Nogomet

Primer Pandev – pravici zadoščeno

Rim, 24. 12. 2009 08.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zaključena je avantura makedonskega nogometnega reprezentanta Gorana Pandeva pri rimskem velikanu Laziu.

Claudio Lotito meni, da primer še ni zaključen
Claudio Lotito meni, da primer še ni zaključen FOTO: Reuters

Goran Pandev ni več član rimskega Lazia, je zaključila komisija Lege Calcio. "Lazio mora igralcu plačati 160 tisoč evrov odškodnine in sodne stroške, Pandev pa je odslej prost igralec,“ je po zaključku primera povedal odvetnik nogometaša Mattia Grassani, ki bo bržkone s primerom Pandev imel v naslednjih mesecih še veliko dela.

"Sem popolnoma miren. Lahko samo reče, da za nas primer še ni zaključen,“ je komentiral odločitev komisije predsednik nekdanjega udeleženca Lige prvakov Claudio Lotito. Vodstvo kluba bo namreč primer predalo Italijanski nogometni zvezi, čeprav je odločitev pravno močna in je Pandev prost igralec. Bržkone se bo iz Rima preselil k milanskem Interju. "Zame je nočna mora končana. Upam, da se mi nikoli več ne bo zgodilo kaj podobnega. Težko sem preživljal vse težke trenutke v Laziu in vesel sem, da je vsega konec,“ je dejal Makendonec in dodal: "Ostal bom navijač Lazia in zahvaljujem se vsem Tifosom, ki so me podpirali. Lotito in Tare si na zaslužita, da vodita takšen klub. To je sramota. Športni direktor je primeren le za kaznovanje igralcev.“

Spomnimo, da je želel Pandev zaradi slabih odnosov s predsednikom predčasno prekiniti pogodbo prvi mož Lazia pa ga je zaradi tega suspendiral, vrgel iz ekipe in mu preprečil odhod iz kluba. Nogometaš se je odločil pravico najti po pravni poti in po odločitvi vodstva tekmovanja je odslej prost igralec.

SORODNI ČLANKI

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

david21
24. 12. 2009 22.35
real_ist
24. 12. 2009 15.53
real pobira samo najboljse. vsaj sedaj ko imamo pereza. o tem kaj je blo prej, ko so prihajali igralci kot je drenthe, heinze ipd nebi komentiro:D
elzan
24. 12. 2009 14.49
doe a ni tko da real tko pobira?
mrTomi13
24. 12. 2009 12.49
lotito ne se pustit naj se 6 mesecev sedi na tribuni prav mu naj bo kaj pa ne spoštuje tistega ki mu daje kruh
Edin Kurtovi?
24. 12. 2009 10.53
hehe res je da inter pobira use kar se ponudi sam njega nebo v inter ;)
immoo
24. 12. 2009 10.01
zdej pa pridi k Interju ;)