Nogomet

Real na kolenih tik pred 'clasicom', Messi s štirimi goli vrnil Barco na vrh

Barcelona, Valencia, 22. 02. 2020 17.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Barcelona je brez praske opravila z zadnjo preizkušnjo pred spopadom z Napolijem v osmini finala Lige prvakov in na domačem stadionu povozila Eibar (5:0). Tudi štirje goli Lionela Messija pa niso mogli zasenčiti protestov domačih navijačev, ki so predsednika kluba Josepa Mario Bartomeua pričakali z belimi robčki. Real Madrid je na večernem gostovanju pri Levanteju s porazom predal vodilni položaj Kataloncem (0:1).

Barcelono in Real Madrid boste lahko v prihajajočem tednu spremljali v prenosih na Kanalu A in VOYO. Barcelono v torek, 25. februarja (ob 20.40), čaka gostovanje pri Napoliju, medtem ko bo Real dan kasneje, 26. februarja, ob isti uri gostil Manchester City.

Tako imenovana "panolada" je v španski (in katalonski) nogometni folklori izraz največjega možnega nestrinjanja z vodstvom kluba. Vodstvo Barcelone pa je, vsaj za nekaj časa, spet rešila odlična predstava nogometašev članskega moštva na zelenici. Josep Maria Bartomeu, ki gre v zadnjih tednih iz afere v afero, je lahko že v prvih 40 minutah videl kar tri gole kapetana kluba Lionela Messija, potem ko je na stadion prišel ob oglušujočih vzklikih: "Bartomeu ‒ odstop!" Messi sicer ni zadel vse od prve tekme pod novim trenerjem Quiquejem Setienom (19. januarja proti Granadi, 1:0), tokrat pa je bil usoden za baskovski klub, ki je že tradicionalno njegova "dobra stranka". Setien je pred gostovanjem v Neaplju na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov, Barco sicer naslednji teden čaka tudi "el clasico" z Realom v Madridu, obračun z Eibarjem začel s štirimi vezisti, v napadu pa je Messiju družbo delal Antoine Griezmann. Prvi so zapretili gostje, potem ko se je tekma začela z večminutno zamudo zaradi težav glavnega sodnika, ki ni mogel vzpostaviti povezave z VAR-sobo.

V prvih petih minutah je moral enkrat dobro posredovati Marc-Andre ter Stegen, sodniki pa so gol Sergiju Enrichu upravičeno razveljavili zaradi prepovedanega položaja. V uvodnih 15 minutah je bilo po mahanju z robčki še naprej slišati številne žvižge, ki pa so potihnili po izjemnem vodilnem zadetku Messija: po tem, ko ga je zaposlil Ivan Rakitić, je Messiju, obkroženemu s številnimi tekmeci, po preigravanju med nogama nesrečnega Anaitza Arbille uspelo priti vse do vratarja Marka Dmitrovića in ga matirati s strelom proti oddaljenejši vratnici za prvi gol po kar 389 minutah posta. Srbski vratar je nato v 20. minuti izvrstno posredoval v "situaciji ena na ena" z Griezmannom, nato pa ustavil še poskusa Artura Vidala. Barca sicer ni blestela, a tudi Eibar do zrelejših priložnosti ni prihajal (razen morda strela Gonzala Escalanteja z roba kazenskega prostora), v 37. minuti pa je bil spet natančen Messi. Žogo mu je nastavil Vidal, kapetan Barce pa je spet kot blisk švignil v kazenski prostor in Dmitrovića spet ukanil ob njegovi levi vratnici.

Messi (v sredini) je prekinil za svoje standarde zelo dolg strelski post s kar tremi goli v mreži Eibarja.
Messi (v sredini) je prekinil za svoje standarde zelo dolg strelski post s kar tremi goli v mreži Eibarja. FOTO: AP

Prve (vzpodbudne) minute za Braithwaita
Vidal je zapravil lepo priložnost s slabim strelom, ki bi lahko prinesel vodstvo Kataloncem s 3:0 še pred polčasom, te napake pa ni ponovil Messi, ki je sicer v 40. minuti želel "podariti" gol Griezmannu, ki pa mu po napaki Eibarjevih branilcev ni uspelo zaustaviti žoge, ta pa je po zaslugi enega od gostov nato prišla do Argentinca, ki je mirno zaokrožil svoj hat-trick. Do konca polčasa bi se lahko izid povišal tudi do 4:0, a je Griezmann pred Dmitrovićem zapravil novo sijajno priložnost, "odpadka" pa ni izkoristil niti Sergio Busquets. V drugem polčasu smo še naprej spremljali enosmeren promet in Messi bi v eni prvih akcij kmalu pripravil gol tudi Nelsonu Semedu, ki pa se z Griezmannom ni najbolje znašel in meril mimo oddaljenejše vratnice. Priložnost je imel kasneje tudi Vidal, čigar strel pa spet ni bil dovolj dober, medtem ko je bil za Eibar po napaki Juniorja Firpa častnemu golu spet blizu Escalante, a tudi sam ni meril natančno.

Po zapravljeni priložnosti Rakitića v 50. minuti, Hrvata je osamljenega na oddaljenejši vratnici ustavil Dmitrović, je Setien na ogrevanje poslal Frenkieja de Jonga, ki je v 59. minuti vstopil namesto Busquetsa, medtem ko se je Ter Stegen izkazal z obrambo prostega strela Joseja Angela Valdesa ‒ Coteja. Ni dosti manjkalo, da bi Baski imeli na voljo enajstmetrovko, a je Gerard Pique pred prostim strelom Coteja storil prekršek nekaj centimetrov zunaj kazenskega prostora, VAR pa je kasneje razveljavil tudi gol Enrichu, ki je z nevarno dvignjeno nogo z neposredne bližine zatresel mrežo Barce tik pred Piquejevim obrazom. Izkušeni branilec je še pred začetkom zadnjih 20 minut zapustil igro, zamenjal ga je Samuel Umtiti, Eibar pa je bil skorajda iz napada v napad nevaren za katalonska vrata, a nikakor ni našel poti mimo razpoloženega Ter Stegna. V 72. minuti je priložnost dočakal tudi Barcin novinec, danski napadalec Martin Braithwaite. Ta je po še enem razveljavljanjem golu, tokrat je bil "žrtev" Vidal, lepo preigraval v kazenskem prostoru in podal skozi sredino do Messija, ki je obšel Dmitrovića za svoj četrti gol na tekmi (in 20. gol na 11. tekmi z Eibarjem v Primeri). Nato je Danec sodeloval še pri zadnjem, petem golu, ki ga je po njegovem strelu (spet je bil v akciji udeležen tudi Messi) dosegel Arthur Melo.

Nemočen pogled hrvaškega vezista Luka Modrića na tekmi v Valenciji.
Nemočen pogled hrvaškega vezista Luka Modrića na tekmi v Valenciji. FOTO: AP

Real po porazu v Levanteju tudi v tokratni 'clasico' kot izzivalec Barci
Zadnja preizkušnja pred ligaškim "el clasicom" z Barcelono in spektaklom v Ligi prvakov, kjer se bo 13-kratni evropski prvak (prenos v sredo ob 20.40 na Kanalu A in VOYO) udaril z Manchester Cityjem, bi se težko razpletla slabše za ekipo Zinedina Zidana. Ta je poleg poraza, ki je pomenil sestop z vrha lestvice, najverjetneje vsaj za kakšen teden ostal brez belgijskega krilnega napadalca Edena Hazarda, ki je moral z igrišča z bolečinami v nedavno operiranem gležnju. Real je tekmo sicer odprl veliko bolje kot Levante in nizal priložnosti že v prvem polčasu: Hazard je v drugi minuti ukradel žogo in zaposlil Isca, ki pa ga je s hitrim tekom iz vrat ustavil eden izmed junakov "žabcev" v sobotnem večeru, vratar Aitor Fernandez.

Po tem, ko sta njegove dlani ogrela še Hazard in Benzema, je slednji v 11. minuti še resneje preizkusil Fernandezovo zbranost, ki je Francozov poskus v situaciji "ena na ena" po podaji Isca ustavil z nogama. Obstreljevanje domačega gola se je nadaljevalo, v 16. minuti je bil še bližje kot Benzema zadetku Casemiro, ki je po slabem posredovanju vratarja z glavo streljal mimo praznih vrat. Razen poskusa Modrića z razdalje, ki ga je zanesljivo odbil domači vratar, Real kljub prevladi ni več resneje ogrozil Levantejevega gola. Drugi polčas se je začel z akcijo razigranega Isca, ki je v roko z neposredne bližine zadel Joseja Campano, sodniki pa se niti na zelenici niti v VAR-sobi niso odločili za posredovanje. V 54. minuti se je sam pred Fernandezom po lepi podaji Marcela znašel Hazard, ki pa je zaključil izjemno slabo. Po okoli uri igre so tudi domači nogometaši malce resneje preizkusili Thibauta Courtoisa, ki pa resnejšega dela ni imel.

Ob neuspešnem prebijanju Levantejevih obrambnih okopov je trener Reala Zidane nov udarec doživel v 67. minuti, ko je moral zamenjati šepajočega Hazarda. Nadomestil ga je Vinicius Junior, francoski strateg pa se je ob vedno nevarnejših poskusih domačih odločil aktivirati tudi Lucasa Vazqueza (v 73. minuti namesto Isca). In nato še en šok: vodilni gol Levanteja. Po hitrem protinapadu je obrambi Reala na njenem desnem boku ušel Jose Luis Morales, ki je sprejel diagonalno podajo in ušel Modriću, nato pa z levico silovito udaril proti bližnji vratnici, kjer je Courtois strel nerazumljivo zgolj pospremil s pogledom. To je bila tudi zadnja poteza "Comandanteja" na tekmi, Morales je igrišče zapustil ob ovacijah, Real pa je do konca obračuna s stihijskimi napadi lovil vsaj izenačenje. Vsega bi bilo konec, če ne bi produkta Realove nogometne šole Borje Mayorala v enem zadnjih napadov rednega dela suvereno ustavil Raphaël Varane, vse, kar so skupaj uspeli spraviti realovci, pa je bil šibak strel Sergia Ramosa z glavo v 93. minuti, ki ga je zlahka ujel Fernandez. Barcelona (55 točk) je ob porazu do tega kroga vodilnega Reala (53) spet prevzela prvo mesto na lestvici, kjer ima zdaj dve točki naskoka pred večnimi tekmeci. Naslednji krog pa prinaša "el clasico" na stadionu Santiaga Bernabeua.

Izidi 25. kroga Primere Division:

Levante ‒ Real Madrid 1:0 (0:0)
Morales 79.

Real Sociedad ‒ Valencia 3:0 (2:0)
Merino 12., Monreal 45., Januzaj 48.

Barcelona ‒ Eibar 5:0 (3:0)
Messi 14., 37., 40., 88., Melo 89.

Celta Vigo ‒ Leganes 1:0
Real Betis ‒ Real Mallorca 3:3

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (267)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DR.Fejsbuk
24. 02. 2020 08.23
+7
Pozdravljeni ljudje dobre volje! Še kdo dvomi v edino božanstvo nogometne igre?
DR.Fejsbuk
24. 02. 2020 08.31
+4
Naj se nam prosim uporabnik Martin Krpan kaj oglasi, da se nam vsem skupaj opraviči za preteklo zlivanje gnojnice "zvestega dolgoletnega navijača blaugrane" po najboljšem klubu z najboljšim igralcem v dosedanji zgodovini te prečudovite igre!
Kollerik
24. 02. 2020 12.43
+2
messi ++++++, ...ma pusti trola pokvarjenega. Nekateri belci gredo že tako daleč, da se že kamuflirajo pod "navijače" Barce.
Dany75
23. 02. 2020 17.58
+7
koncno prava Barca? s tem pa se ne strinjam...Messi je bil pravi ja, vsi ostali pac ne... oz brez bapredka... hvalbogu da Messi zna stvari sam odlocit... je pa dejstvo da vsake tekme nebo mogo resit...
nivesvoyo
23. 02. 2020 18.03
+5
že proti napoliju bo drugače.obramba je pri barceloni najšibkejši člen.doma barca igra dobro oz zmaguje(igra je še vedno pod povprečjem),v gosteh pa niti igre ni in zgubljajo točke
Roglič šampion
23. 02. 2020 20.40
+1
grozjak
23. 02. 2020 21.29
+2
Roglič šampion
23. 02. 2020 16.45
+4
Real bo moral izboljšati napad, sicer bodo zelo težko prišli mimo man cityja... Mislim da bo šel city naprej... Vendar pustimo se presenetiti
Dany75
23. 02. 2020 14.06
+8
Zasluzen poraz in klofuta ob pravem casu... krivec pa spet Zidane, zaradi njegovih cudnih kombinacij... Hazarda bi moral uporabit zadnjih 15 min... to je dejstvo, zaj pa ga spet nebo 2 meseca... ne mores ga forsirat od zacetka ko pa ni igral tako dolgo... Marcelo v obrambi zalost... boljsi bi bil Militao... Odriozolo pa je dal vstran, pr Bayernu pa lahko igra... Benza bi mogo menjat med polcasom, in dat Jovicu priloznost... Rodryga sploh zraven ni vzel... res cudne fore... tri kroge nazaj vodis za 3 pike, zaj zaostajas za dve... treba bo igrat v globino ne na sirino... in zabit gol vec... Upam da se bojo streznili, ker drugace bo pokop tudi na el clasicu!
User416781
23. 02. 2020 15.17
-2
ehjaehja
23. 02. 2020 15.35
+3
Dany; Rodyrga je poslal nazaj v Segundo da igra v Castilli...
Dany75
23. 02. 2020 15.47
+3
mislim da ga bojo drgi zamenjali ce v tej sezoni ne osvoji LaLige ... to sem pa preprican....
Roglič šampion
23. 02. 2020 16.14
+0
Ne bo odšel, če osvoji ligo prvakov, za kar pa real vsekakor ima moznosti
User513426
23. 02. 2020 17.04
+1
Roglič šampion
23. 02. 2020 17.12
+4
Jaz se ne tolažim z ničemer, sem navijač barce. Tako barca kot real jo lahko osvojita
Roglič šampion
23. 02. 2020 14.04
+7
Bravo fantje! Končno prava barca... Smola za real... Težka bo proti cityju, se veselim tekme...
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 13.21
-19
Če si najboljši so vsi proti tebi,atletikovi najvijačo,citiyevi,frelonari,bayernovi......sama vsporeditv z najboljšim in to je REAL...ostali lahko to le sanjate.
Janezcesnik
23. 02. 2020 13.24
+8
Si ze ugotovil za kaj se uporabljajo derby banane
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 13.44
-8
Janezcesnik
23. 02. 2020 14.41
+9
Hahaha prej za tvojo ti si jih tak reklamiru
Štanjkol
23. 02. 2020 19.22
+2
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 13.13
-12
Real nikoli na kolenih!!!!!
Maxx365
23. 02. 2020 13.32
+16
fihner
23. 02. 2020 14.12
+6
dark horse
23. 02. 2020 17.45
+2
einemeister
23. 02. 2020 19.53
+3
Maxx, hahahahahahahaha, zmagala je tvoja,😂😂😂😂😂😂😂😂
mptour
23. 02. 2020 12.58
+8
Zaprti beli gobci. Ha, ha.
mjkox
23. 02. 2020 12.39
+5
Hazard pa se bolj steklen kot bale... do zdaj v realu ni pokazal cist nic... zaenkrat je cist zgresen nakup... Bale je v enakem casu ko je prisel pokazal precej vec... jamesa bi moral zidan vec koristit sam ta konj se tega ne spomni... vazno da benzema rabi 10prilik da 1x da zogo v gol pa je najboljsi... ta igralec mi nikoli ni bil vsec pa mi nikoli nebo...
krnekilojz
23. 02. 2020 12.52
+11
K naš Dembele! Več na bolniški k na igrišču!
samomojemnenje
23. 02. 2020 13.07
+2
Če se Cripsi ne bi skrival, bi ti napisal, da je Hazard več pokazal pri Realu kot Dembele, Coutinho in Griezmann skupaj v Barci...
User416781
23. 02. 2020 15.23
+6
No ja. Griezmann je zelo koristen igralec, tudi če ne zabija golov. Ga je dovolj po celem igrišču. Sicer pa menim, da se bo še našel. Barca pač ni Atletico.
šumar
23. 02. 2020 12.32
+11
zapirac in crips kje sta vajini biseri so se zopet izkazali z hazardonm na celu pa ne mi govorit da je bil poskodovan messi si je zlomil roko in je bil vseen najboljsi strelec in asistent in to se nadaljije iz leta v leto in to je biser ne pa vasi ki preden so prisli v real sploh vedela nista da obstajajo razen bisera hazarda haha
ehjaehja
23. 02. 2020 12.55
-10
Kot vaša bisera Puig pa Dembele😅🤣😂
Kollerik
23. 02. 2020 16.13
+1
Men se zdi, da imamo v tem vsi dolge nosove, Barca še bolj, zato mora Bartomeu nujno proč.
denis pohoric
23. 02. 2020 12.18
+9
ja cestitke levantejo...tole barci zelo prav pride
ehjaehja
23. 02. 2020 11.57
+14
v Italiji pa kar odpovedane nekatere tekme zaradi koronevirusa. upajmo da se ne bo to zgodilo tudi v ligi prvakov in v Španiji nasploh.
grozjak
23. 02. 2020 12.02
+7
samomojemnenje
23. 02. 2020 12.32
+6
Mislim, da bo tale corona virus ohromil še več, kot samo tekme. In če je prišel do Italije, smo blizu in tudi Španija in Francija.
rolica
23. 02. 2020 12.49
+7
beneški karneval pa poteka brez problemov in to kjer je možnost izbruha še večja...ah
krnekilojz
23. 02. 2020 12.53
+7
rolica
23. 02. 2020 12.56
+5
včeraj je vseeno bil...škoda je že narejena
mmickica
23. 02. 2020 12.57
+8
Ste pa res smesni, ko vas je strah, ce korona virus pride do Spanije. Mene je bolj strah, da pride k nam v Slovenijo, pa ne zaradi tekem!
ehjaehja
23. 02. 2020 12.59
+2
Mmickica kje pa ti živiš?! Saj v Sloveniji je že zaradi butljov ki gredo na Križarko v Kitajsko!!!
mmickica
23. 02. 2020 13.10
+2
Zapiram, pozabi na tiste 4, ti so v karanteni. Tist ki delajo v Italiji nam ga bodo prinesli, so ga ze po mojem, samo da se tega ne vedo.
ehjaehja
23. 02. 2020 13.21
+0
mmickica če je karantena to da si bolan okužen z virusom doma ja pol pa smo vsi na varnem ane?
Kollerik
23. 02. 2020 16.14
+3
Ni šans, da bi se izognili virusa, prepozno
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 11.52
-15
Zopet hernandez in lovke iz barcelone.ta sodnik nesme sodit več
samomojemnenje
23. 02. 2020 12.35
+10
A je bilo kaj spornega? Če še ostale razsvetliš, kaj je bil zdaj Hernandes kriv? Aja, mogoče bi moral sodnik streljati na gol Levanteja.
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 12.40
-10
če bi gledal tekmo,bi videl dve roki,...aja ti nisi niti videl dva prekrška na elclassicu,vredu je
samomojemnenje
23. 02. 2020 13.11
+11
Sem gledal tekmo in dve roki ob telesu, ampak nisem vedel, da se v takih primerih mora Realu soditi penal...
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 13.15
-7
Ob telesu???sej uno ni bil prekršek na elclassicu.a je tako?
Xavi Hernandez
23. 02. 2020 13.37
+9
Sodnik Hernandez Hernandez je dejansko precej nenaklonjen Barceloni. Spomnimo se nepriznanega gola proti Betisu, kjer je žoga prešla golovo črto za nespregledljivih 57 centimetrov...
samomojemnenje
23. 02. 2020 10.41
+18
Tole sem vprašal Cripsija v onem članku od Barthomea, pa je morda spregledal, pa bom še enkrat semle napopal, mogoče bo opazil... 3 2 samomojemnenje 22.02.2020, 12:45:34 +1 Cripsi, če si sposoben normalno komunicirat, mi prosim razloži o tem kar kar naprej potenciraš, da je lani Barca dobila 12 točk od VAR-a. Kej to pomeni ali so bile sumljive situacije in je VAR posredoval in dosodil za Barco situacije, ki so bile sumljive. A so to offsajdi, ali dosojeni penali v korist Barce ali nedosojeni penali v korist nasprotnikov? Tole ni provokacija in da vidim, če si sposoben normalnega dialoga.
Štanjkol
23. 02. 2020 11.25
+10
drimtim
23. 02. 2020 11.32
+7
Brgolino
23. 02. 2020 11.44
+6
Ja in potem na vsake toliko nasedemo in se bodemo z njim
grozjak
23. 02. 2020 12.03
+4
Če sem ravno na šihtu, se mi še da....😎
samomojemnenje
23. 02. 2020 12.40
+4
Jaz itak vem, da ni resen oz. sposoben pisati brez žaljenja oz. v skoraj čisto vsakem postu napiše o VARU v korist Barce. In ko ga vprašaš, da pojasni, pa je sposoben napisati samo to, da smo vsi hejterji. Nikoli nič ne argumentira. Ampak ok, saj gaa že vsi poznamo.
Fichte
23. 02. 2020 10.24
+6
No, zdaj se vidi, kaj je CR7 pomenil za Real. In njegovi goli. Mora sedaj nekdo drug te gole dati. Ampak ga ni trenutno takega junaka pri Realu. Imajo pa lepe frizurce in tatooje. To je bolj pomembno. Imajo tako srečo, da so letos tudi ostali bolj zanič. Če ne, bi bili na sredini lestvice.
samomojemnenje
23. 02. 2020 10.15
+21
Čestitke Levanteju za težko prigarano zmago. Trpeli so v obrambi, ampak so zdržali. In dosegli so lep gol, ki pa je bil bolj kot ne srečen. Ponavadi gre tak udarec daleč čez gol in če bi to hotel ponoviti, mu ne bi zlahka uspelo. Ampak ok, navijali smo Barcelonarji za Levante in smo veseli pogleda na lestvico. Če ima Barca prekratko klop, je morda problem Reala predolga klop? Morda Zidane preveč rotira zaradi tega, ker je problem če zvezdniki sedijo na klopi in postajajo nezadovoljni. Ali celo to, da ostanejo na tribuni.
samomojemnenje
23. 02. 2020 10.21
+19
Sedaj pa čakamo el clasico. Napoved? Jaz nikoli ne napovedujem takšnih tekem. Seveda je favorit Real, ampak Barca ima Messija. Če bi Real še imel Ronalda, verjamem, da bi bil Real kar nekaj točk pred Barco, glede na letošnje predstave Barce. Ampak Barca na srečo ima največjega vseh časov.
ehjaehja
23. 02. 2020 10.52
+10
na elklasiku napovedujem tako: Če bo Zidane začel v prvi enjasterici z Mendyem Fedejem Vinijem brez Isca in Marcela pol lahko zmaga po dolgem času na domačih tleh Barcelono.Če pa bo Zidane začel brez teh zgoraj omenjenih pol se lahko zgodi nova petarda na Bernabeu.
samomojemnenje
23. 02. 2020 11.00
+5
Če začne z Fedejem, potem mora igrati 4-4-2, razen če pusti na klopi Modrića ali Crosa in igra s tremi napadalci. Če je Hazard poškodovan, potem Vini, Benz in kdo? Mislim, da Zidane preveč zapostavlja Vasquza. Jaz nikoli ne napovedujem rad. Upam samo, da bo dobra tekma in pošteno sojenje in naj zmaga boljši oz. srečnejši.
ehjaehja
23. 02. 2020 11.05
+4
napad Benz vini in Vasquez ali Jović sredina Kroos fede Casemiro Obramba Ramos Carvajal Mendy Millitao. Tako bo rabil Zidane začeti tekmo na Elklasiku.
Lima33
23. 02. 2020 11.21
+4
Benz bi in bo igral tudi, če bo imel gips na nogi oz.povito nogo... Jovke bo pa zaigral, ko bo Benzič penzič... Kar je seveda napaka! Krosko pa nebi smel začeti tekmo, ker je to avtomatsko igralec manj na igrišču... Zver Mendy bo pa fix igral, ker mimo Marcela bi še jaz šel... Vale, Modri, Case, Vinko bodo tudi fix igrali... Bi pa moral Vasko tudi kaj več odigrati, ker se trudi in ima željo in voljo do igre... Pa ne se čudit, če bo Bala začel v prvi enajsterici...
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 11.53
-1
In vprašanje sodnika zopet.spomniš se zadnjega sojenja
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 12.42
+2
samomojemnenje
23. 02. 2020 12.43
+6
Ja Crreal, sodnik bo 12ti igralec Barce in VAR 13ti igralec. In smer vetra 14ti igralec...Samo Real je sposoben zmagovati brez pomoči sodnika. Zresni se...
samomojemnenje
23. 02. 2020 12.46
+1
Po mojem bo Bale začel...bi pa imel rajši če nebi igral. Pri njemu se nikoli ne ve...
Lessihinav?ek
23. 02. 2020 13.16
-1
Normalno,čelsi .(sodnik)so dobili lige prvakov psg (sodnik) so dobili lige prvakov.če napišeš bigest fraud in football history ti vrže te dve tekmi.zanimljivo obe od barcelone
samomojemnenje
23. 02. 2020 13.17
+6
Ja Crreal, v višino meri 167 cm. Podobno kot veliki Modrić. Tudi Xavi in Iniesta nista bila višja, pa bi brez njiju Španija nikoli bila svetovni in evropski prvak. Če ne premoreš priznat, da je Messi to kar je, pa še naprej piši, da je majhne rasti. Ti se verjetno tudi iz invalidov norce delaš. Sram te bodi.
grozjak
23. 02. 2020 21.37
+1
170 cm........božanskih zate, pigmejec.....
grozjak
23. 02. 2020 21.37
+1
RMadridd
23. 02. 2020 09.48
+20
sramota res, ekipa narobe postavljena, 3-6-1,marcelo in isco 0,carvajal ajoj. lahko nas je strah naslednjih tekm,največji krivec po mojem mnenju je zidane. taktično smo nadigrani ze drugo tekmo zapored. podn res, igraju ljubcki, sedita pa dva igralca, ki sta v super formi.
Štanjkol
23. 02. 2020 09.34
+13
Kris Kros piše eseje, odprti je na wc školjki in čaka polet za Madrid, nek pes je celo noč lajal v luno, onega iz Polzele je kap zadela, edino trollar se veseli zmage Milana. Ups tudi milan ni zmagal LOL
ehjaehja
23. 02. 2020 09.39
-30
je lepo provocirati?me veseli da si živ dokaz da je največ provokatarjev navijačev barce:) 😊
Štanjkol
23. 02. 2020 09.43
+25
Ko te provokator zmerja s provokatorjem LOL, Jaz napišem en post kot odgovor tvojm 20 provokacijam LOL
Štanjkol
23. 02. 2020 10.21
+11
Pa še z kris krosovim besednikom "navijaci Barcelone ne provociramo ampak samo navajamo dejstva" ;)
Fuzbaler
23. 02. 2020 09.29
+19
Glede Barce vceraj lahko recem samo 2 stvari. Res je uzitek gledati Messija, a zaskrbljujoce je, da vceraj brez njega sploh ne bi prisli do priloznosti za gol. Tu bo potrebno nekaj novih idej. Kar se tice Levante-Real, Levante je letos doma premagal tudi Barco, tako da so ocitno zelo motivirani proti velikanom, saj so tudi igrali na obeh tekmah vsaj enakovredno, ce ne celo boljse od obeh dveh. Prvenstvo bo se zelo zanimivo.
samomojemnenje
23. 02. 2020 11.04
+1
No ja, boljše od Reala včeraj Levante ni igral. So se večinoma branili, razen nekaj dobrih protinapadov. Real je imel sredino, le žoga jim noče v gol. Benz ima tudi strelsko krizo in dosega tistega, kar je v prvi polovici sezone.
Fuzbaler
23. 02. 2020 11.08
+3
Meni je bila dokaj enakovredna tekma. Veliko priloznosti na obeh straneh. Impresivna mi je bila zelja Levanteja, res so odgarali tekmo in tekli celih 90 minut kot zmesani. In na tak nacin lahko premagas nasprotnika, ki ima 10krat bolj plačane igralce.
Štanjkol
23. 02. 2020 09.28
+29
Pa to ne moreš verjeti, nikoli slabša Barcelona je na lestvici pred atomskim Realom!?!?!!?
Campeones34
23. 02. 2020 10.28
+14
Barca je v krizi oz v slabsi formi letos ker je izgubila vec tekem kot po navadi, Real je v krizi od predlani, v nobeni atomski formi ni in niti ni bil. Atomski Real take malcke bi deklasiral s 3 goli razlike, tale Real se pa dobesedno muci cisto vsako tekmo ne glede kdo je nasprotnik.
Štanjkol
23. 02. 2020 11.27
+3
Po dosedanjih komentarjih sodeč je atomski, ti si prvi navijač Reala ki trdiš drugače
Kollerik
24. 02. 2020 12.47
+1