Nogomet

Predsednik Tottenhama prosil Pochettina, da si zniža odpravnino

London, 18. 04. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
3

Predsednik Tottenhama Daniel Levy je po poročanju angleških medijev poklical nekdanjega trenerja Mauricia Pochettina in ga prosil, naj si v težkih časih zaradi novega koronavirusa zniža odpravnino, ki jo prejema od kluba.

 

Daniel Levy je Pochettina prosil, naj pristane na znižanje odpravnine.
Daniel Levy je Pochettina prosil, naj pristane na znižanje odpravnine. FOTO: AP

Argentinec, ki je na klopi Tottenhama sedel med majem 2014 in novembrom 2019, je dobil nogo na začetku te sezone zaradi slabših izidov v angleški ligi in Ligi prvakov, zamenjal pa ga je portugalski strokovnjak Jose Mourinho. Vseeno pa po določilu v pogodbi Mauricio Pochettino še naprej prejema nekaj več kot 9 milijonov evrov na sezono, dokler ne najde novega kluba oziroma se mu pogodba, ki bi sicer trajala do konca sezone 2022/23, ne izteče.

Pri Tottenhamu se že nekaj časa pogajajo z igralci glede znižanja plač, dokler je v veljavi prepoved zbiranja na dogodkih javnega značaja v Veliki Britaniji. Za zdaj z igralci niso dosegli dogovora. Nadaljevanje Premier League prav tako ostaja vprašljivo zaradi razširjenosti novega koronavirusa na Otoku, a ekipe so se na petkovem konferenčnem klicu vendarle dogovorile, da je prioriteta zaključiti s sezono 2019/2020, pa četudi po 30. juniju. Več o tem si lahko preberete tukaj.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samomojemnenje
18. 04. 2020 12.15
+12
Prav jim je, naj plačajo. Saj so ga oni čez noč nagnali. Je dobil nagrado za finale CL. Zdaj pa jočejo. Po drugi strani pa vehementno postavijo ceno za Kane-a 220M.
Trend01
18. 04. 2020 09.18
+10
Menda ja ne bo sprejel? Vrgli so ga, in zdaj ga prosijo, da naj s sabo vzame manj denarja. Da bi to kdo prosil Mourinha... Ta bi bila še dobra.
HalaCr77
18. 04. 2020 09.33
+8
Židje nedajo zlahka keša,..te prosijo da ne vzemaš,kar te pripada