Nogomet

Predsednik Napolija pozitiven na novi koronavirus

Milano, 10. 09. 2020 12.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik italijanskega nogometnega prvoligaša iz Neaplja Aurelio De Laurentiis je dan po sodelovanju na sestanku šefe klubov v italijanski prvi ligi Serie A oddal pozitiven test na koronavirus, je klub potrdil v četrtek.

71-letni Aurelio de Laurentiis se je okužil z novim koronavirusom.
71-letni Aurelio de Laurentiis se je okužil z novim koronavirusom. FOTO: AP

Serie A je v sredo gostila srečanje s predstavniki 20 klubov lige v Milanu. Odločeno je bilo, da se s pomočjo zunanjih vlagateljev ustanovi novo podjetje za trženje medijskih pravic. Potencialne posledice okužbe 71-letni De Laurentiisa za moštvo Napolija niso bile takoj jasne. Ekipa trenerja Gennara Gattusa bo novo sezono odprla 20. septembra v gosteh pri Parmi.

Kot je poročala italijanska tiskovna agencija ANSA, se je De Laurentiis v sredo zvečer udeležil sestanka lige Serie A v milanskem hotelu Hilton. Po informacijah lige obraznih mask na sestanku niso nosili, ker so spoštovali pravila socialnega distanciranja. De Laurentiis je večerjal z drugimi predsedniki klubov Serie A, tako da obstaja tudi možnost, da se je na tem sestanku okužil še kdo. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jebespolitiko
10. 09. 2020 19.06
-1
lazne novice, ze celi svet ve da korona obstaja samo v medijih in politih k so izgubil zaupanje javnosti, zato pa se dosedanjim politikom levim desnim in nastavljencem kot je krek tresejo hlace, ocitno tudi vam medijem gori za petami zaradi dolgoletnega zavajanja in laganja