Ti si res fenomen, se zdej ne morem verjeti, da si se vedno ziv.
samomojemnenje
22. 02. 2020 10.03
-2
Johnny, se popolnoma strinjam. Boljše ne bi mogel opisati. Po mojem ima med 30 in 40 let, še vedno živi pri mami. Boji se žensk. V svoji sobi ima poster Reala, po novem tudi Juveta, sliko Ronalda in Ramosa v Rambo opravi.
cripstoned
22. 02. 2020 10.44
+4
spet same lazi in zaljivke... nic novega od vecno ranjenih hejterjev... komentirajte nogomet... bo slo? ali je cripsi bolj pomemben? v vssih glavsh vedno....
backo88
21. 02. 2020 17.37
+3
Upam da so prav izbrali
Kollerik
21. 02. 2020 15.46
+3
Egocentrični gobez*dač in nastopač...škodljivec erste klasse, g. Bartomeu v vsem svojem sjaju.. klasičen parazit.
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 14.49
+6
Glede na minuse, sem pod člankom barce očitno njihov edini navijač!
Kollerik
21. 02. 2020 15.48
-1
Messi,.... desetletje in še več skorajda rednih batin, ki jih je Barca namenjala Real Madridu... je storilo svoje.... in kupček stravmatiziranih hejterjev več kot kluba plava po gladini, kot sveži kakci...
cripstoned
21. 02. 2020 16.03
-3
od prihoda zidana v real madrid vemo kdo se brani z 15igralci v polju..spet kollerik v laznem svetu hahahahah...ko je bila barca boljsa mi to ni bilo tezkjo priznati...ko je real madrid boljsi barca se pa le nemocno brani skupaj z sodniki in varom ...to je pa ze potrebno javno omenjati vsem vam ki govorite da ima real pomoc...v jok hejteri..
Kollerik
21. 02. 2020 16.11
-5
.... mijjavvv... eden se je že oglasil....
User513426
21. 02. 2020 18.02
+3
crispač ne laži. tudi če ste imeli boljšo igro in se je batca branila dve tekmi skupaj je niste bili sposobni premagat
samomojemnenje
22. 02. 2020 10.08
-1
Barca je vedno morala biti 120%. 80% za nadigrat Real in 40% da je nadoknadila sojenje raznih Lahozov&Co. Messi je moral trpeti brutalne štarte z namero, da ga poškoduje Ramosa in Pepeja.
romantika umira
21. 02. 2020 13.35
+10
upam da nas real madrid prvega razmontira pa da narod nardi še proteste za odstop celotnega vodstva v barceloni!
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 13.59
-8
Kaj si že ti zadnjič prijavil? Da si navijač Barce? Lej, če gre še tako slabo pač šimfaj in govori kar hočeš, ampak, privoščiti od Reala poraz, to te je pa izdalo!!!!
krnekilojz
21. 02. 2020 14.23
+20
Napoli in Real bosta pokazatelj stanja. Če obe Barca izgubi bo res katadtrofa, če bo 1 1 bojo neki najdl, da opravičijo poraz, če obe zmagajo bo pa kao vse kul! Ah ko je predsednik bolj pomemben od igralca veš da neki ne štima.
romantika umira
21. 02. 2020 14.25
+9
to mi pravi človek ki je navijač barce zaradi messija?tvoj uzdevek use pove...spelji se provokator ko sem jaz navijau za barco si ti očitno spremljau kakšno italjansko ligo ker takrat messi ni še ni obstajau u la ligi.
romantika umira
21. 02. 2020 14.28
+5
lojze napoli bi v skupnem seštevku mogli premagat to ne bo pomoje ovira neka ker se igrajo dve tekme.v madridu pa se lahko marsikaj zgodi.
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 14.47
-2
Mene lahko mirno zmerjaš in ti ne bom zameril, pač ima vsak svoje mnenje o drugih, ampak, da pa Barceloni privoščiš poraz od Reala, to ti pa ne morem spregledati! In moj nick ima svo namen, predvsem pa gre v nos hejterjem Barcelone! Kaj točno si ti?
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 14.51
+4
Barca ponavadi ni imela težav z napredovanjem, ko so povratno tekmo igrali doma! Tisti, ki spremljamo ta klub, torej navijači, to vemo!
romantika umira
21. 02. 2020 14.54
+7
tvoj nick pove samo to da si še zelo zelo mlad in da navijaš za igralca ne za klub.
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 15.01
-1
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 15.07
+3
zdaj pa resno! Problem barce so zmage, torej, ko bodo prišle, se nihče več ne bo ukvarjal z politiko kluba, kakršnakoli že je! In predvsem z Bartolomeujem! Še enkrat ti pa povem, da ima moj nick svoj natančen namen! Vsak, ki želi replicirati na moj post in mi želi napisati nekaj krepkih, mora napisati, za "messi bog nogometa" ! Hejterjem iz reala se tipkovnice vžigajo, ko to tipkajo, pravzaprav je za kaj takega že dovolj samo "messi", saj ga po večini poznajo pod lessi, palček itd! Premisli za koga si, če te moj vzdevek še vedno moti!
Kollerik
21. 02. 2020 15.49
-3
"martinkrpan"... zamaskirano gov*no hejtersko belo, prečoitali smo te
samomojemnenje
22. 02. 2020 10.11
-2
Barca trenutno igra slabše, tudi razdori v klubu so tukaj, ampak, da bi želel, da Real razmontira Barco, tega pravi navijač ne more rečt, kaj šele da tako misli. Proti Realu greš igrat pa tudi če si v berglah.
royayers
21. 02. 2020 13.20
+5
Tako ko modeli omenijo Boga, zavijem z ocmi in grem brat raje recepte za sarmo...
ehjaehja
21. 02. 2020 13.32
+1
ja otročaj ki se hitro užali in največji prikriti hejter je ta z tem imenom:)) vse zanika vedno se izgovarja ko mu pa stopiš na rep pa te obtoži da provociraš itd... 🤣😅
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 14.03
-8
TITO 50
21. 02. 2020 13.18
+17
Sem navijač Barcelone ampak kar oni zadnja leta kupujejo kaže na to da je treba odgovorne ljudi iz uprave zmetati iz kluba.
cripstoned
21. 02. 2020 12.28
+16
srecno braithwaiteu...drugace pa povsem nepotreben nakup barce ki so s tem samo oslabili leganes ki bo zdaj izpadel iz lige...imajo messija, fatija, grizmana ...ce pa s taksnimi igralci nisi sposoben nadomestiti suareza in demebeleja ki je vse prej kot clan barce potem pa res ne vem...se en panicen nakup barcelone...ta nakup je se bolj nepotreben kot nakup boatenga...
mmickica
21. 02. 2020 12.41
-3
V bistvu imaš prav, kar se Barce tiče. Kar se tiče pa Leganesa, sami so si krivi, prej bi se pozanimali.
ehjaehja
21. 02. 2020 12.49
+2
"sami so si krivi" osnovnošolski izgovori da se opraviči slaba vest in podlo ravnanje.
Uporabnik479666
21. 02. 2020 12.49
-2
Nakup je potreben, kdo bo pa igral v špici???
Johnny_J
21. 02. 2020 13.07
-1
Samo taki cudaki lahko pisete take neumnosti. A ce bi ga pred enim mesecem kupili, pa nebi oslabili leganes? Ko real kupi hazarda, ni oslabil chelsea? Dejte si mal pomirjeval v infuzijo.
larionov
21. 02. 2020 13.22
+10
Razlika je v tem,da Leganes sedaj nima pravice do novega nakupa...jim zveza ni dovolila,za razliko od Barcelone
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 14.05
-8
cripstoned
21. 02. 2020 14.14
+7
z nakupom grizmana so oslabili se zadnjega konkurenta v boju za naslov...25 golov ima letos atletiko na 4.mestu v laligi z grizmanom bi bilo vse drugace...lansko leto taksen cas so ze prepricevali grizmana ki je pravtako vedel da je njegova zadnja sezona pri atletiku...podmukle poteze barce se nadaljujejo...
mmickica
21. 02. 2020 14.30
+3
Larinov, ne morejo jim dovoliti, ce pa se jim igralec ni poskodoval. Oni - Leganes so se ga sami radi znebili, v tem je razlika.
samomojemnenje
21. 02. 2020 14.33
-3
Ne piši nebuloz, Cripsi. A misliš, da se Real ne pogovarja z Mbapejem? A misliš, da se Real ni že prej pogovarjal s Hazardom? Že ptički so čivkali, da pride Hazard v Real dolgo pred prestopnim rokom. A če bi Barca plačala 180m, potem pa ne bi pisal, da so oslabili Atletico? A misliš, da je tvoj Perez kaj bolj pošten od Bartomea?
cripstoned
21. 02. 2020 15.28
+4
hazard in mbappe sta pa oba igrala v spanski ligi ane? spet nimate razciscenih pojmov preden zacnete komentirati proti meni...samomojemnenje kdaj bo v veljavo stopilo tvoje ignoriranje mene...vidim da sem ti kar velik trn v peti...glede na to da si v penzionu mislim d abi lahko delal karkoli drugega kot pa visel tukaj, cakal da cripsi komentira da potem pokazes svojo nemoc...ne mores proti meni...ne mores proti real madridu...
Kollerik
21. 02. 2020 15.52
-1
nakup debelinka je bil glede na vse, kar je Hazard do sedaj pokazal, občutno veči feler, kot nakup kakšneg Griezmanna... pa če se kvazi stručkoti ala crisp še tako na trepalnice mečete.... realnost vas na koncu vedno povozi in potem nimate niti za burek
cripstoned
21. 02. 2020 16.04
+1
8tekem odigranih za hazarda pa je pokazal na vseh 8 tekmah vec kot pa coutinho, dembele in grizman v vseh svojih nastopih za barco...ne skrbi z hazardom ali brez...barca se mora braniti proti realu...z varom in sodniki v polju...ker drugace bi barcelona ze igrala v francoski ligi hahahahaah
Kollerik
21. 02. 2020 16.12
-3
samomojemnenje
21. 02. 2020 16.29
+0
Cripsi, spet odgovore zaviješ v celofan, ko ti nekdo predstavi dejstva...Ne morem proti tebi? Hja, tudi Napoleon je mislil, da je velik...Kaj pa bi jaz proti tebi? In kaj bi jaz proti Realu? Proti realu igra Barca, ne jaz...Po desetih letih ena tekma, kjer se je Barca branila in že se vžigaš kot vžigalica...Pa tvoje standardne nebuloze o VAR-u in sodnikih...Ko je Barca dajala Realu 5 golov na Bernabeu, je premagovala Real in sodnike...Ne vžigaj se preveč in ne napoveduj preveč...Si se užigal, kako je Real že prvak, pa je prišla Celta...Trn v peti si sam sebi...v bistvu se mi smiliš...
Roglič šampion
21. 02. 2020 16.43
-2
Dodajmo se to, da je barca na tem el clasicu kjer je bila "povsem nadigrala" osvojila točko...
cripstoned
21. 02. 2020 17.41
-2
1234fcb...tocko za katero se lahko zahvali varu in sodnikom ki bi ze 1.polcasu morali pokazati 2 penala...vsi smo videli to krajo z katerim je barca samo potrdila konec 2019 leta v svojem sjaju...ze tako lani na racun vara naslov...letos pa pravtako caplja za realom na racun vara...pa ceprav vsako leto porabi po 300+milijonov...
Dany75
21. 02. 2020 12.19
+15
Vsi ki ste mnenja da je ta nakup zgresen se motite... Res da ni vec rosno mlad, vendar je odlicen napadalec in bo Suareza zamenjal vec kot dostojno.. tak soigralcev v Leganesu ni imel kot jih bi imel pri Barci... upam da bo igral, ne pa sedel na klopci....
Johnny_J
21. 02. 2020 14.00
+5
Igral bo, sploh ce se bo izkazal, vsaj do povratka suareza.
ledr
21. 02. 2020 12.10
+10
Ne poznam tega igralca in ne vem, kakšna okrepitev je, če je do 28 let prišel le do Leganesa??? A ne bi bilo bolje aktivirati mladih talentov iz La Masije, kot je to počel Guardiola? Ne vem no, samo vprašam, kaj menite drugi?
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 12.20
+6
Jaz menim, da še tako slovita šola proizvede enega na sto, ki dejansko pride v prvo postavo! Fati je že eden takšnih, kar se napadalcev tiče! Posoja Pereza, (zanj sicer ne vem, ali je iz Barcine šole ali ni in se mi tudi ne da raziskovati), pa je v taki situaciji neumnost, če odštejemo, da je egoist in pred golom ne podaja, kar je najbrž marsikomu vzdignilo pokrov, ne samo Messiju!
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 11.57
+0
Torej, so v bistvu novinarji ukradli predstavitev dancu in ne Bartolomeu, kot se vam je zapisalo! Včasih ni pomembno, kako napišete, saj redko kdo prebere članek, ki je običajno slab prevod tistega, kar smo že prej lahko prebrali drugje! Ampak, če se šlamparija nalaga, potem rado kaj popusti!!!
Lessihinav?ek
21. 02. 2020 11.39
-8
Barcelona zaprosila laligo za izredno okrepitev,ki ni vezana na prestopni rok.odobreno.kupijo glavnega igralca leganesa.leganes zaprosi za izvanredno okrepitev,ker so ostali brez glavnega igralca.ZAVRNJENO...Vrcelona ima lovke povsod.ali je zdaj Franco kriv
BBarca
21. 02. 2020 11.41
+16
Tak je zakon za vse klube - možnost nakupa zaradi dolge poškodbe. Se strinjam da je bolan zakon oz. da bi ga moral ukinit; in da je Leganes na slabšem. Ampak to si niso pri Barci zmislili.
mmickica
21. 02. 2020 11.53
+10
Točno tako BBarca. Zaradi dolge odsotnosti zaradi poškodbe! V zakonu pa ne piše zaradi prodaje igralca, kar je naredil Leganes. Prej bi se pozanimali stručkoti!
DR.Fejsbuk
21. 02. 2020 11.53
+10
Sem se spraševal, kdo bo prvi začel z provokacijami! Nisem veliko zgrešil, pa še to samo zato, ker se tistemu, ki nekaj zapira ravno končujejo počitnice!
Kollerik
21. 02. 2020 15.53
+5
Seveda bo za vse spet kriv Kollerik.... patetični siromački z mlahavimi curami pač....
Roglič šampion
21. 02. 2020 16.47
+5
Zakva se s crrealom obremenjujete? Iz vseh izjav se vam še ni posvetilo, da človek nima pojma o nogometu in živi skupaj s cripsom v svojem svetu, kjer ga vleceta Ronaldu? Zapiraca poslušajte, on pove kdaj kaj pametnega, ta dva nimata blage veze o nogometu
Lessihinav?ek
22. 02. 2020 11.23
+0
vleče nam ga tvoj hčera,bolje kot mama,pohvale
Roglič šampion
22. 02. 2020 16.25
Primitivec ki ni sposoben napisati pametnega komentarja, spelji se že nekam s svojimi primitivni mi izjavami, pfuj
jezdimlr
22. 02. 2020 17.56
5 vrstic više si bil ti tisti primitivec, ki je začel z "vlečenjem Ronaldu", kaj bi torej rad?
Malo_sutra
21. 02. 2020 11.27
+6
Danec? Lepa 👏🏻
Generacija56
21. 02. 2020 11.23
+20
Barca je v krizi. Novi trener je še bolj nesposoben, kot prejšni. Najbolj izstopa s sestavami ekip, ki ne znajo sodelovati in se potem mučijo z nasprotniki, na katerih bi morali popravljati gol razliko.. No, sezona je verjetno izgubljena. Upajmo, da tudi predsednik...
BBarca
21. 02. 2020 11.45
+11
Zakaj je Setien bolj nesposoben? Ker ima samo 2 dobra napadalca? In zato ne morejo dajati veliko golov? Me prav zanima kako bi se Valverde odrezal brez Suareza in s konstantnimi poškodbami v obrambi. Pa tudi če pogledaš katere tekme so odigrali, sta ''vprašlivi'' samo dve (ali tri) - proti Granadi doma in v pokalu proti tretjeligašu. Mogoče še Valencija, ampak na Mestaliji je vedno izredno dobra.
apodgra
22. 02. 2020 07.54
-1
BBarce ne vem ,kje ti vidiš tistega drugega napadalca.Morda misliš Grizmanna?