Nogomet

Atletico 'melje' naprej, bleda Barca po zaslugi De Jonga in Puiga nazaj na tretje mesto

Elche, Madrid, 24. 01. 2021 18.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
J.K., T.Š.
Komentarji
128

Barcelona je brez kapetana in prvega strelca Lionela Messija, ki je odslužil zadnjo tekmo kazni, slavila na ligaškem gostovanju v Elcheju (2:0). Katalonci niso blesteli, junak tokratne zmage, s katero so se vrnili na tretje mesto na lestvici, pa je bil z golom in podajo vezist Frenkie de Jong. Končni rezultat je v enem zadnjih napadov s svojim prvim ligaškim zadetkom postavil mladi Riqui Puig. Atletico je na domačem igrišču premagal Valencio (3:1).

Atletico "melje" naprej v La ligi, tokrat so na domačem igrišču premagali še Valencio, bilo je 3:1, to je za moštvo že sedma zaporedna zmaga. Atletico se je tako še utrdil na vrhu lestvice španskega prvenstva, ima sedem točk prednosti pred mestnim tekmecem Realom in odigrano eno tekmo manj. V golu je bil znova vseh 90 minuti Jan Oblak, ki je prejel en gol. Trener Diego Simeone je na igrišče poslal naslednjo enajsterico: Jan Oblak, Mario Hermoso, Jose Gimenez, Stefan Savić, Yannick Carrasco, Thomas Lemar, Koke, Marcos Llorente, Šime Vrsaljko, Joao Felix, Luis Suarez.

V vodstvo je goste že v 11. minuti popeljal 22-letni srbski nogometaš Uroš Račić, a je kmalu zatem, v 23. minuti, izenačil Joao Felix. To je bil izid prvega polčasa, v drugem pa je po podaji Felixa gol za zmago dosegel Luis Suarez v 54. minutim to je bil za nekdanjega napadalca Barcelone že 12. ligaški gol. Končni izid je v 72. minuti postavil Angel Correa po lepi podaji Marcosa Llorenteja.

Atletico ima najboljšo obrambo v ligi, saj je Oblak prejel le osem golov (najbolj se je približal Real, ki jih je dobil 16) in drugi najboljši napad, več golov je dosegla le Barcelona (36:39).

Statistika Jana Oblaka na tekmi Atletico - Valencia
Statistika Jana Oblaka na tekmi Atletico - Valencia FOTO: Sofascore.com

Barcelona je gostovanje pri Elcheju pričakovano začela brez kaznovanega kapetana Lionela Messija, ki bo moral zaradi udarca na finalni tekmi španskega superpokala proti Athletic Bilbau izpustiti dve tekmi, precej nepričakovano pa je obračun v osrčju obrambe začel Francoz Samuel Umtiti. V natrpanem urniku je Barca po več kot 120 minutah igre na obeh superpokalnih tekmah za nameček morala igrati podaljšek tudi na pokalnem obračunu sredi tedna v Barceloni, kjer je bil njen tekmec nižjeligaš Cornella. 

Prvo priložnost si je "Blaugrana" proti Elcheju priigrala v šesti minuti, ko je po podaji iz kota povsem sam ostal Ronald Araujo, a z neposredne bližine grdo zgrešil. Barcelona ni prihajala do večjih priložnosti, resno opozorilo pa dobila v 20. minuti, ko je po podaji s strani prek vrat z glavo v ugodnem položaju meril Raul Guti.

De Jong (na fotografiji) se je na črti vrat še pravočasno dotaknil žoge in se v prvem polačasu podpisal pod edini zadetek.
De Jong (na fotografiji) se je na črti vrat še pravočasno dotaknil žoge in se v prvem polačasu podpisal pod edini zadetek. FOTO: AP

Elcheju je glavni sodnik dovoljeval precej ostrih startov, ki so ostali nekaznovani, po dolgem času pa je golu domačih v 29. minuti zapretil Jordi Alba, ki je ustrelil s svojega boka, a zgrešil cilj. Pedri se je v obetavnem položaju za strel v 34. minuti odločil za preigravanje, nato pa zaposlil Sergia Busquetsa, čigar udarec po tleh pa je bil lahek plen za vratarja Edgarja Badio. Dve minuti kasneje je Pedri našel dovolj prostora za strel z roba kazenskega prostora, ki pa je zletel mimo leve vratnice domačega čuvaja mreže. 

Po precejšnjih mukah so gostje v 39. minuti le uspeli zadeti, ko je z leve strani pred vrata podal Martin Braithwaite, pred Antoinom Griezmannom pa je posredoval Diego Gonzalez in s tem zgolj "nastavil" najenostavnejši gol v karieri Frenkieju de Jongu, ki je žogo z golove črte pospravil v mrežo. Elche je bil že v naslednjem napadu zelo blizu izenačujočemu golu, a je po zdrsu Umtitija strel Josana z roba kazenskega prostora v dveh poskusih ukrotil Marc-Andre ter Stegen.

Statistika tekme Elche - Barcelona.
Statistika tekme Elche - Barcelona. FOTO: Sofascore.com

V slabem drugem polčasu še največ pokazal Trincao, Puig pritisnil piko na i
Alba je v eni prvih akcij drugega polčasa, v katerega sta ekipi krenili nespremenjeni, lepo podal v sredino z levega boka, a na žogo pred vrati ni uspel "skočiti" precej nepozorni Ousmane Dembele, tako da je končala v avtu. Elche je odgovoril v 51. minuti, potem ko je po slabem posredovanju gostujoče obrambe in lastnem individualnem vložku mimo vrat z roba kazenskega prostora meril Guti. 

Nekaj sekund prej so nogometaši Barce brez uspeha zahtevali najstrožjo kazen, ko je po akciji De Jonga žoga v roko zadela Gonzaleza, a se sodniki niso odzvali. Elche je bil blizu izenačenju v 55. minuti, ko je žogo ob Rigoniju izgubil Oscar Mingueza, Ter Stegen pa je nato v situaciji ena na ena ustavil argentinskega napadalca. Dembele je takoj za tem na drugi strani z roba kazenskega prostora lepo pomeril, a spet ne dovolj dobro za Badio, ki je žogo odbil v kot.

V zelo slabem drugem polčasu je do 67. minute vsaj malce golu Elcheja zapretil Pedri, čigar strel se je od branilca neugodno odbil pod prečko, a ni povzročal večjih težav vratarju. V 73. minuti so Katalonci po akciji Pedrija spet neuspešno zahtevali najstrožjo kazen, ko je španski vezist z neposredne bližine v roko zadel nasprotnika, ki se je vrgel v drseči start. Trener Barce Ronald Koeman se je na sopihanje svojih varovancev odzval šele minuto kasneje, ko je Dembeleja zamenjal Francisco Trincao. In prav Trincao, ki je od prestopa iz Brage že tolikokrat razočaral, je bil v 83. minuti še najbližje drugemu zadetku na tekmi, a je njegov zavit strel na oddaljenejši vratnici izvrstno pričakal vratar. 

Ta je portugalskega krilnega napadalca ustavil tudi v 86. minuti, ko je po akciji Pedrija in Griezmanna ter predložku srednjega Trincao poskušal z glavo. A na koncu je zablestel še mlajši rezervist, vezist Riqui Puig, ki se je z zmagovito enajstmetrovko izkazal že na polfinalni tekmi španskega superpokala. Tokrat je zaključil odlično akcijo De Jonga: Nizozemec je prodrl vse do črte golavta in nato idealno zaposlil 21-letnega Katalonca, ki je bil do tedaj na zelenici vsega dve minuti, in z neposredne bližine z glavo zatresel prazno mrežo. Za nogometaša, ki je član klubskega pogona od leta 2013, je bil to prvi gol na najvišji ravni.

Koronavirus pasica november

Izidi 20. kroga Primere Division:
Atletico Madrid - Valencia 3:1 (1:1)
Felix 23., Suarez 54., Correa, 72.; Račić 11.

Elche ‒ Barcelona 0:2 (0:1)
De Jong 39., Puig 89.

Osasuna ‒ Granada 3:1 (2:0)
Budimir 27., 39., Moncayola 86.; Suarez Charris 50.
RK: Roncaglia 88./Osasuna

Celta Vigo ‒ Eibar 1:1

- že odigrano:
Deportivo Alaves ‒ Real Madrid 1:4 (0:3)
Joselu 59.; Casemiro 15., Benzema 41., 70., Hazard 45.

Real Sociedad ‒ Real Betis 2:2 (0:0)
Isak 48., Oyarzabal 57.; Canales 85., Joaquin 90.

Sevilla ‒ Cadiz 3:0 (2:0)
En-Nesyri 35., 39., 62.

Levante ‒Real Valladolid  2:2
Huesca ‒ Villarreal 0:0

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (128)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

265004
26. 01. 2021 11.45
+2
počasi vse prihaja na plan...Zdej toliko bolj razumem Messija zakaj je hotel oditi...Predstavljajte si da bi Bartomeu še sedel v pisarnah do naslednjih volitev-sledil bi 100% bankrot...
samomojemnenje
26. 01. 2021 11.47
-1
Jaz si že pri teh cifrah ne znam predstavljati, kako se bodo izvlekli iz tega.
Roglič šampion
26. 01. 2021 12.27
+0
propadla barca ne bo. Ce ne drugega bo klyb kupiv kaksn kitajc, arabec z ogromno denarja.
resnicaosvobaja
26. 01. 2021 15.32
+1
Potem bodo dali križ iz klubskega grba, kot je to storil Real s svojim za bližnji vzhod ?
samomojemnenje
25. 01. 2021 19.50
+1
Danes je Barca objavila svoje finančno poročilo in kratkoročni dolg znaša kar 730M. Volitve bodo 7. marca in vsi se sprašujejo kako se bo s tem spopadel novo izvoljeni predsednik. Denarja za kakšne velike nakupe ne bo nekaj let. Vprašanje če bodo finančno sposobni zadržati trenutne zvezdnike moštva ( Messi, De Jong, Dembele, itd). Klub mora v popolni remont. Skupni dolg pa znaša že preko 1,1 milijarde €. Težko bo.
Vladimir.Krutov
25. 01. 2021 20.02
+0
No vsaj volitve bodo....bartona bi pa tudi nekam poslal....še sreča da je mladine veliko igrali bodo za relativno mali denar....rabijo pa 3 igralce eden je garsija....hvala za informacijo....
samomojemnenje
25. 01. 2021 20.18
+0
Celotni bruto dolg kluba znaša 1.173 milijarde evrov, vendar pa je ta podatek veliko manj zaskrbljujoč kot višina kratkoročnega dolga, ki znaša kar 730 milijonov evrov. Od tega Barcelona bančnim inštitucijam dolguje 265 milijonov evrov, 2.5 milijona evrov v obliki različnih bančnih zavarovanj, 164 milijonov evrov svojim zaposlenim, 298 milijonov evrov pa dolguje za ostale zadeve, ki niso bolj eksplicitno navedene. Klub je razkril tudi dolgove, ki jih ima do ostalih klubov v obliki še neizplačanih odškodnin. Dolgoročni dolg do ostalih klubov znaša 196 milijonov evrov, kratkoročni 126 milijonov evrov, največji posameznik dolžnik pa je Liverpool, kateremu mora Barcelona za prestop Philippeja Coutinha plačati še 40 milijonov evrov.
Vladimir.Krutov
25. 01. 2021 20.24
-1
Nore številke....kaj lahko naredi nesposobno vodstvo.....že za griza so vzeli kredit in potem še kazen povrhu....tudi za trenerja je bilo potrebno plačati 5 M....mislim noro do konca....
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 16.31
+8
" v kolikor bi ekipe ki igrajo proti atletom, igrale enako kot igrajo z realom in barco...grobo z bunkerjem na rezultat 1:1, 0:0 ...Cripsi.... če bi Alcoyana igrala na 0:0 ali 1:1, bi vi bili v osmini finala kraljevega pokala
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 16.11
+9
"...jaz zalim messija kot osebo ker ni nic kaj prida," pravi Crispi in dodaja: "stavim da je 90% kritikov ronalda tistih ki v zivljenju niso naredili nicesar...smesni ste vsi tisti ki kakorkoli pljuvate ..." Zdaj Crispi bi pa rad vedel, kaj si ti naredil v življenju in pričakujem kratek življenjepis, da lahko " opravičimo" tvoje žaljenje . Torej Crispi ...na kratko življenjepis osebe, ki ima za idola posiljevalca...
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 15.52
+8
Opozorili za navijače Atletica...zadnjih 14 tekem morate zmagati, če mislite resno o španskem prvaku. Sodniki v končnici pri Realu ne bodo več "kiksali" , pa če bo zgledalo še tako bedno...in že od danes dalje se pripravite na poplavo rumenih in posledično pavziranje najboljših
Kollerik
25. 01. 2021 15.55
+8
Vsekakor opozorilo na mestu. Barcini to še kako vemo!
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 15.42
+8
Cripsi do tega spodnjega komentarja smo te na pobudo enega profila na silo distancirali od neumnosti Frela, zapirača, Solerja ...zdaj si to zapravil...@samomojemnenje, ko boš naslednjič podvomil o Crispiju , si preberi še enkrat spodnji komentar...
Lucky
25. 01. 2021 15.38
+7
Tekmo sem ujel tam od 77 min in se mi je zdelo solidno Razen standardnih Griezmana in Martina. Trincao je pokazal, da bi mogoče lahko. Ne vem, a ga daje samozavest? De Jong je začel resno preigravat igra naprej, res super. Navdušil me je tisti sprejem žoge Pedrota, ko si jo je v gužvi spustil proti 16 m. Berem članek, našteva kar nekaj priložnosti, 2 roki v 16 m. Crips pravi, da dobivamo samo smešne penale, samo Real resne. Verjetno zato niso piskal. Ampak OK, če pravite, da smo bili zopet slabi, verjamem. Kar se tiče Suareza, sem verjetno bil eden redkih tule, ki ga je vsaj včasih zagovarjal. Mene je motilo edino tisto sprehajanje z Messijem na nasprotnikovi polovici, kadar nismo imeli žoge.
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 16.04
+7
Pozabljamo, da je bil Suarez večino časa v zadnjih dveh sezonah pravzaprav "Griezmann" in kot praviš, danes sredina FCB ni tako močna, da bi se lahko sprehajala dva....De Jong je trenutno mogoče edini, ki iz obrambnih vrst lahko povleče žogo sam preko sredine ...še zmeraj pa je vse preveč netočnih podaj
Lucky
25. 01. 2021 17.17
+6
Saj se vsi strinjamo. Moti to, da bosta verjetno Griezman in Martin skupaj dala manj golov skozi celotni pogodbi, kot jih je dal Suarez v eni sezoni.
cripstoned
25. 01. 2021 15.32
-9
kaj vam dela cripsi...napisem komentar in razkrijem tisto najvecjo bolecino ki je v vas in zaradi katere ste tu...real madrid...tako kot sem jaz ob njih v dobrem in slabem tako ste tudi vi...le da vi pljuvate jaz pa navijam...v borbi proti vam sen e posluzujem lazi in nisem podel kot vi...xy profilov imate premoc pa je na moji strani ....to je ta moc cripsija in real madrida...
Kollerik
25. 01. 2021 15.38
+6
Cripsi ti si samo ena s samim seboj obremenjena namišljena veličina. Ki ne loči, kdaj gre za hec, kdaj pa zares.
Lucky
25. 01. 2021 15.43
+7
Real dobi eno tekmo 4:1 in Crips ma takoj spet čas se smešit tule po portalu. Naredi še par profilov, da ti bo +/- ratio vsaj malo zgledal.
cripstoned
25. 01. 2021 17.02
-7
kollerik ze desetletje ti krajsam zivljenje poleg real madrida..zaradi mene in reala si postal zalosten, nemocen in obupan...tvoji komentarji so lep dokaz zakaj je temu tako...da ne omenjam tvoje ne3moci proti meni da si moral zamenjati profil iz hammurabija v kollerik in nato ustvariti se 3 profile...vse zato da se neuspesno boris proti meni in realu ki smo v zadnjem desetletju doziveli taksne uspehe kot jih ti nisi v celotnem svojem zivljenju...se na mnoga leta hejter..
Kollerik
25. 01. 2021 17.30
+6
Zabavo si zamenjal s krajšanjem življenja... to se ti mnogokrat dogaja :)
Kollerik
25. 01. 2021 17.32
+6
In ni nobenih dodatnih profilov, nikoli jih ni bilo... koliko krat moram to napisat? Ne sklepaj po sebi.
Od Halerja ati
25. 01. 2021 17.44
+6
ej a misliš da on to resno misli? hahaha 🤣 madonca na cicibanu bi mogl napisat zadaj opozorilo prekomerno branje škoduie zdravju. kak je jezen ej ojooj. že tak enga poraza ne preboli oa že pride 3 ligas... Kraljevi klub 🤣🙈
cripstoned
25. 01. 2021 19.03
-6
spet cripsi in njegov komentar ne da mira...pa vi ste tukaj zaradi mene dfragi hejteri...kako se vam bom smejal na koncu sezone..
Kollerik
25. 01. 2021 19.14
+2
Spet si zašel, ...mi smo tu zaradi Barce. Ti pa si spet v svojem fantazijskem svetu 😆
Od Halerja ati
25. 01. 2021 19.37
+3
ja js sm zarad tebe tu sm ti že zadnič povedal... komaj čakam ta tvoj smeh. mislim pa da sva vedno ugotovila kdo se je vedno zadnji smejal hihi ne jezi se. vem da ti ni smešno čeprau bo takšnih igrah tvojega KRALJEVEGA kluba, NAJBOLJSEGA na svetu je res že mal smešno. 3 liga pa to sej veš 🙊
cripstoned
25. 01. 2021 20.08
-2
13 in 33..s.tevilke zaradi katerih cripsi ne bo nikoli jezen, zalosten, nemocen in obupan...kar se nogometa tice..ker v privat zivljenju je pravtako vse v pozitivnem stanju (hvala bogu)....nekdo ki pa sedi cele dneve, mesece in leta doma in vsakodnevno sovrazi boljse in uspesne od sebe je pac v problemu...amapk to je vas problem..prej ko boste dojeli smisel zivljenja in kaj pomeni realnost boljse bo za vas...ker ko pljuvate po cripsiju pljuvate po navijacu dalec najbolj uspesnega kluba..ko pljuvate po realu pravtako....
Od Halerja ati
25. 01. 2021 21.02
+2
vidis zaradi tega si jezen. se zlo spoznam na psihologijo vem kako deluješ in res te je škoda. ko se človek mora izgovarjat na zgodovino potem veš da je bolečina še kako prisotna. upam da doživiš še kakšen naslov svojega kluba v današnjem času da ti ne bo tako hudo. ostani še naprej zdrav. rad te imam 😘
Od Halerja ati
25. 01. 2021 21.23
+3
in upam da je vsaj pou tok res v tvojem privatnem zivljenju da si tut to ne izmišluješ kot te tvoje prigode iz cicibana. Lepo tut da te akrbi za mene ampak ti iz srca povem da te ne rabi. sem zelo srecen ❤
cripstoned
26. 01. 2021 09.09
-3
ce bi se spoznal na psihologijo bi se ukvarjal z primeri iz svojega staba... tako pa sem jaz za tebe ocka te igre in ti ne dam miru... vsak od vas bi dal 100eur da ne ham komentirati in pisati dejstva ki poglabljajo vaso bolecino... zaradi mene si tukaj... hahahaha... se za bozic in novo leto ste bili tukaj in jokali o meni ter realu...jasno saj ste prisesani na nas... mi smo doktorji vi pa nasi pacienti hahahaha
Od Halerja ati
26. 01. 2021 11.47
+2
oh ja poglej to nemoč... miško očitno ne veš kaj je psihologija ampak nič hudega vem da take stvari ne pišejo v cicibanu. in za novo leto in božič si bil očitno tukaj ti si lepo potrdil... tok o tvojem življenu. upam da boš imalu našel smisel in dam 100 eur da si še tukaj ne da nehaš kr te je res zabavno poslušat in sem vesel kadar te dobim na laži in si cel sramezljiv kar se je v zadnjih časih pogosto dogajalo... to veva jaz, ti in vsi hihihi ne sam da sm psiholog še rima ful dobr pokam... škoda sam da zgineš po blamažah proti 3 ligašem kr takrat te še posebej pogrešam... uživaj
Johnny_J
25. 01. 2021 13.18
+4
S kom igra real v pokalu? Athletic? Zmrde?
DR.Fejsbuk
25. 01. 2021 14.52
+4
Od Halerja ati
25. 01. 2021 15.06
+2
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 13.13
+13
Edino Cripsi je še bolj smešen kot pa so Realove roke v kazenskem vprostoru
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 12.53
+8
Atletico je dobil Suareza, ki že ima 2 Zlati kopački in se mu je spet odprlo . Mogoče bo pa še Messi šel k Atleticu , ki jih ima 6 ?
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 12.47
+8
Če bo Atletiko prvak, bo po Crispiju Atletico sam najmanj zaslužen. To bi lahko bil tudi Bob leta španske Marce...
AtleticoSLO
25. 01. 2021 10.12
+8
Críos vse bo odvisno kdo bo bolj v formi kar se tiče Madrileña
AtleticoSLO
25. 01. 2021 10.13
+8
cripstoned
25. 01. 2021 10.38
-10
ko pride do madrilenha atletiko nima recepta za real madrid...enako kot barcelona...tako pac je odkar je zidane trener real madrida...
AtleticoSLO
25. 01. 2021 11.09
+12
Delno se strinjam...Simeone ima največ težav ravno z Barco in RM...se strinjam...lahko obe izgubimo, pa imamo še vedno caa. 4 pike ..tako da...bo še zanimivo
cripstoned
25. 01. 2021 11.40
-12
zanimivo bi bilo v kolikor bi ekipe ki igrajo proti atletom, igrale enako kot igrajo z realom in barco...grobo z bunkerjem na rezultat 1:1, 0:0...tako pa glej malo iste ekipe ki igrajo z atleti kako igrajo z realom in barco....v kolikor bo atletiko prvak se lahko zahvali vsem 10ekipam v laligi ki so vzeli realu in barci tocke medtem ko so jih atletom podarili...to da ima atletiko v tem trenutku 1 poraz in samo 2 remija ter 15zmag potrjuje to o cem govorim....cepra privoscim naslov atletiku bom vedno mnenja da so imeli dosti lazje delo kot pa ga v boju za naslov imata real ali pa barca.....
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 12.40
+5
In kakšne veze ima to s končno lestvico ? Prvenstvo se osvaja z malimi tekmami...Po tvoji logiki imajo male ekipe Real na piki. kako se naj zahvali Atletico tem tvojim 10 ekipam...kot se Real sodnikom ?
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 13.20
+1
Dve ekipi ne moreta igrati vsak svojega bunkerja v svojem kazenskem...mogoče bi moral Real še več igrati bunker postavo
gullit
25. 01. 2021 13.24
+9
Bunker igrajo atleti pa dali so vec golov kot real. Ne govori neumnosti cripstoned
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 13.29
+9
Ja mogoče...samo Atletico igra na gostovanjih na drugačnih terenih kot Barcelona in Real, a ne Cripsi ?
AtleticoSLO
25. 01. 2021 13.46
+8
Ja, pa drugače igrajte pa ne bojo bunkerja igral
cripstoned
25. 01. 2021 09.57
-7
lepo ste napisali ''melje''...z vsem spostovanjem do atletika in njihovih navijacev ampak dejstvo je da ekipe igrajo na noz proti realu in barci medtem ko pri atletih v 2.polcasu ocitno popustijo in to sem videl ze na vsaj 5tekmah atletov v letosnji sezoni....tezko da bo atletiko do konca sezone izgubil vsaj 2 tekmi...real in barca pa morata do konca sezone vse tekme zmagati in ko gledas kako nastopajo njihovi nasprotniki (bunker, groba igra) brez problema lahko povem da bosta se oba kluba izgubljala tocke....seveda privoscim atletom naslov in nimam tezav s tem da real zaostaja ker pac niso na nivoju..tudi izgovorov ne iscem...ampak real je edina ekipa ki je premagala atlete letos in tudi na naslednjem derbiju jih bo...
Od Halerja ati
25. 01. 2021 10.05
+5
Kollerik
25. 01. 2021 10.13
+4
Atleti to leto drvijo proti pokalu zasluženo, ni dileme.
cripstoned
25. 01. 2021 10.37
-7
hejterja a bosta ziva ce na koncu ne bo atletiko prvak in bo prvak real madrid?
Od Halerja ati
25. 01. 2021 10.50
+8
ne. js se bom zapru v sobo, narocu cicibane za celo leto in se jokal 😭 ce povem na kratko postal bom Krispi 2 hihi
realmadrid the best
25. 01. 2021 11.16
-6
realmadrid the best
25. 01. 2021 11.16
-7
Kollerik
25. 01. 2021 12.14
+10
Hejterček kripsi, fejk navijač reala, hejter Messija in pravi navijač ronaldinje + juventusa.... ATM bo prvak, ne da bi mu sodniki kaj podarili, kot so Realu v prejšnji sezoni. Vse jasno?
cripstoned
25. 01. 2021 12.46
-8
cakaj malo...a ni barca tista ki je letos dobila 5 smesnih penalov?..primerjaj teh 5 penalov za barcelono in primerjaj zadnjih 5penalov v lanski sezoni reala...se kako te boli lanski uspeh reala ki je bil posten v vseh pogledih...3 porazi, najmanj prejetih golov in zmage tako nad barco in atleti pa ceprav je barca imela pomoc sodnikov....to so dejstva in navijac barce ne more omenjati korupcije, sodnikov, prevar ce pa je barca z messijem na celu vse to pokazala v najvecji meri v zadnjih 15letih....tako pac je...vse kar lahko delate je to da pljuvate po realu ampak real bo kljub temu vecji klub od barce in najvecji v nogometu...pa vam to prav ali ne...
Od Halerja ati
25. 01. 2021 12.48
+6
če ti tak rečeš pol je sigurn res 🤣 sej kdaj pa ti nisi mel prav. Google bi lahk po zebi poimenovali. al pa Ciciban 😘
Kollerik
25. 01. 2021 13.01
+9
Atletico si to kanto zasluži, pa čeprav bom do kraja navijal in upal za Barco! Si spremljal včeraj, kaj to pomenijo smešno nedosojeni penali Barci? Nisi, a ne... Hernandez Hernandez pa to! Stara zgodba, ki jo še kako dobro poznaš, vendar ne priznaš... Vemo, kako je Real lansko leto prišel do še ene svoje sodniške lovorike in vemo, kaj vse so Barci (in ostalim klubom) že storili perezovi sodnik, pa če se na glavo vržeš!!
Frel
25. 01. 2021 13.02
-17
barca jih je podkupila prav vse, saj jim je več kot jasno, da letos ne bodo prvaki. in raje kot da je real prvak raje vidijo, da je atletico. ker pa atletico realnih možnosti po mnenju barce nima so pač nakazali vsakemu klubu kakšen dodaten evro, da nato sabotirajo tekme atletica. rezultati so vidni. samo še ena v vrsti svinarij s strani barce.
Kollerik
25. 01. 2021 17.34
+2
Frel povej cripsu naj pove frelu, da nimaš jajc, da bi priznal karkoli v vezi z belim sojenjem.....
HALAcR7
25. 01. 2021 08.48
-16
De jong najslabši vezni na svetu,najpočasnejši,brez ideje,le lep pogleda na gol ima ko mu modrič zabije,še ukradel je grizmanov gol,škoda ker ni bil ofsajd
Od Halerja ati
25. 01. 2021 08.58
+9
Luke De Jong je napadalec si se zmotu? jezen delujes pomoje more bit kr dober tale tcoj De Jong. Bolsi od cele tvoje Realove linije. Ojooj. Dihaj misko dihaj
mptour
25. 01. 2021 09.05
+9
Grizman se žoge sploh ni dotaknu, c....c. Sploh ne veš kaj gledaš. Tvoj edini namen tle gor je samo žaljenje Barcinih igralcev. Dosadan si u 3....
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 12.42
+8
O butasti...Grizmannov gol ne bi bil, pa če bi ti to tekmo gledal...kot sem dejal na začetku O butasti...
7zigolino7
24. 01. 2021 21.24
+11
Var je samo za eno ekipo v spanski ligi.Sramota kako zelijona vsak nacin kradit tocke
denis pohoric
24. 01. 2021 21.18
+6
de jong je postal eden najpomembnejsih clanov barce...pa vsi so ga kritizirali.
resnicaosvobaja
24. 01. 2021 21.40
+6
Nismo ga vsi...so pa nas kritizirali, ko smo trdili
Johnny_J
25. 01. 2021 08.43
+6
Ja smo ga, tud jz sem ga, priznam, ampak takrat ni bil niti D od De Jonga.
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 13.30
+2
Priložnosti za igro kot Puig, napačno igralno mesto,...
Brgolino
24. 01. 2021 20.42
+1
Tekma ni bila gledljiva,tocke zasluzene in pomembna zmaga...se vedno caplajmo za atletikom in realom,treba bo se dodati v igri da se vkljucimo v boj za prvaka.rezerve je ogromno
Johnny_J
25. 01. 2021 08.45
+0
"Capljali" bodo dokler bo tudi atm zmagoval, pa lahko barca zmaguje 10:0.
resnicaosvobaja
25. 01. 2021 13.31
+1
Bistveno je , da zmagujejo in lepo igrajo...na koncu bomo pa potegnili črto...
mptour
24. 01. 2021 20.16
+4
Dve čiste roke, niti trznili niso. Kje je še VAR? Drgač pa Barca najslabše letos. 3 pike edino štejejo.
Vladimir.Krutov
24. 01. 2021 20.38
-1
Vara tudi lani ni bilo....bo treba bol igrati na polno da niti sodniki ne morejo dihat.....zato pa že pišejo da ima la liga 21 ekip.....barca mora samo s sabo razčistit in naj igrajo tisti ki imajo motiv.....denarja za okrepitve ni....mladega kadra pa na pretek.....morda kdo ve kaj je z volitvami....danes bi morale biti.....škoda....
Kollerik
24. 01. 2021 21.36
-1
Piše se nekaj, da ima Font bolje razdelan program, La Porte pa večjo možnost, da bo izvoljen. Bomo videli. Novi predsednik bo med drugim odločal tudi o usodi Dembeleja, ki ga nekateri že vidijo na otoku.
denis pohoric
24. 01. 2021 19.50
+2
pomembne so tri tocke...to je vse kar lahko recem.