Nogomet

Prestopna mrzlica v Angliji: Lukaku vendarle v Inter, Lo Celso k Tottenhamu?

Milano, 07. 08. 2019 19.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Romelu Lukaku je tik pred tem, da iz Manchester Uniteda prestopi k milanskemu Interju. Prestopna saga se vleče že kar nekaj časa, a naj bi v kratkem dobila epilog. Črno-modri bodo za Belgijca odšteli slabih 85 milijonov evrov. Tik pred novo okrepitvijo so tudi pri Tottenhamu, kjer skušajo medse zvabiti Giovanija Lo Celsa.

Romelu Lukaku v pripravljalnem obdobju za rdeče vrage ni igral niti ene same minute.
Romelu Lukaku v pripravljalnem obdobju za rdeče vrage ni igral niti ene same minute. FOTO: AP

Nobena skrivnost ni, da je Romelu Lukaku na izhodnih vratih Old Trafforda. Belgijec v zadnjih dneh trenira z nekdanjim delodajalcem Anderlechtom, zaradi česar je bil s strani rdečih vragov tudi finančno kaznovan. 26-letnega napadalca se je sprva povezovalo z Juventusom, a je zamenjava s Paulom Dybalo padla v vodo, ker Argentinec ni želel oditi na Otok. To si sedaj želijo izkoristiti pri Interju, kjer na Maura Icardija ne računajo več in si ga želijo čim prej znebiti. 

Na San Siru so bojda rdečim vragom poslali ponudbo v višini 70 milijonov evrov, ki bi lahko z morebitnimi bonusi narasla na kar 84 milijonov. Čeprav je najboljši strelec belgijske reprezentance v zgodovini že večkrat izrazil željo po odhodu, pa nad prestopom še vedno ždi senca dvoma. Če United namreč proda Lukakuja, bo imel za nakup novega napadalca na voljo le še nekaj ur. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.



Spursi si želijo novega vezista
Goal.com poroča, da se je Tottenham že dogovoril za prestop Betisovega vezista Giovanija Lo Celsa. Nakup naj bi bil težak kar 60 milijonov evrov. Lo Celso je sicer nase najbolj opozoril s predstavami v prvi španski ligi v prejšnji sezoni, medtem ko je pri PSG-ju igral le obrobno vlogo.

Do dogovora med obema stranema naj bi prišlo po tem, ko so Spursi zavrnili prihod Philippeja Coutinha na enoletno posojo. Pri Barceloni so namreč v zameno za Brazilčeve enoletne usluge zahtevali kar 20 milijonov evrov, kar so v severnem Londonu gladko zavrnili.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SAF1
08. 08. 2019 09.22
+4
Lukaku je prispel v Italijo to pomeni d aje že uradno, če bi mufc zdaj še na hitro zapel za Bruno Fernandesa, to bi bilo super, napad pa že ima mufc porihtan, Martial/Rashford. Samo škoda ker se nista Rojo in Jones poslovila.
Uporabnik1552103
08. 08. 2019 07.55
+10
lukaku, bi bilo treba kakšno kilo dol..se mi zdi.