Nogomet

Oblak in Courtois ob pomanjkanju golov junaka madridskega derbija

Getafe, Madrid, 28. 09. 2019 17.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Barcelona je prvič v novi sezoni vknjižila zmago v gosteh, in sicer na vedno neugodnem gostovanju v Getafeju, kjer sta odsotnost Lionela Messija z zadetkoma zakrpala Luis Suarez in Junior Firpo (2:0). Madridski derbi med Atleticom in Realom sta zaznamovala oba vratarja, slovenski reprezentant Jan Oblak je bil tudi uradno najboljši posameznik dvoboja, ki se je na Wandi Metropolitano končal z 0:0.

Oblak (desno) je takole posredoval pred kapetanom Reala Sergiom Ramosom.
Oblak (desno) je takole posredoval pred kapetanom Reala Sergiom Ramosom. FOTO: AP
Granada je z golom Antonia Puertasa doma premagala tudi Leganes in se ob remiju Atletica in Reala zavihtela na drugo mesto na lestvici s 14 točkami. Real je prvi (15), tretji je s slabšo razliko v golih od Granade madridski Atletico (14), četrta pa Barcelona (13). Enako število točk kot Katalonci ima še Real Sociedad, medtem ko veliko ne zaostajajo niti šesti Athletic Bilbao (12), sedmi Villarreal (11) in osma Sevilla (10), ki ima tako kot Real Sociedad tudi tekmo manj.

Mestni derbi na stadionu Wanda Metropolitano nogometaši madridskega Reala v zadnjih sezonah pričakujejo povsem mirni, saj na novem stadionu Atletica še niso izgubili. Diego Simeone, ki se je Zinedinom Zidanom udaril prvič po neverjetni prijateljski tekmi v New Jerseyju (rdeče-beli so jo julija dobili kar s 7:3), je v vratih seveda spet zaupal slovenskemu reprezentantu Janu Oblaku, tudi sicer pa ni pripravil nobenega večjega presenečenja. Realovemu vratarju in nekdanjemu članu Atletica Thibautu Courtoisu, ki je bil spet deležen zelo "barvitega" sprejema, sta bila v napadu najbližje Joao Felix in Diego Costa, medtem ko je Zidane vsaj malce presenetil z mladim urugvajskim vezistom Federicom Valverdejem, ki je ob še ne povsem pripravljenem Luku Modriću dobil prednost pred Jamesom Rodriguezom.

Prvi polčas ‒ pred tekmo so navijači sicer navdušeno pozdravili sveže upokojenega urugvajskega napadalca Diega Forlana ‒ ni bil preveč razburljiv, veliko je bilo prekinitev. Začelo se je z duelom Kierana Trippierja in Edena Hazarda, stara znanca z otoških zelenic sta se pomerila v skoku, Belgijec pa je verjetno nehote s čepki nogometnega čevlja zadel Angleža v koleno. Še največjo priložnost v prvih 45 minutah je zapravil Felix, ki je v osmi minuti pobegnil Realovi obrambi in s strani meril mimo oddaljenejše vratnice Courtoisa. Real je nato do sredine polčasa prevzel terensko pobudo, a do kakšne res izrazite priložnosti ni prišel. Srca zbranih navijačev so poskočila zgolj še v 30. minuti, ko je bil po ostri žogi z desnega boka Costa za kakšen meter prekratek pred vrati Reala, s seboj pa je za nameček "odnesel" še nesrečnega Nacha Fernandeza.

Oblak rešil rdeče-bele in ujezil Benzemaja
Šele v 37. minuti je kot prvi na eni ali drugi strani strel v okvir vrat uspel Toniju Kroosu, a Oblak s strelom Nemca izven kazenskega prostora ni imel težav. Kroos pa je nato kmalu še enkrat poskusil z razdalje in bil v drugo veliko bližje uspehu, a je bil Oblak pri svoji oddaljenejši vratnici dovolj priseben, da je strel odbil. Na drugi strani se je tik pred polčasom izkazal tudi Courtois, ki je imel najprej nekaj sreče, da projektil Felixa v smeri daljšega kota njegovih vrat ni zadel cilja, nato pa je nekdanji član Genka in Chelseaja z zadnjimi močmi bravurozno ustavil predložek Trippierja, ki bi ga pred njegovimi vrati sicer verjetno zlahka v mrežo preusmerila Atleticov kapetan Koke ali pa napadalec Costa.

Vitolo je ostal v slačilnici, za drugi polčas pa je v Atleticovi postavi na zelenico pritekel še malce bolj napadalno usmerjeni Angel Correa. Prav eden najnižjih na igrišču se je kot prvi znašel v priložnosti po štirih minutah na igrišču, a na njegovo smolo je po podaji Coste moral streljati z glavo, kar pa mu z okoli 12 metrov ni najbolje uspelo. V 57. minuti je Nacho pobegnil po levem boku in s predložkom v sredino idealno namestil strel osamljenemu in do tedaj precej nevidnemu Garethu Balu, ki pa je z ugodnega položaja meril visoko med gledalce. Simeone se je ob težavah svojih varovancev po dobri uri igre odzval z novo, tokrat neprisiljeno menjavo: branilec Renan Lodi je svoje mesto prepustil krilnemu napadalcu Thomasu Lemarju.

Tudi Zidane ni stal križem rok in namesto Valverdeja v boj poslal Modrića, Simeone pa je v zadnjih 20 minut krenil s produktom Realove nogometne šole Marcosom Llorentejem, ki je zamenjal Felixa. Modrić je kmalu po prihodu iz igre nevarno poskušal, toda v 71. minuti zgrešil s strelom proti oddaljenejši vratnici, še bližje uspehu je bil v naslednji minuti po podaji iz kota Saul Niguez, ki je dobil skok na bližnji vratnici, a ob nepremičnem Courtoisu zatresel zgolj zgornji del mreže. V 75. minuti pa je Oblaku uspela obramba tekme: Benzema je prišel do strela z glavo, škofjeloški as pa je žogo pri tleh blizu svoje leve vratnice uspel odbiti z eno roko. Večjih priložnosti do konca obračuna ni bilo več, Oblaka pa so pri vodstvu LaLige po koncu dvoboja izbrali za tako imenovanega "kralja tekme" oziroma najboljšega posameznika.

Firpo (na fotografiji) je v prejšnji sezoni dres Real Betisa, v soboto pa se je razveselil prvega gola za Barcelono.
Firpo (na fotografiji) je v prejšnji sezoni dres Real Betisa, v soboto pa se je razveselil prvega gola za Barcelono. FOTO: AP

Suarez in Firpo zadela za prvo gostujočo zmago Barce v tej sezoni
V Getafeju, kjer se je tudi začela njegova kalvarija s poškodbami v dresu Barcelone, je francoski krilni napadalec Ousmane Dembele spet obsedel na tribuni, potem ko je začutil nove bolečine v mišici. Priložnost je proti ekipi, ki je bila najprijetnejše presenečenje minule sezone in bila do zadnjega v igri celo za preboj v skupinski del Lige prvakov, tako dobil talentirani Carles Perez, ki je dan pred gostovanjem v južnem predmestju Madrida podaljšal pogodbo s katalonskim velikanom. Ta se je moral vnovič znajti brez kapetana Lionela Messija, čigar povratek v pogon je v prejšnjem krogu proti Villarrealu trajal vsega en polčas.

V prvem delu tekme na stadionu Coliseum Alfonso Perez so navijači videli zelo dinamično srečanje, na katerem se je prva priložnost ponudila ravno Perezu. Ta je ukradel žogo nepozornemu Allanu Nyomu in Davida Sorio prisilil v prisebno posredovanje. Modri so nemudoma odgovorili prek Angela Rodrigueza, čigar poskus pa je pred Marcom-Andrejem ter Stegnom spremenil smer. Deset minut kasneje, v 21. minuti, je Ter Stegen prvič na tekmi odlično posredoval, ko je predenj sam prišel Angel, a ga je Nemec s hitrim "izletom" iz vrat uspel ustaviti.

Ter Stegen reševal, nato še podal za gol
Vso tekmo zelo nevarni Luis Suarez je imel prvo veliko priložnost v 22. minuti, ko je po izvrstni akciji Frenkieja De Jonga oziroma Antoina Griezmanna po podaji slednjega prišel do strela znotraj 16-metrskega prostora, a ni zadel cilja. Pet minut kasneje je bil spet nevaren Getafe, novinec v vrstah Barce Junior Firpo, ki se v tej sezoni zaenkrat ni najbolj izkazal, pa je pred svojimi vrati dobro ustavil Jaimeja Mato v zadnjem hipu. Tik pred polčasom je Barcelona le uspela povesti: Suarez je po fantastični dolgi podaji Ter Stegna ušel branilcem in elegantno "lobal" Sorio za 1:0.

Še pred polčasom bi lahko bilo na semaforju že 2:0, toda po še eni dolgi žogi in asistenci Pereza je Suarez s strelom "na prvo" meril le za las nenatančno. Pet minut po začetku drugega polčasa so Katalonci prednost res uspeli podvojiti: po strelu Pereza je Soria žogo odbil, Firpo pa je v mrežo pospravil odbitek in zelo čustveno proslavil prvi zadetek za novi klub. Suarez je bil po dobri uri igre spet blizu drugemu zadetku na tekmi, spet se je vse skupaj začelo z dolgo podajo proti Urugvajcu, ki se je dobro znašel, a je njegov poskus ustavil Soria, pred drugim strelom pa je Suareza ustavila sodniška piščalka, saj si je žogo pomagal ustaviti z roko. 

Barcelona je imela najbolj zrelo priložnost za 3:0 v 75. minuti, ko je Arthur Melo izven kazenskega prostora lepo pomeril proti vratom že premaganega Sorie, a ni bil dovolj natančen. V 82. minuti je moral zaradi drugega rumenega kartona iz igre branilec Barcelone Clement Lenglet, ki je z nerazumljivim štartom daleč od svojih vrat ustavljal Jorgeja Molino ter bo tako izpustil pomemben obračun s svojim nekdanjim klubom Sevillo. Reči bi se lahko za Katalonce v zadnjih napadih močno zapletle, če bi v 85. minuti izjemno priložnost izkoristil Angel, ki je povsem osamljen pred vrati z glavo meril prek gola Ter Stegna.

Izidi 7. kroga Primere Division:

Atletico Madrid ‒ Real Madrid 0:0
Jan Oblak (Atletico) je igral vso tekmo.

Granada ‒ Leganes 1:0 (1:0)
Puertas 28.

Getafe ‒ Barcelona 0:2 (0:1)
Suarez 42., Firpo 49.
RK: Lenglet 82./Barcelona

Villarreal ‒ Real Betis 5:1 (1:0)
Ekambi 39., 76., Cazorla 68./11-m, Moreno 90., Chukwueze 90.; Emerson 48.

Athletic Bilbao ‒ Valencia 0:1 (0:1)
Čerišev 27.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (96)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 11.33
Real madridovi igralci se že dolgo niso slikali z imigranti.. Ljubitelji kamelarjev
mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 07.59
+0
Zidan je samo pokazal da je povprečen trener.. Na nivoju onega z Barcelone.. Sramota z tako dragimi igralci.. Bravo atleti in simeone ki je dva ranga vise od onih dveh sarlatanov..kaj dela z pol vredno ekipo proti ostalima dvema
alien8potnik
30. 09. 2019 09.32
-2
mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 07.55
-2
Dva bunkersko usmerjene ekipe atletico in real igralec tekme pa golman.. Oblak..
šumar
29. 09. 2019 20.06
+1
hejter crips haha 24ur.com so moje zivljenje brez njih nebi mogel ziveti haha
denis pohoric
29. 09. 2019 19.28
+2
hahaha crips kok si ze zasluzu na tem forumu s kometiranjem res da se ti da
Felipao
29. 09. 2019 14.49
+3
Vs trije vodilni španski klubi trenutno ne igrajo nič posebnega, lahko bi celo rekel zelo slabo. Letos v LP pričakujem prevlado angleških ekip, razen če po novem letu ne pride do dviga forme. Glede na to, da imajo vsi trije veliko novih igralcev, Barca pa poleg tega še veliko poškodb, je možno vse.
alien8potnik
29. 09. 2019 20.43
+3
barsa in real imata veliko poškodb. pri rm je pol prvokategornikov bilo poškodovanih. da asensia niti ne omenjam.
Brgolino
30. 09. 2019 10.03
Liga prvakov je svoja zgodba...tako liverpool in totenham sta bila lani na robu izpada v skupinskem delu...ce mas ob pravem trenutku dober dan lahko veliko naredis
mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 11.29
-1
Največjo pa maš ti v glavi.. Tud zaradi tega igrajo bunker real madrid.. Barcelona pa se že bliža taki antipaticni oldtajmarsli igri
mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 11.38
Igrajo? To ni igra.. Atletiko drugače ne more.. Ova dva sta pa trepetala.. Zidan pa valverde.. Oba bota dobila nogo.. Lahko bota kriket trenirala.. Hahaha
šumar
29. 09. 2019 14.11
-1
crips v zadnjih 16 letih je real prav tolikokrat osvojil LP kot barcelona če ze hočes zgodovino ker drugega itak nimas haha zdej se pa se prepricej kolkrat je gdo osvojil laligo haha
265004
29. 09. 2019 11.21
+4
super se je razpletlo za Barco,spet smo zraven z zelo slabo igro....kaj bi bilo če bi bili na nivoju prejšnih sezon?Konec lalige že v oktobru...Ta ekipa Reala ne bo zdržala do konca sezone-je prestara in nima pravih menjav.Govorite za Vinkota kar hočete ampak on ni material za Real.Je 16 letni Fati pokazal bistveno več.Res je ,pomagal je do avtogola prejšno tekmo,vse ostalo je bilo pa za pozabo,zato je prvi izbor Zidana Hazard-Benzema-Bale,kar je logično.Barca se ukvarja s poškodbami in edino tako lahko Real ali Atletico osvojita prvenstvo.Upam da so poškodbe Messija samo začasne in da ne doživlja breme nenehnega igranja na tem nivoju že od 16 leta.On je moral biti konstanten čez vse sezone,medtem ko je recimo Ronaldo odigral 3-4 dobre tekme čez sezono in po zaslugi Pereza in sodnikov pobiral nagrade.Druga stvar ki lahko Barco ustavi pa je eksperimentalec.Vedno manj prepoznavna napadalna igra Barce je problem.Pa vendar mislim da s kompletno ekipo bo Barca na el classicu napokala Real...
cripstoned
29. 09. 2019 11.54
-5
se en vec ki je ob porazih barce neviden...tukaj si samo ko zmaga barcelona in se vedno bolj komentiras real in ronalda kot pa zmago barcelone.....ni cudno zakaj imajo navijaci barce dalec najmanj spostovanja med ostalimi navijaci ostalih klubov....70% vas je prislo leta 2009 ...takrat ste imeli 9-12 let v veliki vecini...danes ste starejsi ampak mozgani so se vam slabo razvili....kar se tice sodnikov pa pravtako navijaci barce niste kompetentni da jih omenjate ker vemo kdo na elklasikih odkar je trener zidane potrebuje 15 igralcev v polju...pa se vedno to ni dovolj...da ne govorimo o varu ki je lani prinesel 12 tock barceloni...nevideni penali v 90minutah...smesne izkljucitve nasprotnika itd...cudno da vam ne pokne hrbtenica od vsega masla ki ga nosite na svojih dvolicnih glavah
Kollerik
29. 09. 2019 11.56
-3
cripstoned
29. 09. 2019 12.05
+1
265004
29. 09. 2019 12.13
+2
Crisp lep pozdrav tudi tebi...naj se ti predstavim,star sem čez 40 let,uspešen športnik v preteklosti,igral tudi evropske pokale...zato so mi stvari v športu kar precej jasne in ne nabijam vedno eno in isto brez argumentov.Sej veš 13 in 33 ,hejter in hahahahohohohuhuhu.Imam svoje podjetje in dosti časa zapravim za posel tako da nimam časa vsak dan viseti na forumu.Za razliko od tebe komentiram realno,včasih tudi zanalašč besedno kaj zbodem,ampak nikoli žaljivo..sem gor sem prišel zaradi tebe in primorskega pajaca k sta s tem res pretiravala...sej če razumeš je super,če pa ne je pa tud super...
cripstoned
29. 09. 2019 12.27
-2
265004...se ena laz...vemo pod katerim profilom si deloval prej (semprebarca)...menjas jih vsako sezono...vasa privat zivljenja me ne zanimajo...vem samo da ste dvolicni in zahrbtni hinavci....kot sem ti ze povedal...ze dolgo si tukaj in poznam vase poteze...tukaj ste ob uspehih ko pridejo pa slabi casi pa ne duha ne sluha o vas...pa ne nabijaj o poslih in o tem da nimas casa ker globoko pri sebi ves da si vsak dan na tem portalu in da ti komentar vzame 5sekund casa...rajsi priznaj to kar vam povem...mogoce boste hejteri potem bolj spostovani...iz moje strani ste precitani...kollerik, ti, resnicaosvobaja, idiu3krasne, sumar, darkhorse, janez, anticripstoned in se nekaj ostalih...v jok..
Kollerik
29. 09. 2019 13.31
-1
ejga malinovec, a zdaj si prečital že kar vse...morda bi bilo zelo dobro zate, če bi se šel zdraviti za kakšno fobijo.
265004
29. 09. 2019 14.59
+2
Crisp 5 sekund porabiš ti da napišeš dve številki.....drugač pa jaz pišem ob uspehih in neuspehih barce. Greš lohk preverit. In napišem realno...včasih kaj navijačem Reala ni všeč ker so pač Realovci, ampak to razumem....Nikoli pa žaljivo ne do igralcev in ne do forumašev tu gor...zdej pa pejt brat svoje zapiske tu gor in za nazaj in se boš zgrozil....stari skoz si v minusu...ko boš prilezel v zeleno se pa javi...in še nekaj,jaz sem številkar in nihče drug...
mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 07.56
+3
Kako spoštovanje reala če je zadnje tri lovorike dobil z sodniki.. Pa še fašiste obožujejo.. Podkupili fifo blatera za žreb itd.. Gnili klub navijači pa na njenem ni oju
mmmmmmmnnnnnnmmm
30. 09. 2019 11.36
Idi se slikaj z imigranti na meji so.. Hahaha. Tak kot real ovi igralci..
AtleticoSLO
29. 09. 2019 10.34
+13
ČESTITKE obema za trd boj in pa Fenomenalen JAN OBLAK (upam da vam je dokazal, da ni imel red sabo le trde obrambe,,,ampak je res fantastičen) Čestitke pa tudi vsem občinstvu za nov rekord Wande kar se tiče obiska: 68.032
cripstoned
29. 09. 2019 10.13
-13
Real madrid se vedno brez poraza...1.mesto...igramo nogomet in smo boljsi tako od atletov kot barce cigar igra ni na nivoju...tekmo po tekmo in laliga bo spet nasa...34* je letos prioriteta...ihala real madrid...
alien8potnik
29. 09. 2019 10.14
-4
jaz začenjam verjeti, da je la ligo možno osvojiti že letos :)
cripstoned
29. 09. 2019 10.23
-10
jaz verjamem v to od samega zacetka...seveda ne bo lahko ampak verjamem da letosnjo sezono ne bo poraza proti atletiku in barci na obeh tekmah...igra real madrida ima rep in glavo...imajo dovolj dolgo klop in to bo letos odlocilnega pomena...edina skoda je da nismo kompletni ampak tudi to se bo cez cas spremenilo...
šumar
29. 09. 2019 10.40
+6
laliga bo spet naša haha gdaj pa je bila nazadnje vasa haha. ko real ni in ni mogel osvojiti lalige si pisal kako je to brezvezna lovorika drugorazredna liga haha a kr naenkrat ti je ta lovorika zelo vsec ampak ves kaj tudi letoj je nebos cikal haha
Maxx365
29. 09. 2019 11.08
+7
crips, Real je res prvi, ampak ob nepopolnem kolu. V primeru morebitne današnje zmage Real Sociedada, bo na prvo mesto skočil slednji. Sicer res težko, ker gostuje pri Sevilli, pa kljub temu.
cripstoned
29. 09. 2019 11.58
-6
ko je real nazadnje bil prvak je imel na kontu se 2x zaporedni evropski naslov.....barca je tista ki je zadnjih 10let dominirala v laligi zato ker sta oba kluba iz madrida dala vec pozornosti evropi....kdo je zmagovalec? real madrid...3x zapored 4x v 5sezonah na tronu evrope...laliga je bila nepomembna takrat ....se vedno pa je barca tista ki na vecni lestvici zaostaja...in bo zaostajala vecno...danes je laliga prioriteta in ne liga prvakov...to kar real zeli to real osvoji...nekdo si pa zeli evrope ze 7sezono zapored ampak vedno znova pade...ja lepo je biti navijac real madrida...prihodnost je svetla...medtem ko barca brez messija gre v borbo za 6.mesto...
Kollerik
29. 09. 2019 13.32
-2
AtleticoSLO
29. 09. 2019 13.34
+1
Moraš vedeti da bodo kiksi še pri vseh ...jaz se še nebi veselil..čeprav ste sedaj ujeli nekakšno formo....nič še ni...da nebo nakoncu Sevilla prvak.heeh
alien8potnik
29. 09. 2019 10.12
+6
danes bo izjemno zanimia tekma med sevillo in real sociedadom. čas bi bil, da 24 ur pokriva še kake druge klube. prav zanima me, kako bo danes odigral odegaard, ki je v prvih kolih najboljši ali vsaj med najboljšimi vezizsti la lige. tisti, ki niste videli njegove nore asistence iz prejšnjega kola - res priporočam. neverjetna asistenca. po mojem bo asistenca leta. razen če bo messi sčaral še kaj bolj norega.
Lock Down
29. 09. 2019 14.32
-1
Si videl včeraj noro asistenco Ter Stegna? Pa je golman, hahaha
alien8potnik
29. 09. 2019 10.08
+2
zdaj si pa samo predstavljajmo, da bi izgubili balea in jamesa (ki sta poleg benza glavna trenutno). hvala perez, da si to norost ustavil. že navas je težka izguba. včeraj courtois ni bil slab (je enkrat pomembno posredoval, več dela pa itak ni imel), a je areola meni bolj prepričljiv. areola ni ravno navas, je pa zelo dober. in ima potencial za napredek. morda pa bo on v bodoče tisti, ki nas bo razveseljeval.
Kollerik
29. 09. 2019 09.54
-1
Odlično, ...delitev točk med ATM in RM.... torej rezultat, ki najbolj ustreza Barci. Sicer pa pri Realu počasi pozabljajo, da je predvsem napadalno moštvo in ne neki obrambni stroj.
alien8potnik
29. 09. 2019 09.59
+4
kollerik, počakaj, atm čaka tudi vas. remi je kar v redu izkupiček. zakaj bi koristil samo barsi? tudi drugi so v igri za naslov. ne podcenjuj. seville, recimo. tudi real sociedada. pole tega je barsa še naprej neprepričljiva. in - kaj je narobe z vrhunsko obrambo? prav je, da se je rm končno nehal zafrkavat v obrambi, kjer je bil luknjav kot ementaler. meni se zdi to napredek.
krnekilojz
29. 09. 2019 10.32
+0
in kje je napisal kaj podcenjevalnega? Nam navijačem Barce je remi med vami najbolj ustrezal, za druge klube mi je pa vseeno razen takrat, ko igramo proti njim. Zakaj bi se jaz zdaj obremenjeval z vsemi, ki si jih še dopisal? To pa ne pomeni, da jih podcenjujemo!
alien8potnik
29. 09. 2019 14.44
+3
zakaj pa se sploh s kom obremenjuješ? z realom, konkretno?
Maxx365
30. 09. 2019 08.43
+1
Real Sociedad je tako visoko predvsem zaradi dejstva, da je večino tekem igral proti klubom iz spodnjega dela lestvice. Težavne tekme zanj šele prihajajo, potem bomo pa videli kje bo.
alien8potnik
29. 09. 2019 09.45
+10
škoda. real bi si zaslužil zmago, je bil boljši, a je tudi tako dobro. neverjetno, kakšno obrambo je začel furat zidane. divje. hazard zaenkrat daleč od tega, kar zmore. če bi bil včeraj v igri vini ali rodrygo, grem stavit, da bi zmagali. oblak fantastičen. brez njega bi rm zmagal 2:0.
88887
29. 09. 2019 08.59
+2
Čudno, da je imel Real več posesti, več strelov na gol (v okvir in mimo vrat). Si sploh gledal tekmo?
mmmmmmmnnnnnnmmm
29. 09. 2019 08.46
+5
Pa oblak je med 3 najboljšimi golmani na svetu.. Tota glusta z reala pa je samo pri Fifi Al uefi lahko dober... Hahaha
mmmmmmmnnnnnnmmm
29. 09. 2019 08.42
-4
Ko sem mislil da ni večjega bunker asa kot atletico se pokaže real madrid hahahha.. Trener da te kap enako hazard propadel ko stara hruška.. Ko pa je prišel na koncu predzadnja zlata žoga pa so navijači onemeli strah in trepet.. Hahaha nič od nič enako nov galaktikov jovic napadalec kateri da gol samo na treningu
alien8potnik
29. 09. 2019 09.46
+8
še kaj boš povedal? odlično je, da rm končno igra obrambo, kot se spodobi. kar ne pomeni, da ne igra ubijalskega napada. še vedno smo prvi na lestvici.
Carrasco
29. 09. 2019 08.29
+4
Kdaj pa Obla ni junak tukaj gor .Tudi ko je 0 strelov v okvir vrat pišejo o njem
dark horse
29. 09. 2019 08.36
+0
šumar
29. 09. 2019 08.21
-3
po 100 letih beli na vrhu lestvice haha fajn uzivejte nebo doug tralajo haha
Kollerik
29. 09. 2019 09.48
-2
Saj se je nekaterim (zapirać, crips itd.) že čisto utrgalo...tako ti je to, ko pride siromak do koščka bureka po vseh teh letih.... :))
ehjaehja
29. 09. 2019 07.22
-19
čvrsta obramba kraljevega kluba me preseneča. dobro so se odrezali kjub temu da niso uspeli zabiti. samo tako naprej in lovorike bodo spet prišle. HALA MADRID!!!👑👑👑
mmmmmmmnnnnnnmmm
29. 09. 2019 08.43
-6
Ja vsi so v golu stali benzema tud balle.. Trepetal plesavi zidan igra bunker ahahaha
alien8potnik
29. 09. 2019 09.47
+4
mmmmm, vidim, da te rm fino frustrira. no, saj te razumem ;)