Nogomet

Rezervist Messi ponesel Barco do visoke zmage, Atletico s 4:0 na vrh

Barcelona, Sevilla, Madrid, 07. 11. 2020 18.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Barcelona je po več spodrsljajih v državnem prvenstvu le prišla do zmage in vknjižila vse tri točke na domačem obračunu z Real Betisom (5:2). Presenetljivo je obračun na klopi začel Lionel Messi, ki pa je v drugem polčasu zabil dva gola in bil tudi blizu hat-tricku. Atletico Madrid je z Janom Oblakom na svojem stadionu premagal Cadiz (4:0) in prevzel vodstvo na lestvici.

Messi (v ozadju desno) spremlja prvi polčas tekme na Camp Nouu.
Messi (v ozadju desno) spremlja prvi polčas tekme na Camp Nouu. FOTO: AP
Po tem, ko Ansu Fati v drugem polčasu ni stopil na zelenico, so iz Barcelone sporočili, da je talentirani napadalec utrpel težjo poškodbo kolena. Zaenkrat še niso potrdili, če bo potreboval operacijo, kar bi pomenilo, da je sezona za enega največjih talentov španskega nogometa že končana.

Kljub informacijam, da je Ronald Koeman tekmo proti Real Betisu brez Lionela Messija začel zaradi manjših težav z gležnjem, je poteza nizozemskega stratega Barcelone vseeno močno odmevala. Brez Argentinca v postavi so Katalonci proti Betisu sicer tekmo začeli odlično in Antoine Griezmann je imel že v peti minuti prvo od res številnih priložnosti za zadetek, ko ga je po napaki zadnje vrste Sevillčanov zaposlil Anssumane Fati, Francoz pa je z ugodnega položaja neoviran zgrešil s strelom mimo bolj oddaljene vratnice. Še v isti minuti je bil blizu zadetku tudi Fati, ki je prodrl proti robu kazenskega prostora in za las udaril mimo nasprotne vratnice nekdanjega vratarja Barcelone Claudia Brava.

Betis je odgovoril z eno številnih nevarnih akcij po svojem levem boku, predložek pred vrata pa je srečno in spretno mimo svojega gola poslal Sergio Busquets. Sledil je kot in izvrstno posredovanje Marc-Andre ter Stegna, ki je pred dnevi blestel že ob povratku v postavo proti kijevskemu Dinamu v Ligi prvakov, Nemec pa je tokrat ustavil poskus Williama Carvalha z glavo. Prvih deset minut se še ni izteklo, ko je spet zapretila Barca, Fati pa je po samostojnem prodoru iz "mrtvega" kota močno nastreljal dobro postavljenega Brava.

Griezmannov festival zgrešenih priložnosti
Mimo vrat je v 11. minuti z roba kazenskega prostora pomeril tudi Griezmann, Betis pa je v 17. minuti zapravil priložnost prek Alex Morena, ki bi lahko po akciji Cristiana Tella storil veliko več, a se odločil za strel s težkega položaja, ki je zgrešil cilj. Ter Stegen je v 21. minuti dobro posredoval še po enem poskusu Tella, v naslednjem napadu pa so Katalonci povedli, ko si je Dembele po diagonalni podaji z lepim preigravanjem pripravil strel z levico in z natančnim strelom premagal Brava. Hitro bi lahko Barca vodstvo tudi podvojila, a je po fantastični akciji Fatija in Pedrija, ki je s peto podal proti Griezmannu, Francoz spet povsem odpovedal pred golom in zgolj oplazil vratnico.

Statistika tekme Barcelona - Real Betis.
Statistika tekme Barcelona - Real Betis. FOTO: Sofascore.com

Za nameček mu je v 33. minuti nekdanji klubski soigralec Bravo ubranil še 11-metrovko, ki jo je z grdim prekrškom nad Fatijem zakrivil Aissa Mandi. Bravo ni imel večjih težav z bledim strelom razglašenega Griezmanna, kazen za zapravljene priložnosti pa so domači plačali v sodnikovem podaljšku prvega polčasa. Tello je po podobni akciji v 39. minuti s strelom "na prvo" meril prek vrat, v 47. minuti pa je Antonio Sanabria po vnovičnem preboju desnega boka domače obrambe ob neodločnih branilcih pospravil žogo za hrbet Ter Stegna.

Za drugi polčas je Koeman na tribuni pustil Fatija in "aktiviral" Messija, ki je bil v 49. minuti nemudoma udeležen pri zadetku za 2:1. Po podaji do Jordija Albe na bok je Katalonec poskušal vrniti žogo Argentincu pred vrata, ta pa jo je elegantno prepustil osamljenemu Griezmannu, ki tako lepe priložnosti vendarle ni zapravil. Varovanci nekdanjega trenerja Villarreala, Malage in Manchester Cityja Manuela Pellegrinija so spet dobro odgovorili, a je Ter Stegen mirno ustavil vse njihove nevarnejše poskuse, v 55. minuti denimo strel Sanabrie z desne strani. Tekma se je dokončno prelomila v 58. minuti, ko je Dembeleju gotov zadetek z roko na črti vrat preprečil Mandi, po dolgem pregledu VAR-posnetkov pa je bil branilec Betisa izključen. Messi z bele pike ni grešil in mojstrsko zadel pod prečko nemočnega Brava. 

Po tem, ko je rezervist Francisco Trincao grdo zgrešil po podaji Sergia Busquetsa v 70. minuti, dve minuti kasneje pa je mimo vrat po akciji Messija in Griezmanna meril Pedri, se je Betis spet vrnil v igro po zaslugi lastnega rezervista. Loren Moron je po prodoru Morena v 73. minuti ostal sam pred vrati in zlahka znižal na 3:2. A razmišljanje o vsaj točki gostov je v kali zatrl Messi, ki je v 82. minuti izkoristil mojstrsko podajo Roberta s peto in pred Bravom spet silovito zadel pod prečko ter se razveselil šele svojega prvega gola iz igre v sezoni. V 84. minuti se je Messi po novi podaji Roberta sprehodil v gol, a je bil zadetek razveljavljen zaradi očitnega položaja katalonskega branilca, Messija pa je v 88. minuti pred hat-trickom ustavil še Bravo, ki je dobil obračun iz oči v oči z nekdanjim soigralcem. Nič ni mogel storiti v zadnji akciji rednega dela, ko je eden najboljših posameznikov tekme Roberto s podajo po tleh na drugi vratnici našel osamljenega Pedrija, ki je zadel za končnih 5:2. Moron je v sodnikovem podaljšku imel priložnost za svoj drugi zadetek, a ga je s prisebnim posredovanjem tokrat ustavil Ter Stegen.

Igralec tekme Barcelona - Real Betis.
Igralec tekme Barcelona - Real Betis. FOTO: Sofascore.com
17 točk na prvih sedmih tekem Primere Division je Atletico nazadnje osvojil leta 2013 na začetku sezone, ki je Madridčanom prinesla zadnji državni naslov. Tako dolgega niza nepremagljivosti, ko gre za ligaške preizkušnje, nima nihče v katerem koli evropskem tekmovanju. Atletico je v prvenstvu nazadnje izgubil 1. februarja, ko je bil na madridskem derbiju od Oblaka in soigralcev na Santiagu Bernabeuu boljši Real Madrid (1:0).

Atletico v ritmu šampionske sezone na vrh lestvice  z 'dvojčkom' Felixa, 'ničlo' Oblaka in novim golom Suareza
Cadiz se je nekaj tednov po zgodovinski zmagi na gostovanju pri madridskem Realu vrnil v špansko prestolnico, kjer ga je tokrat pričakal drugi velikan iz metropole, Atletico Madrid. Neugodni ekipi z juga države so soigralci Jana Oblaka hitro uspeli zabiti vodilni gol, potem ko je veliko napako po prostem strelu storil gostujoči vratar Jeremias Ledesma. Ta je stekel daleč iz svojih vrat in ob trčenju s soigralcem izpustil žogo, ki jo je proti Joau Felixu v sredino poslal Marcos Llorente, mladi Portugalec pa je kljub branilcu na črti uspel zadeti. Oblak je bil v prvem polčasu skoraj povsem brez dela, saj Cadizu proti vratom rdeče-belih dolgo časa ni uspelo spraviti niti enega strela (tako proti vratom kot v okvir gola), Atletico pa je na 2:0 povišal z enim svojih naslednjih: po dolgi akciji je podajo s strani Kierana Trippierja spretno za hrbet Ledesme pospravil Llorente.

Najbolje ocenjeni igralec tekme Atletico Madrid - Cadiz.
Najbolje ocenjeni igralec tekme Atletico Madrid - Cadiz. FOTO: Sofascore.com

Saul Niguez je zatresel mrežo tudi za 3:0, a so mu sodniki po ogledu VAR-posnetkov gol razveljavili zaradi prepovedanega položaja Trippierja. Po dobrih petih minutah drugega polčasa je bilo vse odločeno, ko je po kombinaciji s Felixom situacijo "ena na ena" z vratarjem s strelom po tleh v daljši kot hladnokrvno izkoristil Luis Suarez. Sodniki so sicer dolgo časa preverjali posnetke, na koncu pa Urugvajcu le omogočili proslavljanje novega, že osmega gola na deveti tekmi v rdeče-belem dresu. Šele v 59. minuti je Oblaka kot prvi preizkusil Jairo Izquierdo, slovenski reprezentančni vratar pa z žogo, ki se je do njega tudi tokrat prebila šele skozi številne "ovire", ni imel večjih težav. V 72. minuti je Diego Simeone prvič v igro na tekmi državnega prvenstva poslal tudi najnovejšo okrepitev, francoskega obrambnega vezista Geoffreyja Kondogbiaja, ki je po več tednih pogajanj z Valencio le prišel v Madrid, kjer bo po nenadnem odhodu nasledil Thomasa Parteyja.

Oblaka je v zadnjih desetih minutah resneje preizkusil le še Jon Ander Garrido, a je Škofjeločan žogo odločno odbil in ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, tako kot ob kasnejšem poskusu Jorgeja Pomba z glavo. V 84. minuti je na drugi strani sicer nevarno poskušal rezervist Angel Correa, po obrambi vratarja pa ni uspelo zadeti Niguezu. Atletico bi že z enim golom prevzel vodstvo iz rok (in nog) Real Sociedada, kar je domačim uspelo v prvi minuti sodnikovega podaljška, ko je gostujočo mrežo za končnih 4:0 zatresel strelec vodilnega gola Felix. Po dolgi podaji prek obrambe ga je lepo zaposlil Correa, portugalski zvezdnik pa ni grešil.

Statistika tekme Atletico Madrid - Cadiz.
Statistika tekme Atletico Madrid - Cadiz. FOTO: Sofascore.com

Izidi 9. kroga Primere Division:

Atletico Madrid ‒ Cadiz 4:0 (2:0)
Felix 8., 90., Llorente 22., Suarez 51.
Jan Oblak (Atletico) je igral vso tekmo.

Sevilla ‒ Osasuna 1:0 (0:0)
Ocampos 59.

Barcelona ‒ Real Betis 5:2 (1:1)
Dembele 22., Griezmann 49., Messi 62./11-m, 82., Pedri 90.; Sanabria 45., Moron 73.
RK: Mandi 61./Betis
Antoine Griezmann (Barcelona) je v 33. minuti zapravil enajstmetrovko.

Huesca ‒ Eibar 1:1
Elche ‒ Celta Vigo 1:1

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (280)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

-11
evo DOMENJ vsaj prve tri brazilski ronaldo gladko prvi vsaj zame poj maradona tretji ronadihnio
-12
Od Halerja ati
08. 11. 2020 19.06
+9
ja prosim. sej sm ti reku sam 10 al pa 15 da te nebom muču z 50 imi...
-13
veliko je bolsih od messija v zgodovini nogometa zato messija ne uvrscam med top 50 vseh casov nikoli sploh pa ne brez malega kipca
Od Halerja ati
08. 11. 2020 18.15
+10
voc je bolsi ja si povedu prej. sicer ne vem kdo je to ampak vredu
Od Halerja ati
08. 11. 2020 18.15
+10
pa spet si pozabu napisat NIKOLI, zej se ti pa ze mal prevečkrat dogaja. a je kej narobe?
7zigolino7
08. 11. 2020 18.16
+9
Sej ga ne rabis ti ga bojo kompetenti ljudje in so tudi ga
bucko1975
09. 11. 2020 12.15
+4
7zigolino7
08. 11. 2020 17.44
+10
Messi je bog in batina.Najboljsi vseh casov.Pa se vi mecte po trpalnicah.Samo cakam da se Barco odpre.
cripstoned
08. 11. 2020 17.24
-18
hejteri kdaj boste dojeli da ste vi tisti na koncu sezone ki jokate in pljuvate po prvakih ki so zasluzeno razmontirali barcelono doma in v gosteh...lani je bila 34* letos gremo po 35*...vi samo bodite tukaj in hejtajte....na koncu je nase veselje ...ne morete proti kripsiju in ne morete proti realu...moje napovedi so realne..vase napovedi so samo zelje iz obupa...se na mnoga leta hejters...pa lep preostanek nedelje...
samomojemnenje
08. 11. 2020 17.34
+13
Taki pa so potem zaključni govori Cripstoneda, ko ne more več proti argumentom.
Od Halerja ati
08. 11. 2020 17.41
+9
hahha pa sej ve no. js jokcam od veselja kr mu vedno zapremo usta pa nezna druga napisat in ignorira hahaha kok dobr hahaha
7zigolino7
08. 11. 2020 17.42
+7
Lani so sodniki osvojili sorry.Letos temu nebo tako.
Johnny_J
08. 11. 2020 18.17
+6
dark horse
08. 11. 2020 18.37
+8
Vi ste tukaj 24ur ahaha. 150 komentarjev je pa njegovih od jutra 😂🙈
cripstoned
08. 11. 2020 18.58
-16
hejteri aboste nova vprasanja...kdo je aktualni prvak spanije in kdo je spet zmagal elklasiko? ne skrivajte se in poglejte resnici v oci...ce odgovorite pravilno dobite potem se par novih vprasanj na katere tudi nikoli niste odgovorili...
dark horse
08. 11. 2020 19.25
+7
Kripsl kdaj boš odgovoril koliko naslovov v LP bi imel Real če bi tam igrali le prvaki svojih držav? Bo šlo? Hvala za odgovor
Roglič šampion
09. 11. 2020 16.15
+1
dobro dark glede na to da ma realvec naslovov v laligi je to mal mem vprasanje...sam tole kar cripsi govori je pa se huj...2 el clasica so zmagal, on govori ko da so celo desetletje nabijal barco...rezultat je pa ubistvu ce se ne motim 14-11 za barco v tem desetletju
Roglič šampion
09. 11. 2020 16.16
+1
desetletje 2011-2020, ker tko se pac stejejo desetletja pravilno:)
-12
messi kao nabolsi brez malega kipca hahaha nikoli ni med top 50 nikoli
-10
isto kot bi bi barkley pr basketu the goat brez prstana prosim ne se smesit
Od Halerja ati
08. 11. 2020 17.15
+8
čakam tvoj odgovor... ne bit otročji no. povej mi
-9
Od Halerja ati
08. 11. 2020 17.47
+10
dark horse
08. 11. 2020 16.50
+8
Upamo lahko le da ta poškodba ne bo Fatiju uničila kariere in napredka kot jo je marsikomu pred njim.
-12
ce bi messi bil sv prvak bi ga mogoce uvrstil med top 30 vseh casov tako pa mislim da ne spada med top 50
Od Halerja ati
08. 11. 2020 16.53
+10
pa sej sm ti že prej povedu da maš prav da je 51 zakaj se ponavljaš??
Od Halerja ati
08. 11. 2020 16.54
+8
aja dej neki me še ful zanima a lahk poveš kdo so za tebe top 10 al pa 15 na svetu? res me zanima... prosim
Barni3
08. 11. 2020 17.31
+6
C. RONALDO odspredaj,C. RONALDO odzadaj, C. RONALDO odspodaj, C. RONALDO odzgoraj,C. RONALDO se na 46 drugih nacinov :D dokler ne pride v nebesea :D....pol ma pa čas spremljat najbolse nogometase :D
Johnny_J
08. 11. 2020 16.17
+7
Criostoned nisi več zmedenko, zdaj si Zmrda smrk. Pa ti je šel še en dan v življenju sovraštva.
Johnny_J
08. 11. 2020 16.15
+8
Smrk Smrk...same zmrde v tem belem taboru. So izjeme...
Konan
08. 11. 2020 15.48
-2
Suarez pa spet gol,a za barco nic od nic zadnji dve leti,ko je bilo treba seveda mislim gole
Kollerik
08. 11. 2020 16.15
+6
Proti Bayernu je edini zadel. Prej je bil dolgo odsoten zaradi operacije.
grozjak
08. 11. 2020 13.53
+20
Se bo kar treba sprijazniti, da je messi povsem drug in za ostale fuzbalerje nedosegljiv nivo nogometa...😎
grozjak
08. 11. 2020 14.01
+16
Z masko ali brez, z navadno ali barcino....vatever😋😋😋
cripstoned
08. 11. 2020 14.25
-22
smesno da bolj ne more biti...kje pa je ta messi proti vecjim klubom v ligi prvakov in proti realu? 6elklasikov brez zadetka in asistence....6let se nad njim in ekipo v ligi prvakov izzivlja vsak top klub iz evrope...bomo videli kje bo messi pri 35letih ali pri 40kot to danes dela ibra....vse kar vem je da je ze ronaldo pri trenutnih letih messija imel 3ic zapored naslov evrope in bil tam 3ic zapored najboljsi strelec lige prvakov....a moramo se o tem da je messi koncno zadel iz igre?....smesno kako malo je potrebno pa se spet govorili o nekih nedosegljivih nivojih...ko pa pride do tekem ki odlocajo pa messi ponizno brez pozdrava v garderobo...navijaci se pa skrivate ali pa za njegovo nedelo in neuspeh govorite o teorijah zarote iz madrida.....ahahaahaahh
Od Halerja ati
08. 11. 2020 14.36
+14
hahah men je prau žalostno kakšne travme masta kripsi pa še marsikdo od messija. že po tem vidiš da je res daleč najboljši v zgodovini... očitno maš spomin kot zlata ribica. hitr pozabiš njegove odločilne gole v LP 2x proti manchester unitedu kjer je sam odloču oba finala, pa še LP proti Realu ko je šou ko Tina Maze mimo vseh igralcev Reala, da o kazanju dresa sred Bernabeva sploh ne govorim. v 93 min... pa o slalomih v finalu proti Bilbau... no maš prau to so sami mali klubu. bi mogu proti Cadizu zabijat pa Šahtarju... hahaha spet se skrij v svojo luknjico. lp
dark horse
08. 11. 2020 14.37
+13
Spet premalo mleka dobil pri mamici kripsl dvorni norček
cripstoned
08. 11. 2020 14.40
-19
kaksni argumenti ahahahahaha... cripsi nima razlogov za skrivanje in menjavo profilov tako kot je to v praksi vas hejterjev... pravtako cripsi nima casa da bi cele dneve sedel in pisal tukaj... solarcki pa seveda imate cas ker ni sole ampak namesto da bi se ucili in bili pridni se ukvarjate z mano in realom... mi smo vecni zmagovalci vi pa vecni hejterji...
Od Halerja ati
08. 11. 2020 14.51
+10
hahhahaah evooooo se en dokaz kak se skrijes vedn te zabijem zato mi niti ne mors odgovorit. pa nedelja je poglej na koledar. ponavad ob nedeljah ni šole. pa oprosti ker sm ti obudil spomin in odpru rane vem da te to še zej boli hahah prijetno nedeljo še naprej js že poslušam pesm nemože mi niko ništa... lp
Od Halerja ati
08. 11. 2020 14.53
+10
aja pa še to... glede na to da si napisal kok nimaš časa cele dneve viset tuki gor mal poglej kdo piše največ komentarjev... pa ure kdaj se piše... vrjetno ne hodiš ne v službo ne v šolo. zresni se no najdi si še kak drug hobi ni še prepozno za tebe. kljub vsemu ti želim vse dobro. upam da se pobereš. lp
samomojemnenje
08. 11. 2020 15.10
+13
domenj++++ Jaz recimo ne trdim, da je Messi najboljši vseh časov, ker je nesmiselno govoriti, ker so vsi najboljši igrali vsak v svojem obdobju in vsak v različnih časih in stilu nogometne igre. Zadnje čase sta skupaj zaznamovala Ronaldo in Messi. Me pa kar nasmeji tale osebek Cripstoned, ki kar preži, da bo lahko pljuval Messija in Barco. Kaj čemo, eni so pač malo preveč naspidirani. Tudi sam sem Cripstonedu že velikokrat dokazal laž in zavajanje in zdaj me je hvala bogu dal na ignore. Tudi tebe bo, če mu boš prevečkrat stopil na prste. In prav imaš, ko mu nekaj argumentiraš, potem ne odgovori več in v novem članku še naprej tera svoje nebuloze.
Kollerik
08. 11. 2020 15.16
+10
Cripso, bejš se že enkrat zdravit za messinitisem. Svoj TR pusti na forumu, forumaši častimo....
Od Halerja ati
08. 11. 2020 15.25
+11
samomojemnenje vem js to vem. dobr si napisu. pa največja fora je kr js priznam da pač CR je res dober tolk kot je ona dal pomembnih golov in da je skozi vsa leta na takem nivoju mu lahk dam sam kapo dol. ampak da pa eni niso sposobni besede dobrega napisat za njegovga konkurenta pol ze s tem poveš kakšen človek si. drugač pa vrjamem da oni še predobr vejo kdo je med najbolšimi. že po nickih veš vsak drugi ma notr neki o messiju hahaha
cripstoned
08. 11. 2020 15.50
-15
hvala za pozornost dragi hejterji hahahahaah
Od Halerja ati
08. 11. 2020 15.56
+11
hahaha ni kej pa ne bit jezn no. lej ko se kr treseš od jeze hahahaha
dark horse
08. 11. 2020 16.09
+10
A nimaš časa kripsl? Malo poglej koliko komentarjev sproduciras dnevno le pod tem profilom da drugih ne omenjam pacient
7zigolino7
08. 11. 2020 17.47
+7
Ronaldo ni imel.Ekipa je imela.Ronaldo brez ekipe nebi mel nic.Ker ekipa dela za njega.Messi pa za ekipo
-18
Messi je zal igralec malega kova vse kar je osvojil je zaradi xavija in ineste plus sodniki seveda zato nikoli ni med top 50 vseh casov nikoli
Od Halerja ati
08. 11. 2020 13.37
+10
pa vredu je pa 51 to je super... dobr je nimas kej
grozjak
08. 11. 2020 13.55
+12
Ti, padalec z neverjetno nesramnim nickom......mal zacni spet predpisana zdravila jemati..predvsem tiste za zbijanje foušije😉😋
-18
Messi nikoli ne bo sv prvak nikoli ne bo dvignil.mali kipec zato ga ne moremo dati ob bok najvecjih velikanov nogometa
Od Halerja ati
08. 11. 2020 13.27
+10
pozabu si ponovit NIKOLI... joj no skoncentriraj se ko pises
-16
Od Halerja ati
08. 11. 2020 13.32
+11
Od Halerja ati
08. 11. 2020 13.32
+10
grozjak
08. 11. 2020 14.03
+12
Ma ta ne spi, niti minute...se sam na messija vžiga, reva sirota zamegljena😂😂😂😂
bizgecc
08. 11. 2020 16.52
+7
A cr je dvignil pokal? On se za top 100 ni
cripstoned
08. 11. 2020 13.14
-18
hejteri ker se tako veselo ukvarjate z mojimi komentarji ki vas vedno znova demantirajo mi potem odgovorite kako to da je kljub ocitnemu ofsajdu veljal gol messija? in zakaj alba ni bil kaznovan ko je z roko hotel prepreciti gol betisa?....ce bi taksen gol dal kdorkoli iz reala vem kaj bi pisali..zdaj pa pokazite in dokazite da ste tisto za kar vas kripsi in ostali tukaj imamo...dvolicnost in podmuklost....dajmo saj ni tezko..
Od Halerja ati
08. 11. 2020 13.31
+13
hahah demantiras ti samga sebe zato mi pa nikol ne odgovoris na komentarje. ker ostanes brez besed haha bogi si bogi glasn si lahk proti drugim js ti pa zaprem tvoja umazana usta. vamooos haha aja pa hotu je igrat z roko a si prebral predn si objavu hahaha nevrjetn si. js sm hotu enkrat prdnat ko sm meu drisko pa ni slo... ne me obsojat
samomojemnenje
08. 11. 2020 13.49
+14
Ali osebek Cripstoned nabija nekaj, pa sploh ni gledal tekme ali pa z njim nekaj ni v redu. Kdor je gledal tekmo, je lepo videl pri Messijevem golu, da je VAR podrobno pregledal situacijo in potem smo dobili tudi grafičen prikaz situacije in se lepo vidi, da je bila Bartrina ali Bartrajeva noga (kakor hočete) za pol ali celo stopalo pred napadalcem in ga je tako Bartra tam polomil ali pa ni uspel umakniti noge, ker je bil v takšnem koraku. Albi rdeč karton? Zakaj že? Ker je žoga letela v gol, on pa je "želel" ubraniti gol z roko?
samomojemnenje
08. 11. 2020 13.50
+14
domenj...+++++ Ja driska je problem. 👍🤣🤣
Konan
08. 11. 2020 15.07
+9
Kollerik
08. 11. 2020 16.23
+3
Alba se ni dotaknil, še manj pa ustavil žoge z roko tam na gol črti, je bilopa res blizu. Končno neko normalno sojenje, tako da na koncu nisem vedel, ali sem bil bolj vesel zaradi zmage Barce ali zaradi vredu sojenja, kar v La Ligi sploh zadnje čase Barco le redko doleti. Zelo mi je žal Fatija in res škoda, da ni onem grobijanu, ki je Barcinega mladega up tako grdo poškodoval, kdo vrnil tako kot je treba.
-21
Messi pac ni med top 50 vseh casov nikoli sprijaznite se nobeden ga ne uvrsca med najbolse
Trend01
08. 11. 2020 11.42
-16
Ne vem sicer kaj to pomeni (če sploh), a poglejte sliko. Vsi rezervisti za to tekmo imajo zaščitne maske v barvah kluba. Messi? Pač ne. Je to neke vrste "protest" proti klubu? Ali se je slučajno "zgodilo"?
Franci123
08. 11. 2020 11.50
+1
cripstoned
08. 11. 2020 11.52
-21
sele zdaj sem videl...eh nimam besed...kako mi gredo taksni osebki na zivce...messi kot clovek je nula...kdo je on da je kaj drugacen od vseh ostalih in zakaj za njega ne veljajo pravila kot za ostale? dobro legenda kluba je in opravicen je do mnogih ugodnosti ampak ko pride do spostovanja klubskih barv in nosenja grbov le tega..po novem mask bi moralo veljati za vse enako....tako pa je samo spet dokazal kam seze njegov ego in za kaksno osebo gre...nabijanje zoge v sodnika in petelinjenje na igriscu pa samo dokazuje to kar pisem...frustracije , nemoc in zalost so po hejterjih real madrida prisotni se pri samem messiju...
Franci123
08. 11. 2020 11.55
+19
Spet obrnil ploščo cripsi... Glede na tvoje pisanje po tem forumu in žaljenje vse povprek dokazuješ kakšna nula si v resnici. Žalostno.
Od Halerja ati
08. 11. 2020 12.00
+16
krispi ti o obnasanju messija al kaj? najprej pred svojim pragom pometite lepo prosim... da sploh ne začnem o obnašanju Ramosa in prekrših pa ne sam pod vodstvom Mourinha, o njegovem obnašanju do mlajših na treningu, o Pepeju mesarju, o Benzemaju do svojih soigralcev... a še naštevam? hahaha nevrjetn si res
HALAcR7
08. 11. 2020 12.03
-20
Lock Down
08. 11. 2020 12.48
+17
Evo, crisp zopet našel en beden razlog, da lahko zliva gnojnico po Messiju. Neverjetno kakšen gnev in sovraštvo veje iz tebe. Komentarji b stilu "kot človek je nula....", samo zato ker so ga kamere za trenutek zalotile brez maske. Poglej si zgornjo sliko, pa boš videl, da je sedel na tribuni z masko na obrazu, trol.
samomojemnenje
08. 11. 2020 13.06
+13
Trend1 dobro opazuješ. Lahko pa takole iz glave povem, ker teh detajlov ras ne spremljam, da je bil zadnjič tudi Griezmann z kirurško masko in nekaj tekem nazaj tudi Ramos in še veliko takih prizorov sem opazil med tekmami, ampak to mi ne pomeni nič. Je pa mogoče dobrodošlo za Cripstoneda in Halarja, da dobita dodaten motiv za izlivanje gnojnice po osovraženem Messiju. In Messi je zdaj pod drobnogledom, odkar je hotel zapustiti Barco. In takoj, ko ga opazijo, da ne sodeluje v obrambi, se pojavi video, kako je nezainteresiran in podobne zadeve. Žalostno je to vse skupaj.
samomojemnenje
08. 11. 2020 13.07
+11
Lock Down, ne gre za to, da ni imel maske, ampak za to, da je imel namesto Barcine maske, navadno kirurško.
Lock Down
08. 11. 2020 13.27
+15
A zato so se ga zdaj realovci lotili? Pismo ne moreš verjeti, s čim se tabeli obremenjujejo, a je Mesi nosil masko v barvah Barce ali ne. Razumel bi, če bi to problematizirali navijači Barce, pa se nihče od njih ob to obregnil. LOL
Konan
08. 11. 2020 15.08
+10
Spet se vzigas za brezveze haha,bogi si res trendek
cripstoned
08. 11. 2020 11.41
-12
ob vseh tezavah ki jih ima barcelona je zdaj izgubila se fatija ki bo izpustil tekmo proti atletom ki letos se ne poznajo poraza in so z razlogom na 1.mestu lalige...barce je s fatijem in messijem nna celu igrala elklasiko in bila porazena...glede na trenutno formo atletov mislim da bo tudi atletiko premagal barcelono...odsotnost fatija se bo se kako poznala in mislim da je kljub vcerajsnji zmagi barcelone letosnjo prvenstvo za barcleono izgubljeno...imejte me za norega da napovedujem taksne stvari ze po 5 odigranih tekmah ampak ce hoces biti prvak lalige moras imeti na koncu najmanj 3 poraze...barca ima ze 2 in do konca sezone jih bo po videnem do danes nabrala vsaj 7-8...to je moja prognoza...letos bosta bila bitko za naslov oba kluba iz madrida...ze pred leti sem vam govoril da prihajajajo obdobja ko bodo madrilenhi odlocali o naslovih bolj kot pa elklasiki....seveda privoscim naslov realu ampak v kolikor ga osvoji simeone z atleti tudi ne bo tezav....
Konan
08. 11. 2020 13.05
+9
In zakaj se ti obremenjuješ kaj bo z barco Oz fatijem, mene ne briga če so v realu vsi polomljeni npr
NisteResni
08. 11. 2020 13.05
+9
Mojster a sploh ves kdo je prvi sovraznik Reala v spaniji??? Zgleda da ne...
Konan
08. 11. 2020 15.40
-6
Komu ti mojster,meni,kdo si pa ti,vajencek
-15
Messi je igralec za majhne tekme zabija samo se sedmorazrednim ekipam pa se to iz penala vse kar je osvojil je bilo zaradi sodniskih prevar zato nikoli ni med top 50 vseh casov nikoli
Od Halerja ati
08. 11. 2020 11.40
+16
neznas pisati komentarjev na portalu 24 ur zato nikoli ne bos med top 50 komentatorji na portalu NIKOLI hahahahaha
Met4llic4
08. 11. 2020 10.49
+4
Danes pa Real Valencia. Me zanima če bo Madridčanom uspelo dobiti 3 tocke haha. Čeprav to sezono Valencia ni v neki formi se mi zdi
cripstoned
08. 11. 2020 11.46
-12
gostovanje na mestalli je bilo tezko za vsako ekipo ne samo real madrid...res da valencia ni v top formi ampak gre za gostovanje real madrida...kjerkoli igra real madrid doma ali v gosteh vsak njihov nasprotnik da 110% od sebe...sam osebno sem mnenja da bo zmagal real madrid ampak ne odpisujem valencije ...tudi real nima golgeterja ki bi zabijal gole kot po tekocem traku in to je problem...upam da se bo po zadetku hazarda to seveda spremenilo ...v kolikor zacneta modric ter hazard mislim da tezav za real madrid ne bi smelo biti...
Franci123
08. 11. 2020 11.52
+9
A nista hazard in casemiro pozitivna na covid 19? Potemtakem ne bosta igrala🤔
cripstoned
08. 11. 2020 11.56
-13
franci ..sem pozabil ..ja casemira, hazarda in militao ne bo v ekipi...covid19..
Met4llic4
08. 11. 2020 12.06
Ja Hazarda žal nebo naj bi bil pozitiven na korono. Mislim da bo dobra tekma in da bo Valencia grizla do zadnje. Real bi res rabil golgeterja, mislim pa saj zadevajo gole, samo vcasih je potrebno nekaj več, tista poteza več, iznajdljivost pa nos za gol ala Ibra.
cripstoned
08. 11. 2020 13.18
-12
metallica...tisto potezo vec in iznajdljivost bi real madrid pridobil z mabppejem oz hallandom..
Kollerik
08. 11. 2020 16.24
+3
Večjih težav res ne bo, saj je Obrez že včeraj naštel realovo sodniško ekipo tako v VAR sobi, kot na zelenici...
Johnny_J
08. 11. 2020 09.15
+15
Vsem, ki primerjajo messijeve penale z ronadovimi, naj vas opomnim, da Messi ima to penal statistiko 1 mesec, medtem je Ronaldo tovrstno gol statistiko polnil 2 leti plus, kjer je imel večino golov iz penalov.
Campeones34
08. 11. 2020 09.21
-21
Slabo tebi špila matematika, ne veš ti kaj pomeni večina