Nogomet

Barca z novim remijem blizu predaji, Atletico kljub golu v mreži Oblaka spet slavil

Madrid, Vigo, 27. 06. 2020 18.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 9 min

Barcelona je z novim spodrsljajem v španskem prvenstvu še dodatno tlakovala pot madridskemu Realu do naslova državnega prvaka. Katalonci so v Vigu remizirali s Celto (2:2), ki ji je točko v enem zadnjih napadov rednega dela tekme s prostim strelom priigral Iago Aspas. Barcelona ima sicer s tekmo več zdaj tudi točko več od Reala, a slabši medsebojni izkupiček, ki bi na koncu sezone lahko odločal o naslovu.

Dvoboj kapetanov v Vigu: Messi (levo) ob Iagu Aspasu, ki je bil spet junak domače Celte.
Dvoboj kapetanov v Vigu: Messi (levo) ob Iagu Aspasu, ki je bil spet junak domače Celte. FOTO: AP

Trener Barcelone Quique Setien je v deževnem Vigu proti Celti, ki je v zadnjih krogih nanizala nekaj odmevnih rezultatov, tokrat od prve minute ponudil priložnost talentiranima Anssumaneju Fatiju in Riquiju Puigu. Ob prigarani zmagi nad Athletic Bilbaom v prejšnjem krogu (1:0) sta bila španski napadalec in vezist med najaktivnejšimi na zelenici, tokrat pa sta si na težkem gostovanju, kjer so Katalonci poskušali ohraniti pritisk nad vodilnim Real Madridom, prislužila začeti v prvi postavi. To je pomenilo, da je v tej sezoni večinoma povsem razglašeni Antoine Griezmann obsedel na klopi, osvežena postava Barce pa je prevladovala od začetnega sodniškega žvižga.

Branilec Gerard Pique je v šesti minuti z neposredne bližine z glavo zadel prečko, potem ko mu je iz kota na bližnjo vratnico podal kapetan Lionel Messi. Po napaki vratarja Rubena Blanca in še eni podaji iz kota so bili Katalonci spet nevarni v deseti minuti, a po tem, ko je Blanco slabo lovil spolzko žogo in jo izpustil, je ni uspelo za njegov hrbet poslati nobenemu od bližnjih nogometašev v modro-rdečem dresu. Messi, ki je bil tokrat veliko bolj razigran kot pred dnevi na Camp Nouu, je v nadaljevanju polčasa tudi lepo podal Nelsonu Semedu, a se Portugalec ni najbolje znašel v obetavni situaciji. Nato pa je argentinski zvezdnik v 20. minuti po prekršku nad Arturom Vidalom dobil lepo priložnost s prostega strela - ni se odločil za strel z okoli 20 metrov, temveč je mojstrsko podal na glavo Luisu Suarezu, ki z neposredne bližine ni grešil in  zaradi dveh nogometašev na črti gola tudi ni bil v prepovedanem položaju. Dlje časa poškodovani Urugvajec, ki v primeru, da se sezona ne bi zavlekla v poletje, verjetno zaradi operacije kolena sploh ne bi več zaigral, je proslavljal svoj prvi "pokoronski" gol.

Statistika tekme Celta Vigo - Barcelona
Statistika tekme Celta Vigo - Barcelona FOTO: Sofascore.com

Aspas dočakal svoj trenutek
Slavje bi se v 22. minuti kmalu hitro razblinilo, ko je veliko napako storil vratar gostov Marc-Andre ter Stegen, a se je Fedor Smolov preveč obotavljal, skupaj z Iagom Aspasom pa mu kljub zelo neposrečenemu posredovanju branilcev Barcelone ni uspelo resneje ogroziti vrat Barce. V 24. minuti je bila Celta spet zelo blizu izenačenju, ko je dolgoletni član Barcelone Denis Suarez idealno zaposlil Braisa Mendeza, ki ga je "iz oči v oči" s pomočjo vratnice ustavil Ter Stegen, ki je že nekaj sekund kasneje ob svoji vratnici komaj rešil še preusmerjen poskus Aspasa s krila. Do 33. minute se je nato igra umirila in omeniti velja zgolj strel Vidala z roba kazenskega prostora, ki pa ni povzročil nikakršnih preglavic vratarju Celte. V 36. minuti je Messi sredi kazenskega prostora našel Fatija, ki je imel na nogi povišanje vodstva, a ga je z izvrstnim startom ustavil Nestor Araujo. Štiri minute kasneje si je Messi sam priboril žogo in stekel proti robu kazenskega prostora do položaja, s katerega je že zabil številne gole v dresu Barce, a grdo zgrešil.

Kazen bi lahko prišla v 43. minuti, ko je povratnik v prvo postavo Samuel Umtiti s slabo podajo storil veliko napako, a Aspas v kombinaciji s Smolovom ni uspel izkoristiti ponujenega. Polčas se je po dveh minutah sodnikovega podaljška končal z neposrednim strelom Messija iz kota, ki mu je bil stežka kos Blanco, Puigov polvolej z roba kazenskega prostora pa je končal v bloku. Po kratkem ogledu VAR-posnetkov zaradi morebitne igre z roko je glavni sodnik Guillermo Cuadra Fernandez ekipi poslal v slačilnice. Od tam je Celta prišla povsem prerojena in Aspas je že v eni prvih akcij padel v kazenskem prostoru Kataloncev, a je bil start Umtitija povsem "čist", v 50. minuti pa so Galicijci izenačili. Ivan Rakitić je podaril žogo tekmecem in zakuhal nevaren protinapad, ki ga je po podaji Okaya Yokusluja zlahka zaključil Smolov. Messi bi kmalu nemudoma vrnil udarec, a je njegov volej z roba vratarjevega prostora poletel prek vrat, sodniki pa so po ogledu posnetkov spet ocenili, da prekrška za najstrožjo kazen ni bilo.

Statistika Lionela Messija proti Celti
Statistika Lionela Messija proti Celti FOTO: Sofascore.com

Messi je v 54. minuti spet poskusil z razdalje, a je njegov zavit strel tudi tokrat zgrešil cilj. Kar trojno zamenjavo je v 60. minuti opravil domači strateg Oscar Garcia, sicer dolgoletni napadalni vezist Barcelone in nekdanji trener v njenem mladinskem pogonu. V igro sta prišla dva produkta Barcine klubske šole Rafinha in Nolito ter tudi občasni hrvaški reprezentant Filip Bradarić. V 67. minuti pa je Barcelona spet povedla: Semedo je vzel žogo nogometašem Celte blizu kazenskega prostora, Messi pa je nato lepo zaposlil Suareza, ki se je izvrstno obrnil in ob branilcu v padcu natančno zadel ob vratnico. Setien je nato iz igre potegnil Fatija in ponudil priložnost Martinu Braithwaitu, čas za izenačenje pa se je Celti iztekal. Za to je poskrbel tudi Ter Stegen, ki je v 80. minuti po sijajni akciji med Aspasom in Nolitom, ki je streljal po tleh, še lepše ustavil poskus izkušenega strelca. Barcelona je zadnje minute odigrala tudi z Juniorjem Firpom in Griezmannom. V napadu so bili gostje v naslednjih minutah povsem nenevarni in podjetnejša Celta je v 88. minuti izenačila, ko je Rafinha izsilil prosti strel na robu kazenskega prostora, padel je prek noge Piqueja, Aspas pa je z zavitim strelom okoli živega zidu premagal Ter Stegna. Barca do zadnjih napadov ni zmogla pravega odgovora, Nolito je v zadnji domači akciji petminutnega podaljška celo zapravil zmago s strelom točno v Ter Stegna, ko se je zdelo, da je težje zgrešiti kot zadeti.

Trener Atletica Diego Simeone je s fanti tudi v tem krogu najmanj zadržal naziv druge najuspešnejše ekipe v "pokoronskem" obdobju.
Trener Atletica Diego Simeone je s fanti tudi v tem krogu najmanj zadržal naziv druge najuspešnejše ekipe v "pokoronskem" obdobju. FOTO: AP
Poleg branilca Stefana Savića je zaradi rumenega kartona v sodnikovem podaljšku, ko je zakrivil enajstmetrovko, za derbi z Barcelono na Camp Nouu "odpadel" tudi vezist in kapetan Atletica Koke.

Oblak premagan z enajstih metrov, Atletico do nove zmage
Na prizorišču lanskega finala Lige prvakov, stadionu Wanda Metropolitano, je vratar domačega Atletica Jan Oblak nadaljeval s tradicijo polaganja vencev za gorečo navijačico kluba Margarito, ki jo je na prejšnji domači tekmi osrečil kapetan Koke. Tokrat je bil slovenski reprezentant tisti, ki ga je doletela ta čast pred obračunom, v katerega se je trener Diego Simeone odločil kreniti s spremenjenim napadom. Od prve minute sta začela Joao Felix in Alvaro Morata, kot tudi Angel Correa, medtem ko se je na klop po težavah s poškodbo vrnil izvrstni brazilski branilec Felipe. Poleg njega je sedel tudi eden junakov letošnje sezone Marcos Llorente.

Obračun druge najboljše in četrte najslabše ekipe, če upoštevamo le rezultate v "pokoronskem" obdobju, je gostujoči strateg Gaizka Garitano začel z neverjetnimi devetimi spremembami začetne postave v primerjavi z zadnjo tekmo in porazom proti Osasuni (0:1). V ekipo se je vrnil tudi nekdanji branilec Real Madrida, Seville in Barcelone Aleix Vidal, ki je bil na začetku med najbolj razigranimi na zelenici. V tretji minuti je poskušal zadeti s prostega strela, a ni zadel cilja. Nato so se začele minute Atletica: Morata je po uigrani akciji s prostega strela in podaji Renana Lodija prišel do nevarnega strela, ki pa je bil premalo natančen. V 10. minuti je srečo z razdalje poskusil še Saul Niguez, veliko bolj spektakularen in nevaren pa je bil Felix že minuto kasneje, ko je s "polškarjicami" poskušal zadeti po podaji Morate, a tudi Portugalec ni bil uspešen. Španski mediji so med tekmo celo poročali, da je odpovedal sistem VAR, ki pa naj bi ga do 18. minute uspeli usposobiti. 

Statistika tekme Atletico Madrid - Alaves
Statistika tekme Atletico Madrid - Alaves FOTO: Sofascore.com

Po dvojni menjavi takoj učinek
Oblak je moral posredovati ravno takrat, ko ga je preizkusil Vidal po podaji Martina Aguirregabirie, a je bil poskus Katalonca lahek plen za Gorenjca. Rdeče-beli kljub več kot 70-odstotni posesti niso uspeli resneje ogrožati gostujočih vrat, v 39. minuti je sicer po predložku Kierana Trippierja močno z glavo udaril Jose Maria Gimenez, a meril previsoko. Polčas se je po dveh minutah podaljška končal z nevarnim volejem Thomasa Parteyja, ob katerem pa Fernando Pacheco spet ni imel težav. Po zadržanem začetku drugega polčasa je v 57. minuti Simeone opravil dvojno zamenjavo in v igro poslal udarni tandem Llorente-Diego Costa, zamenjala sta Correo in Morato. In kot bi trenil, so Madridčani povedli: Saul Niguez je bil po predložku Trippierja najvišji v kazenskem prostoru, Pacheco pa kljub dotiku z žogo slednji ni uspel preprečiti, da bi prečkala črto njegovih vrat. Tudi gostujoči strateg Garitano je nato poskusil z dvojno zamenjavo prebuditi svoje moštvo.

In to se je res zgodilo, Oliver Burke je v 83. minuti po kotu za las zgrešil Oblakova vrata. Simeone se je odzval z aktiviranjem Yannicka Ferreire Carrasca, ki je zamenjal tokrat nerazpoloženega Felixa, v 70. minuti pa je Pacheco dobro ustavil strel Llorenteja z razdalje. A že čez nekaj sekund se je moral spopasti z najstrožjo kaznijo, potem ko je Llorente padel po preigravanju med Rodrigom Elyjem in Rubenom Duartejem. Sodniki so tudi s pomočjo VAR precej sporno potrdili, da je šlo res za dovolj očiten prekršek, da je lahko nato Costa mirno izvedel strel z bele pike za 2:0.

Četrto zaporedno zmago Madridčanov sta malce zagrenila rumeni karton branilcu Stefanu Saviću, ki je (bil) njegov peti, zato Črnogorec ne bo smel igrati na prihajajočem derbiju z Barcelono na Camp Nouu, kot tudi prejeti zadetek v sodnikovem podaljšku. Kapetan Koke je z roko nehote blokiral strel Joseluja, glavni sodnik pa ni imel milosti in zapiskal za enajstmetrovko. Milosti ni imel sodnik niti do Kokeja, ki zaradi rumenega kartona ne bo smel igrati v Barceloni, milosti pa do Oblaka ni pokazal niti Joselu, ki je z izjemnim strelom v zgornji kot vrat premagal Atleticovo št. 13. Oblak je tokrat sicer "uganil" stran, a zadetka po šele drugem strelu v okvir svojih vrat na tekmi ni uspel preprečiti. Rezultat se ni več spremenil in Atletico je z novim paketom točk na tretjem mestu še zmanjšal zaostanek za mestnim tekmecem Realom (v nedeljo gostuje v Barceloni pri Espanyolu) in trenutno vodilno Barcelono, h kateri se Oblak s soigralci podaja v začetku prihodnjega tedna.

Statistika Jana Oblaka na tekmi Atletico Madrid - Alaves
Statistika Jana Oblaka na tekmi Atletico Madrid - Alaves FOTO: Sofascore.com

Izidi 32. kroga španske Primere Division:

Atletico Madrid ‒ Deportivo Alaves 2:1 (0:0)
Niguez 59., Costa 71./11-m; Joselu 90./11-m
Jan Oblak (Atletico) je igral vso tekmo.

Osasuna ‒ Leganes 2:1 (1:0)
Enric 9., 90.; Aviles 50.

Celta Vigo ‒ Barcelona 2:2 (0:1)
Smolov 50., Aspas 88.; Suarez 20., 67.

Athletic Bilbao ‒ Real Mallorca 3:1 (2:0)
R. Garcia 16./11-m, Sancet 24., Villalibre 90.; Budimir 70./11-m

Sevilla ‒ Real Valladolid 1:1 (0:1)
Ocampos 83./11-m; Kiko 25.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (130)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgra
02. 07. 2020 10.16
Brgalino Oškodovana , sodniško oškodovana in to red nogometno javnostjo. Španski sodniški nogometni ceh je tu nepopustljiv ,neizprosen in to pred očmi Uefe skorumpiran.
Brgolino
28. 06. 2020 21.59
+2
Nosem gledal tekme in tudi ponovitve ne bom...zanima me pa samo ali je bila barca res ponovno oskodovana za zadnji prosti strel in gol kot navaja sportklub?
grozjak
28. 06. 2020 15.54
+2
Kakorkoli obrnemo, bo tole bolj suho leto za barcelono...škoda, ker je dobro kazalo...
samomojemnenje
28. 06. 2020 12.38
+2
Dober dan. Tekme nisem gledal, ni bilo časa. Sem pa pogledal prej posnetek 10 min na YT. Barca je dala dva gola v gosteh in to ni bilo slabo. Bolj problem je to, da je tudi dva dobila. In tudi to ne bi bil problem, če bi še kakšnega dala. V bistvu se je tudi na tej tekmi pokazalo, koliko je Barca zadnje čase bila odvisna tudi od Messijevih golov. Človek igra, se trudi, priprvlja drugim priložnosti, sam pa ne zadene, ko ima priliko. To, kar je včasih bil siguren gol, zdaj leti daleč mimo gola. 8:0. Še posebej sta mi v oko padla dva strela, prvi, ko je povsem neovirano streljal iz 14-15 metrov, okoli nobenega obrambnega, strel pa najmanj meter mimo gola. To je včasih bil siguren gol. In še ena podobna, sicer kakšen meter bolj nazaj, ampak enako. Mimo gola. In ker je to Messi včasih z lahkoto poentiral, se danes pozna manjko njegovih golov in s tem se tudi vse bolj kaže Barcina odvisnost od Messija. Pri golu Aspasa, pa mi ni jasno, zakaj ni ter Stegen postavil enega igralca ob vratnico za živim zidom. Ali ga niso poslušali ali je preprosto pozabil. Druga težko komentiram za včeraj, ker iz posnetka pač ne moreš narediti analize cele tekme. Škoda dveh točk. Ampak taka je trenutno realnost Barce. Sem pa že pred tekmo pisal, da se osebno bojim tudi gostovanja v Vigu. Počasi lahko izrečem že PREDčestitko Realu za novi naslov v LaLigi. In čestitke tudi Atletom, ki so zabetonirali tretje mesto in ligo prvakov. In če Barca zdaj še bolj psihično pade, so lahko še drugi.😊
igyyp
28. 06. 2020 12.59
+3
Samomoje: potem si poišči kakšno ponovitev tekme. Messi je sodeloval pri obeh golih Suareza. Prvo iz prostega strela, nato še po predoru v kazenskem, in spet žoga k Suarezu in iz obrata gol. To da je zgrešil iz 16m, pa še pol malo kasneje, je odziv forme, se spomnim Reala, galebe so tolkli po Bernabeu. Problem je v tem Barca 1/2 polčasa, k sem jih gledal razleteli po igrišču, sem si mislu, napokal jih bodo da bo glava bolela, ampak potem pa konec spet levo desno, ter stegen z poigravanjem. Drugi polčas napad Celte in takoj zadetek, oduzeta žoga na sredini, Pique med noge, Stegen nobene možnosti. Da pa o prostem strelu Aspasa ne govorimo, možak streljal za učbenike, kaj pa oni v obrambi počeli pa še bog ne ve.
samomojemnenje
28. 06. 2020 14.23
+0
igyyp...dvomim, da bom pogledal celo tekmo, saj v bistvu ne bom izvedeel ali videl nič novega. Žal mi je edino to, da bo lahko zdaj Satien spet sebe opravičeval v smislu, želeli in težili ste za Puiga in ste ga dobili, pa kljub temu ni rezultata. dejansko na igrišču ni motivatorja.
HalaCr77
28. 06. 2020 15.05
-5
Zakaj škoda 2 točke,super je.g aspasa idealne,pique klasicna 9....top igra barce upam da tako ostane,proti napoliju pušiona
grozjak
28. 06. 2020 15.57
+3
Alahcr7, kako se ne naveličaš, ko te še tvoji ne marajo.....😋
dark horse
28. 06. 2020 16.31
+2
Kaj si spet spacal skupaj krele? Še v vrtcu lepše in bolj čitljivo pišejo
Trend01
28. 06. 2020 12.26
+4
Off topic - Arthur danes dela "medical" v Torinu. Čez dan, dva pa tudi Pjanić v Barceloni.
cripstoned
28. 06. 2020 12.36
+5
torej je arthur edini igralec za katerega je barcelona lahko dobila toliko denarja...vse ostalo razen messija in ter stegena ocitno ni vredno vec kot 50milijonov....kar se pa odhoda arthura tice mu pa zelim vso sreco in naj se izkaze pri juvetu in dokaze upravi barcelone da so naredili mega napako....pjanic je dokazana kvaliteta ampak je svoja najboljsa leta ze preigral...tu gre za enak nakup kot je slo za paulinha in kasneje se boatenga...res nerazumljiva poteza barcelone...
igyyp
28. 06. 2020 12.36
+2
Trend01: pol so ga definitivno prodali Juvetu, Pjanić pa v Barco?
igyyp
28. 06. 2020 12.37
+3
HalaCr77
28. 06. 2020 12.37
+1
Super še en kix v nizu ostalih,...ko se Pijanič prilagodi bo prestar
Trend01
28. 06. 2020 12.57
+3
Zanimiva je zgodba zakaj je ravno ta cena - 70M. "Cel" svet ve, da ni toliko vreden. Če je Hakimi vreden 40M, je Arthur max. 25M. Če... Z Juvetom so se dogovorili, da umetno dvignejo ceno obema nogometašoma, ter tako nekako uravnotežijo bilance glede FFP-ja. To je edini razlog. Barcelona je potrebovala prodajo za 70M, in čisto slučajno, dobila toliko za relativno skromnega igralca. Pjanić pa 60M!!! Če lahko, zakaj pa ne. A po drugi strani za ta denar ne morejo prodati Coutinha.
cripstoned
28. 06. 2020 13.44
+2
ali na kartko...spet mutni posli barcelone...
samomojemnenje
28. 06. 2020 14.18
+0
Trend, še vedno pa nikjer ni podatka, kako izgleda ta medsebojna pogodba. So pokrili 69M ali niso?
Trend01
28. 06. 2020 14.40
-1
V dveh dneh ga morajo prodati. In nič kupiti. Pa so "uredili" knjige. Teh 60M za Pjanića + Trincão (31M) + Matheus Fernandes (7M) + Ped*ri (5M) + kar še bo poleti in pozimi, bodo pa naslednje leto reševali. Tudi Lautaro mora biti rešen do torka. Ravno berem, da bosta (če bo kupec) letos odšla Rakitić in Vidal. Potem berem, da je garderoba popolnoma slabe volje zaradi menjave Arthur - Pjanić. Za menjavo Tanguy Ndombélé - Coutinho vemo, a se je zataknilo, ker Levy tega ne pusti. Vse bolj imam občutek, da bo Lautaro kar tam ostal, in bo šla Barça več ali manj v sezono 2020/21 s kadrom katerega ima.
Trend01
28. 06. 2020 14.46
Če bi šli direktno gledati prodaje in nakupe, bi morala Barça prodati še za 100M igralcev. A, ker se upošteva amortizacija, se številke zakomplicirajo. (obdobje zadnjih 4ih let minus 50M na leto kar je dovoljeno)
HalaCr77
28. 06. 2020 15.07
-2
Tako je crip skos mutna posla barce,še malo pa bartomeu v zapor,kriminalci
apodgra
02. 07. 2020 10.22
Trend Obveščen si tako dobro kot Nova 24 ur pri nas. Če "celi" svet ve to, jaz tega in še marsikateri tega niso vedeli . Dobro je tudi to , da vsega ne vemo .
-4
Vse kar je messi osvojil je s pomocjo sodnikov in seveda s xavijem in iniesto ki bi si prav tako zaslusila kaksno zlato zogo ali dve ne pa mali laznivec prevarant manioulator nikoli ne more biti med top 30 vseh casov NIKOLI
Mentalist_
28. 06. 2020 12.19
-2
Real tudi brez CR7 prvak proti Barceloni z Messijem. Hm, dokaj boleč naslov za barcelonarje....
cripstoned
28. 06. 2020 12.39
-1
redki so tukaj pravi barcelonini navijaci...vse ostalo samo hejteri najvecjih (samomojemnenje, resnicaosvobaja, kollerik, dark horse in se nekaj ostale smetane)...
samomojemnenje
28. 06. 2020 14.29
+1
Die einemaister
28. 06. 2020 15.00
+5
dark horse
28. 06. 2020 16.33
+4
Kaj je kripsl te boli pa kao vračaš ko sem napisal da čestitam pravim navijačem reala kar ti definitivno nisi
metallica-one
28. 06. 2020 11.13
+9
Tehtnica se je pričela obračati in mialim da si bo Barca najbolj sama kriva za izgubo naslova. To bi lahko počasi dojeli tudi doloceni katalonski mediji. Verjetno bodo se kiksi ampak Realu nekakor kaze boljse.
Hej Slovani
28. 06. 2020 10.57
Se pravi nič milosti??
poserjemsenavas
28. 06. 2020 10.11
+2
Kakšen naslov članka? Kaj bi na to rekel Klopp, če ni bil do prejšnjega tedna siguren ali bo Liverpool prvak.
Roglič šampion
28. 06. 2020 10.05
+10
No cestitke celti za tocko. Igra barce? Kot ze povedano. Prvih 20-25 minut zelo dobro, potem pa tema. Messi dobro. Tudi ocena 9.1. Suarez 2 gola in verjetno igralec tekme. Rakitic ne slabo. Ostalo pa slabo. Fati in puig sta se izgubila v slabem povprecju ostale ekipe. Ter stegen nezanesljiv. Najslabse pa umtiti. Katastrofalna predstava francoskega branilca. Res skoda besed. Zdaj lahko navijaci barce le upamo na kiks reala. Vsekakor pa prvenstvo se ni odloceno. Je pa real nedvomno v boljsem polozaju.
cripstoned
28. 06. 2020 09.53
+6
cestitke celti da je odscipnila barci 2 tocke...povsem zasluzeno...danes ima real madrid lepo priloznost da se tockovno prevzame 1.mesto na lestvici...vamooooooos reaaal madrid...cestitke tudi atletom...
AtleticoSLO
28. 06. 2020 09.52
+7
Sedaj pa Barca Atletico...škoda Atleti bodo malce prikrajšani zaradi kartonov...sedaj je čas
Trend01
28. 06. 2020 10.20
+5
Roko na srce - Atletom v bistvu "dol visi" rezultatsko. Tretje mesto imajo zagarantirano. Morda jih bo Cholo prepričal v garanje zaradi prestiža. A še vedno je to derbi. Ekipa iz Madrida vs Barcelona. Sicer manj "obremenjena" kot Real, a vseeno. Še vedno so iz Madrida. P.s. - a ni samo Koke skartoniran? Ops, tudi Savić.
Roglič šampion
28. 06. 2020 10.27
+6
Tako trend. Pa tudi mislim da se bodo bolj fokusirali na ligo prvakov. Vsekakor imajo moznosti da jo osvojijo.
Trend01
28. 06. 2020 10.40
+3
"Hudičevo" bodo pazili na poškodbe. Ali drugače; na nobeni tekmi ne bodo šli "na polno". Vedno z nekoliko rezerve. LP morajo pričakati zdravi. Zaenkrat je problematičen le Šime. Ostali so OK.
HalaCr77
28. 06. 2020 11.29
-7
1234,,samo če je messi obljubil da so fokusirnai,...pol je zagarantiran debakel
Trend01
28. 06. 2020 11.34
+2
@Hala - @12345fcb 1. govori o Atletih in 2. Messi ni nikoli obljubil naslov. Obljubil pa je borbo za LP. Ker si tega tudi najbolj želi. Poleg SP in Cope.
Roglič šampion
28. 06. 2020 12.19
+2
@halacr7 ti je ze trend odgovoril. Je treba najprej se kej pozanimat pa pol neumnosti govorit
AtleticoSLO
28. 06. 2020 12.45
+2
Ja tako...tekma nebo nevem kaj pomembna,,,je pa tukaj prestiš...in Barca bo bolj lačna zmage tu ni dvoma
apodgra
02. 07. 2020 10.28
+1
Trend Atleti , bi se sprijaznili tudi s porazom , ne zato ker jim "dol visi". Vprašanje pa je , kaj bi to imelo za posledico pri Realu. Da do tega ni prišlo so poskrbeli sodniki , kot vedno. Osvojili boste naslov na pošten ali nepošten način in to je tudi vse.
apodgra
02. 07. 2020 10.30
+1
Trend Čestitam ,postali is edini volonterski svetovalec na portalu .
HalaCr77
28. 06. 2020 09.46
+6
Ne iščite izgovre v Bartomeu,valverde,satien.......jasno je da messiju pada forma in da ni to več kar je bil,vsi pa čakajo na njegov čudež že par let.barka se počasi potaplja in tukaj ni nobenga da bi pomagal,če bi hotel barca realno napredovat bi morala prodati messija,ne zato ker je dober ali slab,ampak ker je preveč vpliven in on vodi barco,kdo mu se zameri vemo kako konča,couthinio,grizman,,,,zdaj athuro...ampak meni je to všeč
HalaCr77
28. 06. 2020 09.39
-5
Včeraj sem gledal tekmo,ko je barca dala gol ugasnil tv.ko so izenačili spet gledal.brez messija in ter stegna ,je barca pripravljena za v segundo in komaj čakam
cripstoned
28. 06. 2020 09.51
-7
sam osebno si zelim boljse barce ker to kar gledam zadnje 2 sezoni ni b od barce...ne bodimo kot hejteri reala ki so lani real madrid posiljali v segundo itd...vidis kako hitro se jim je vse vrnalo...pa ceprav to sploh niso navijaci barce pac pa samo hejteri reala...
HalaCr77
28. 06. 2020 11.28
-2
crip osebno si ne želim iskreno,nemaram barcelone nikakor,igralce njene tudi ne,še najbolj mi je simpatičen messi resno,ampak ne kot človek ker je ljigo,ampak kot igralec vrhunski talent,..še največ sovražim barcine navijače,ker so skregani z logiko
AtleticoSLO
28. 06. 2020 09.37
+12
Groza da bolj ko se Barca "krepi"s starci sicer zapravijo en kup denarja in celo izgubijo naslov....zgreseno
cripstoned
28. 06. 2020 09.55
+2
skoda da so atletom vzeli grizmana...mislim da bi letos lahko gledali atlete in real kako se borijo za spanski naslov...barca pa je le se bleda senca tiste barce ki smo jo poznali...iz sezone v sezone veliko zapravljanja igra pa na nivoju 2.nemske lige....tudi napoli zna zakljuciti njihovo zgodbo v ligi prvakov..
AtleticoSLO
28. 06. 2020 10.02
+5
Crips mi Griezmanna ne rabmo, mamo zadosten jader, bodejo prestevilni remiji, bolj se je Griezmann uštel
Campeones34
28. 06. 2020 09.35
+10
Cestitke barci za remi, cudezno so se resili poraza
Mererrek
28. 06. 2020 08.29
+9
Na 24 ur bodo po sušnih letih dočakali naslov? Tudi to še ni 100%. Barcelona lahko kiksne še 5 krat do konca sezone pa bo Oblakov atletiko, ki se je predal že po pol sezone za njimi na lestvici. Kratka klop barce je naredila svoje zraven še poškodbe tudi menjava trenerja med sezono je zelo slaba za igralce tudi dobrega trenerja ne moreš dobiti! Za mene je letošnja sezona nezanimiva zaradi korone tisti ki ste krivili Valverdeja nimate pojma! Vedno pač Barcelona ne more bit prvak samo tudi Real letos še ni prvak
Nimasmisla
28. 06. 2020 08.05
+12
in kaj ti pomaga več kot 60 procentov posest žoge če dvakrat streljaš v okvir vrat ostalo pa je matranje žoge
manucao
27. 06. 2020 21.57
+7
Do konca je še nekaj težkih tekem. Potem pa sledi Napoli in glede na situacijo kaj več s tako ekipo ne morejo pričakovati. Manjka tu veliko.