Nogomet

Pri Interju jezni na Juventus: Icardi? Kaj pa bo junija z Dybalo?

Milano, 19. 02. 2019 15.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Generalni direktor milanskega Interja Giuseppe Marotta je poteze nekdanjih delodajalcev pri Juventusu oziroma natančneje svojega naslednika Fabia Paraticija označil za "neprimerne", potem ko je Paratici javno dejal, da bi lahko Juve v poletnem prestopnem roku poskušal pripeljati problematičnega napadalca Milančanov Maura Icardija.

Več videovsebin
  • Trening Juventusa pred prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Atletico Madridu
    03:50
    Trening Juventusa pred prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Atletico Madridu
  • Iz 24UR: Dybala dobro rapoložen v Ligi prvakov
    02:28
    Iz 24UR: Dybala dobro rapoložen v Ligi prvakov

V izjavah za državni radio RAI je Fabio Paratici govoril o tem, da so se pri Juventusu za Maura Icardija zanimali še pred lanskim prihodom Cristiana Ronalda, nato pa po mnenju Giuseppeja Marotte sporno dodal, da bodo "vprašanja o Icardiju naslednje poletje morda spet na dnevnem redu, ali pa ne".

ICARDI

Marotta, ki je še nedavno s Paraticijem tesno sodeloval pri Juventusu, se je ostro odzval na puščice iz Torina, kjer po njegovem mnenju želijo izkoristiti "nogometni cirkus", v katerem so se po zaslugi Icardija in njegove zastopnice ter žene Wande Nare znašli interisti. Icardiju je trener Luciano Spalletti odvzel kapetanski trak, ki ga od sredine prejšnjega tedna nosi ljubljanski vratar Samir Handanović.

Med Icardijem in Wando Naro ljubezen cveti, situacija pa je precej drugačna na relaciji Icardi-Inter.
Med Icardijem in Wando Naro ljubezen cveti, situacija pa je precej drugačna na relaciji Icardi-Inter. FOTO: AP

Marotta vrača žogico Torinčanom s Paulom Dybalo
"Paratici? Nato bom sam rekel tole: bomo videli, kaj se bo junija zgodilo s (Paulom) Dybalo," je bil oster v pogovoru za Sky Sport Italia Marotta. "Zgolj to bom rekel, ker vedno pravim, da je nogomet malce kot cirkus, toda Paraticijeve besede so neprimerne. Icardi je naš igralec in ni na tržišču."

V zadnjih izjavah Icardijeve žene je slednja sicer na robu solz zatrdila, da si njen srčni izbranec želi ostati na stadionu Giuseppeja Meazze, potem ko so neznanci tudi s kamenjem lotili njenega avtomobila, v katerem so bili v tistem trenutku tudi otroci. Dogodki so sledili odvzemu kapetanskega traku in dejstvu, da naj Icardi ne bi želel odpotovati na tekmo Lige Evropa k dunajskemu Rapidu. Zadnjo Interjevo tekmo, ligaško zmago nad svojim nekdanjim klubom Sampdorio (2:1), je v družbi Wande Nare pospremil s tribun.

Predsednik Zhang: Nikoli v Juventus
Že v ponedeljek se je oglasil tudi Interjev predsednik Steven Zhang, ki je zatrdil, da torinski rivali nimajo nikakršnih možnosti v lovu za problematičnim argentinskim napadalcem.

"Mauro ne bo nikoli odšel v Juventus. Verjamemo, da se bo še naprej razvijal z nami in imamo ga za del družine," je Sky Sport Italia citiral Zhanga. "Želim tudi povedati, da je bil Icardi vedno vzoren profesionalec in je izjemno pomemben član naše družine. Vedno mu bomo pomagali rasti na pravi način in lahko mu zagotovimo podporo celotne skupine. Vsi smo zelo pozitivni in ne verjamem, da bo prišlo do kakšnih zamer. Te zadeve se bomo lotili enkrat za vselej v tem tednu in ne vidim nikakršnih prihodnjih dogodkov. Precej smo samozavestni. Kot sem rekel: Icardi je zelo profesionalen kot oseba in kot nogometaš. Je dober fant."

Zhang je še dodal, da se bodo "gotovo zelo hitro" spet začela pogajanja za podaljšanje pogodbe. Inter bojda pripravlja novo ponudbo, ki naj ne bi odsevala zadnjih neprijetnih dogodkov.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KiNgKoNg
20. 02. 2019 18.10
+2
Vzamejo mu kapetanski trak, dobil pa bo novo, donosnejšo pogodbo. Nogometna logika.
sp9s
20. 02. 2019 11.05
+3
Dybala bo seveda ostal..razen če je zaostal
mpk2
20. 02. 2019 15.33
+4
Iniesta
19. 02. 2019 18.24
+10
Tale Wandu je strup od zenske ... ubogi Mauro ...