Nogomet

Kraljevska streznitev za Oblaka in Atlete: Realu bitka za Madrid

Madrid, 09. 02. 2019 18.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Real Madrid se je z zmago na madridskem derbiju proti Atleticu povzpel na drugo mesto v španski Primeri Division (3:1). Domača ekipa s slovenskim vratarjem Janom Oblakom, ki je vknjižil eno obrambo, je imela tudi nekaj smole z odločitvami sistema VAR, saj je nekdanji Realov napadalec Alvaro Morata v drugem polčasu izid izenačil na 2:2, a so mu sodniki gol razveljavili.

Oblaka je v prvem polčasu s prekrasnim strelom premagal Casemiro.
Oblaka je v prvem polčasu s prekrasnim strelom premagal Casemiro. FOTO: AP
Gareth Bale je Oblaku zabil svoj jubilejni stoti gol v dresu Reala.

Težko pričakovani madridski derbi na stadionu Wanda Metropolitano je strateg domačega Atletica Diego Simeone začel brez srednjega vezista Rodriga Hernandeza. Ob že prej potrjeni odsotnosti Kokeja je priložnost dobil Thomas Lemar, medtem ko sta se po poškodbah vrnila še en vezist Saul Niguez ter branilec Diego Godin. Alvaro Morata je dočakal debi od prve minute pred domačimi navijači proti nekdanjim delodajalcem. Pri Realu je Santiago Solari tako kot na nedavnem "clasicu" v Barceloni v napadu zaupal Lucasu Vazquezu, Viniciusu jr. in Karimu Benzemaju pred prvim snidenjem z rojakom Simeonejem, s katerim sta celo kot trener (Simeone) in igralec (Solari) nekaj časa sodelovala pri argentinskem San Lorenzu. Zelo sta v oči bodli tudi odsotnosti Marcela, priložnost je na levem boku obrambe dobil v zadnjem času precej zanesljivejši Sergio Reguilon, in Garetha Bala, ki je moral tako kot na Camp Nouu čakati na svojo priložnost.

TEKMA

Vroč sprejem je prvič po potrjenem prestopu k večnemu tekmecu pričakal nekdanjega člana rdeče-belih, belgijskega vratarja Thibauta Courtoisa, čigar spominsko ploščo v okolici stadiona so že pred tekmo "okrasili" s plišastimi podganami, te pa so proti najboljšemu vratarju minulega svetovnega prvenstva letele tudi ob prihodu na zelenico za gol, ki ga je branil. Atletico je začel bolje in po uvodnem poskusu Antoina Griezmanna je Courtoisu še veliko resneje v deseti minuti zapretil Thomas Partey, ki je po akciji s francoskim napadalcem zadel v blok.

Še pred odhodom v slačilnice je Škofjeločana z bele pike brezhibno matiral še Ramos.
Še pred odhodom v slačilnice je Škofjeločana z bele pike brezhibno matiral še Ramos. FOTO: AP

Mojstrovina Casemira, izenačenje Griezmanna in novo vodstvo Reala
Odgovor Reala je bil strel z glavo Luka Modrića, krajši pritisk gostov pa je hitro prinesel tudi vodilni zadetek: Toni Kroos je v 16. minuti podajal iz kota, Sergio Ramos pa je dobil skok med številnimi nogometaši v rdeče-belih dresih ter zaposlil osamljenega Casemira, ki je z akrobatskim strelom ukanil Jana Oblaka, potem ko mu je Škofjeločan s skokom iz vrat poskusil "zapreti kot". Štiri minute kasneje bi bilo lahko že 0:2, podajo z zunanjim delom stopala Viniciusa jr. pa je na oddaljenejši vratnici grdo zapravil Vazquez. Veliko dela so imeli "Atleti" še z eno podajo Brazilca pred svoj gol, glavni sodnik Xavier Estrada Fernandez pa je moral na domači klopi že prej miriti nervoznega Simeoneja in sodelavce.

MVP

V 25. minuti pa izbruh na stadionu Wanda Metropolitano: Angel Correa je bil v boju za žogo močnejši od Viniciusa jr. in nato podal idealno žogo v prostor do Griezmanna, ki sam pred Courtoisom ni grešil. Počasni posnetek je pokazal, da je Correa najverjetneje storil prekršek nad Viniciusom mlajšim, toda sodniki v sobi za VAR v tovrstnih primerih ne smejo posredovati, zato so pregledali zgolj možnost morebitnega prepovedanega položaja, ki pa ga zaradi slabega postavljanja Ramosa ni bilo. Tekma se je nato močno umirila vse do zadnjih petih minut, ko je glavni sodnik po prodoru Viniciusa jr. pokazal na belo piko, potem ko je Brazilca na črti kazenskega prostora zrušil Jose Maria Gimenez, sodniki pa so odločili, da se je prekršek zgodil znotraj okvirja 16 metrov. Realov kapetan Ramos, ki se je v zadnjem času specializiral za "Panenke", je tokrat z natančnim strelom v spodnji kot ukanil Oblaka, ki je sicer uganil stran, a bil prekratek. 

Razveljavljen gol Morate, Bale dokončal delo
V drugem polčasu ni bilo treba čakati dolgo na konkretnejši Atleticov poskus, proti golu Reala je poletel prvi strel Morate, ki pa je precej z leve strani udaril čez gol. Pet minut kasneje je zapretil še Griezmann, žoga po njegovem strelu z roba kazenskega prostora pa se je nenevarno odkotalila mimo leve vratnice Courtoisa. Opozorila niso zalegla in v 54. minuti je Morata po dolgi žogi prek bele obrambe pobegnil Ramosu ter mojstrsko zadel prek belgijskega vratarja, potem ko Ramosu na črti gola ni uspelo ustaviti žoge. Sodniki so vse skupaj preverili s sistemom VAR, ki je pokazal, da je bil španski reprezentant za nekaj centimetrov prehiter. Novi ljubljenec Realovih navijačev Vinicius jr. je v 57. minuti kot prvi zapustil igrišče in prepustil mesto Balu. Odgovor Simeoneja je bil dve minuti kasneje vstop Vitola, ki je zamenjal Lemarja.

Sledil je prosti strel z levega boka, po katerem je na oddaljenejši vratnici do strela prišel Gimenez, njegov polvolej pa je z bravurozno obrambo pod prečko ustavil Courtois. Domačini so imeli v 67. minuti spet veliko pripomb nad delom sodnikov, saj je glavni delivec pravice Estrada Fernandez ob padcu Morate v kazenskem prostoru namesto na belo točko pokazal prekršek oziroma igro z roko. Po tem, ko mu je glavni sodnik za dvoboj z Ramosom ob črti avta pokazal rumeni karton, je Morata povsem izgubil živce in Simeone ga je kmalu potegnil iz igre. A menjava z Nikolo Kalinićem se ni izplačala, zgolj nekaj minut kasneje je Bale, ki je bil v zadnjem času (spet) tarča številnih kritik, po podaji Modrića ušel po levi in z natančnim strelom ob daljšo vratnico matiral vnovič nemočnega Oblaka. Valižan se ni izkazal s proslavljanjem, saj je provociral navijače, ki mu niso ostali dolžni.

Sobotno popoldne se je za domače moštvo še poslabšalo, ko je Partey za grob štart v gleženj Kroosa dobil drugi rumeni karton in moral v 80. minuti predčasno z igrišča. Pogled na semafor bi bil za realovce še lepši, če bi Bale v 87. minuti sam pred Oblakom uspel zadeti z glavo, a je meril prek vrat, v eni naslednjih akcij pa je slovenski reprezentant s soigralci poklonil še eno žogo gostom, a je Bale zelo sebično zaključil iz "nemogočega" položaja. Konec derbija je potrdil zamenjavo na položaju prvega zasledovalca vodilne Barcelone: Real je zdaj kot prvi v "vzvratnem ogledalu" Kataloncev in ima točko več od razočaranih mestnih tekmecev.

Izidi 23. kroga Primere Division:

Atletico Madrid ‒ Real Madrid 1:3 (1:2)
Griezmann 25.; Casemiro 16., Ramos 42./11-m, Bale 75.
RK: Partey 80./Atletico
Jan Oblak (Atletico) je branil vso tekmo.

POSTAVI

Girona ‒ Huesca 0:2
Espanyol
 ‒ Rayo Vallecano 2:1
Getafe
‒ Celta Vigo 3:1
Real Valladolid ‒ Villarreal 0:0

LESTVICA

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (166)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anticripstoned
10. 02. 2019 12.52
-7
Trend gol od Morate bi mogel veljat. Prekršek nad Vinčijem je bil izven kazenskega...Realčki fanči sprijaznite se včerej so zmagali Perezovi sodniki
KavčStrokovnjak
10. 02. 2019 13.10
+7
Anticripstoned
10. 02. 2019 13.22
-5
Campeones34
10. 02. 2019 13.32
+4
Vceraj je zmagal superioren Real, Atletico ni imel za burek in bi brez sodnikov izgubil 3:0 in koncal z 8imi igralci
šumar
10. 02. 2019 16.04
-3
realovci nebojo nikol priznali pačeprav se vidi iz posnetkov
cripstoned
10. 02. 2019 12.17
+4
v cem je problem? pricakovali ste poraz proti barci...ni ga bilo....pricakovali ste poraz proti atletom...ni ga bilo....na obeh tekmah je bil real madrid tisti ki je bil boljsi pa je vam to prav ali ne...ampak dejstva so dejstva....real se prebuja ko je to najbolj potrebno.....ceprav smo izgubili cez noc obe legendi kluba se nam to danes pozna samo malo...ampak nekaj mora biti jasno...kdor dvomi v real bo razocaran...komentarji spodaj so v veliki vecini lep dokaz zato....jaz sem se sprijaznil z dejstvom da bo real potreboval nekaj casa in da ne bo lovorik vsaj 2 sezoni....nisem si pa predstavljal da bomo tako hitro napredovali...klub ni kupoval, nima zidana in ronalda ima pa veliko tezav s poskodbami....kljub vsem problemom jim pa uspe priti na 2.mesto ....ze zdaj smo navijaci lahko samo ponosni na ekipo....kaj bo sele ce uspemo osvojiti nekaj....reeeeeaaaaaal maaaaaaaaadrid
laycan
10. 02. 2019 11.40
+12
dejstvo je ,da se je real zelo hitro pobral,in s tem se pač nekateri tu ne morejo sprijaznit.verjetno ne bo prvak španije,niti champions league,ne bo pa se kar tako predal.noben klub jih ne bo kar tako povozil,kot so nekateri predvidevali,da bo tako.
Antena92
10. 02. 2019 11.27
+2
Kake ima pa ta cripstoned. Če ti nisi bolan, potem pa res ne vem. Vedno omenjaš neke sodnike in nikoli nima Real njihove pomoči. Vse mejne situacije, ki se zgodijo, vedno ima nasprotnik pomoč in vedno je Real oškodovan. Niti malo objektivnosti ne premoreš. Pa lahko Real da dva gola iz prepovedanega položaja v podaljšku tekme, nasprotnik dobi rdeči karton (Vidal), ampak bo še vedno bolj oškodovan kot nasprotnik (Bayeren). Včeraj je bilo ogromno mejnih situacij in cripstoned spet meni, da je bil na koncu Real spet oškodovan, Atletico pa niti približno. Ti si popolnoma zaslepljen. Enako komentarji, kot so saj je vseeno, če Real ne osvoji dve leti ničesar ipd. Samo sramotiš se s temi komentarji, doma pa jokaš, ker mu je šlo porazno. Da ekipa, kot je Real, v sezoni ne osvoji nobene lovorike ne glede na to, kaj je osvojila pretekla leta, je porazno. In pa še o tvoji besedi hejter. Če je kdo hejter tukaj, si to ti. Največ komentarjev je tvojih in od zapiramvamusta. In to so komentarji, ki so najbolj omejeni. Vajino razmišljanje je na nivoju 10-letnih otrok. Kar naprej govoriš o nekem hejterstvu, aparatih ipd. Največji hejter tukaj si ti, povrh vsega pa še najbolj omejen. Enkrat si preberi, kaj pišeš. Zdaj boš spodaj napisal, kaj mi delaš, da ti pišem takšne komentarje, ampak počasi že težko pod vsakim člankom berem tvoje omejene komentarje. Smiliš se mi.
šumar
10. 02. 2019 11.38
-5
igyyp
10. 02. 2019 12.17
+9
Mene samo čudi, da ni nobeden poškodovan. Prekršek za prekrškom, oboji vključno z Barco igrajo še v LP, kartone bi že v štartu moral vsem natalat, sam ta sodnik tega ni poštudiral. Kar se VAR-a tiče to je pa posebno poglavje, sodniška je vedno zadnja.
Campeones34
10. 02. 2019 13.35
+6
Absolutno je bil Real bolj oskodovan. Vidala si ne drzni omenjat ker ti takoj najdem njegov cisti drugi rumen karton v 54. minuti in ne sele v 81. minuti. Se pravi po vasrm putalonskem pravicnem sojenju, bi real tisto tekmo igral cel drugi polcas z igralcem vec in ne samo zadnjih 10 min
Antena92
10. 02. 2019 13.46
-5
A od Casemirota ga pa ne najdeš? Če je bil Vidal izključen, bi moral biti tudi Casemiro. Dva gola iz prepovedanega položaja, to pa nič ni.
Campeones34
10. 02. 2019 14.01
+3
Bayern je prav tako dosegel gol iz prepovedanega polozaja. Real so kradli celo prvo tekmo in pol druge, pol pa ko so mal pokompenzirali stvari v zadnjih 15ih minutah pa putalonci skacejo v luft.
ddolores
10. 02. 2019 10.54
-8
Kako lepo je blo lani, ko sta bla pr Realu še Zidane in Ronaldko, ko so capljali v La ligi 20 pik za Barco! Letos, ko jih pa ni, se Real bori pa za 1. mesto!
cripstoned
10. 02. 2019 10.44
+4
Ampak tile hejteri pa zmagajo...kaj vam dela real...samo gledas in se smejis komentarjem...tako ste se norcevali iz reala danes vas je strah... hahahahaa
Fuzbaler
10. 02. 2019 11.15
-4
No,mislim,da tako hudo kot pri tebi, takrat ko zmaga Barca,ni.
cripstoned
10. 02. 2019 12.00
+1
Kollerik
10. 02. 2019 14.44
-2
Tista, ki vodi.... in bolj ali manj redno nabija tvoj Real tudi za pet ali šest golov razlike
cripstoned
10. 02. 2019 14.57
+1
Anticripstoned
10. 02. 2019 10.36
-7
laycan dobrodošel nazaj...ko so real nabijali vsi domači klubi cska 2x zapred si izginil...sem se ustrašil da se ti je kaj zgodilo. Sedaj ko je Petez odprl mošniček za sodnike si se le prikazal. dobrodošel nazaj
Trend01
10. 02. 2019 10.44
+10
Si pa faca! Florentino Pérez je "na smrt" skregan z RFEF. Ti pa tvoje poznavanje španskega nogometa. Malo prelistaj po časnikih. Lahko internetu.
laycan
10. 02. 2019 10.50
+5
ej hvala,sicer nikamor nisem šel,ni se mi dalo brat vašega pljuvanja po realu,pa sem se malo umaknil iz te scene.ni bilo vredno.
laycan
10. 02. 2019 11.05
+4
anti,to na tvoji profilni sliki,je tvoj fant.ni lepo je pa moderno.
Anticripstoned
10. 02. 2019 12.30
-4
Trend napiši raje koliko % od prodanega dreza dobi adidas kolko klub in koliko igralec
cripstoned
10. 02. 2019 10.35
+7
Bravo real madrid...atletiko do gola prek vara...real oskodovan...ampak se vedno superioren...penal nad viniciusem cist kot solza hejterjev...kaj vam delamo...skoda za var ki je barci prinesel 9tock ze letos...ob postenem sojenju bi danes bil real madrid bil 1.....
Trend01
10. 02. 2019 10.49
+5
Pri golu Atletov je bil Vinícius Júnior zanesljivo pod prekrškom. Off-side tam pri Griezmannu pač ni bilo. Glede penala. Prvi dotik je bil izven 16m. Naslednji, ko je odletel po tleh, pač v 16m prostoru. Sodnik bi lahko piskal oboje. Ja pač naredil klasično napako - kompenziral. Klinc pa takšen VAR. Morata in penal? Morda; a žal se ne vidi ali je bil prej prekršek ali je prej igral z roko. Se pa žal pozna sojenje Realu odkar se je Pérez "pičil" z RFEF. To bi lahko Madrid še drago stalo.
Fuzbaler
10. 02. 2019 11.20
+3
Po mojem mnenju so bile vse odlocitve vceraj pravilne. Pri golu Atletica bi tezko govorili o prekrsku,saj je slo za moski dvoboj in Vinicius pac ni zdrzal. Kar se tice 11m Reala,je res da se je prekrsek zacel izven kazenskega prostora,ampak kljucno posredovanje,zaradi katerega je Vinicius padel,se je pa zgodilo tocno na crti 16m prostora,kar pa je po pravilih 11m. Padec Morate? Prevec teatralen ,ceprav je Casemiro veliko tvegal. Me pa cudi,kaj je Reguillon storil Atleticovim nogometasem,da so se tako spravili nanj. Vsaj 3 zelo grobi prekrski. Party bi lahko dobil direktno rdecega,na drugi strani pa je res,da Casemiro stori vsako tekmo ogromno prekrskov,pa je komaj kdaj kaznovan s kartonom.
Trend01
10. 02. 2019 11.30
+5
Moarat ima podoben problem kot Ronaldo, Suárez in podobni. Prevečkrat so brez veze na tleh in jih ne upoštevajo. Reguilón? Morda preveč dobro sodeluje z Viníciusom. In Brazilca tam spredaj ne upajo tako podirati, ker je preveč nevarno za predložke. Pri Reguilónu je drugače. Teče gor in dol in komplicira življenje napadalcem, vezistom ter obrambi. Podoben problem ima na drugi strani tudi Lucas. Ostali igralci imajo pač nekoliko večji renome in tudi sodnik potem še hitreje pokaže kakšen karton. Reguilón žal še nima "podpore" s strani sodnikov in ni tako zaščiten. Čeprav se Atleti večinoma na to ne ozirajo.
cripstoned
10. 02. 2019 12.02
+5
ofsajda griezmana ni bilo...ampak je bil predhodno storjen prekrsek nad viniciusom iz katerega je nato griezman zadel.....ne samo da igramo brez zidana in ronalda...ampak igramo proti zvezi in varu...to kar se dogaja na vsaki tekmi reala je ze smesno...
alien8potnik
10. 02. 2019 12.33
+3
trend, ni bilo ofsajda pri griezmannu, drži, a je bil pred tem prekršek nad viniciousem; torej je bila podaja do griezmanna neregularna, saj bi moral rm dobiti prosti strel. ta gol je vsekakor bil neregularen. tista situacija z morato je še na posnetku nejasna, res se ne vidi, kaj točno je to bilo. prekrška nad juniorjem sta bila dva. tik pred kazenskim in v kazenskem. če vzamemo, da je sodnik pri prvem pustil prednost, ker vini ni padel, je pač moral piskati, ko je bil nad njim še en prekršek. tu ne bi smelo biti debate.
User513426
10. 02. 2019 16.00
-2
ajaj kaj človek vse prebere od zafrustriranih navijačev ki ne morejo biti realni. po tvoji logiki vesoljček, bi bilo lahko storjenih 5 prekrškov od sredine do kazenskega in ker bi padel šele v kazenskem bi vse ostalo bila prednost in bi bil penal. daj zresni se pa si preberi pravila. včeraj je imel real kljub VARu protekcij celo morje in je povsem razumljivo da so se potem začeli takšni svinjski štarti. predvsem pa nerealnim navijačem ki pravijo da so sodniki sodili za atlete, samo v razmislek: če bi bilo res bi pač sodnik "videl" pri prvem golu prekršek ramosa. pri penalu ki je bil začetek le tega storjen pred kazenskim prostorom bi piskal izven in ne penala. piskal bi penal za atlete ob prekšku nad morato in še gol morate bi priznal. toliko o vaši dvoličnosti in tuljenju v luno o pomoči nasprotnim ekipam reala.
Anticripstoned
10. 02. 2019 10.33
-12
Čestike Perezu in njegovim sodnikom za zmago
šumar
10. 02. 2019 10.11
-10
real je in bo edini klub ki premaga VAR haha žalostno
laycan
10. 02. 2019 10.19
+8
vem da si eden tistih kateri ste tako goreče zagovarjali var,zdaj pa ti spet ne paše.
šumar
10. 02. 2019 10.27
-4
jst ga bom vedno zagovarjal ker sm zato da se pošteno igra in pošteno sodi ne samo pr nogometu ampak v vseh sportih sam to kar dela pa perez in real pa ni za nikamor
cripstoned
10. 02. 2019 10.37
+2
Ce sam pri sebi ves da ni tako...zakaj si lazes...edina resnica je ta da je barca 1. samo zaradi vara...varcelona...
Anticripstoned
10. 02. 2019 10.37
-5
Anticripstoned
10. 02. 2019 10.37
-5
Anticripstoned
10. 02. 2019 10.38
-4
laycan
10. 02. 2019 10.08
+10
izvedenci na tem portalu ,so realu po odhodu Ronalda,pripisovali črn scenarij,tisti z največ nogometnega znanja,so celo napovedali izpad iz la lige.ja,kaj naj rečem,KARMA JE HUDIČ.jaz sem napisal pustimo času čas,in nisem se motil.tuditrenutno bolj izkušenim klubim,bodo trn v peti.
RUBEŽ
10. 02. 2019 10.04
-8
Sem pogledal posnetke na ytubu. Penala za Real ne bi smelo biti, ker je prekšek izven kazenskega prostora. Za prepovedan položaj ne morem reči. Ampak če je bil penal za Real, je bil tudi za Atlete. Pa še nekaj. Ramos bi moral penal ponavljati če bi bilo vse tako kot mora biti. KER MED IZVAJANJEM SE JE USTAVI. Ne rečem da drugi ne delajo tega, ampak tukaj je pa res bili preveč očitno. No, Perez je spet zbral denar. Ni dvoma.
bala sena
10. 02. 2019 10.12
-5
prvi gol reala kot so izvajali 2x a kdo ve zakaj
laycan
10. 02. 2019 10.13
+8
tipičen,komentar izvedenca za nogomet,in nevoščljivca.očitno boš moral k okolistu,po moje slabo vidiš.pa malo si pravila preberi.pa bol piši.
RUBEŽ
10. 02. 2019 10.24
-5
Veš kaj, mene boli za Real in Barco. Ampak nevtralni gledamo na to drugače kot vi navijači in hejterji.
laycan
10. 02. 2019 10.26
+5
če bi bil nevtralen,ne bi takaega komentarja napisal.
Anticripstoned
10. 02. 2019 10.38
-3
RUBEŽ
10. 02. 2019 10.40
-5
Če bi me kaj spremljal, bi bedel da navijam za Bayern. In ga tudi kritiziram, če je treba. Nisem tako zagledan v svoj klub kot nekateri, ki jih samo hvalite.
Janezcesnik
10. 02. 2019 09.52
-8
Ko bo elclasico bo real sou nazaj za atletico to je jasno
laycan
10. 02. 2019 10.00
+9
kaj si to nakracal.ne razumem tega komentarja.
Janezcesnik
10. 02. 2019 10.09
-7
Janezcesnik
10. 02. 2019 09.51
-5
Sn glrdu kok so treniral curtoija da dtzi noge skup a griezmann mu iz prve da gol med nogam😂😂😂
apodgra
10. 02. 2019 09.33
+9
Grizman, tretji najdražji plačani igralec , razen zadetka , ni pokazal prav nič. V drugem polčasu ne viden in malokrat omenjen s strani komentatorja. Ta isti igralec je resno pričakoval ,da bo izbran za najboljšega nogometaša za lansko sezono.
apodgra
10. 02. 2019 09.25
-6
Nekdo je zapisal VAR je obglavil Real. Nasprotno njegova glava še bolj čvrsto sesedi vrat Real in pričakovanja, so postala samo sanje Nič ne pomaga nova tehnologija , če se sodniki za to tehnologijo odločajo po klubski pripadnosti. Enkrat je grafika VAR tehnologije dostopna , drugič ni . Zakaj tako lahko samo ugibamo.
Carrasco
10. 02. 2019 08.59
+11
Zaslužena zmaga Atletico in Griezmann nista pokazala ničesar.Kaj pa prodajajo igralce kot je Carrasco kupujejo pa Kaliniča in Morato ki sta iztrošena igralca
Frel
10. 02. 2019 08.42
+10
takole. gol atm je pod uprašajem. tamle je bil prekršek nad viniciusom, pa tudi o ofsjadu bi se dalo razglabljati. penal je tudi uprašljiv, saj je bil prekršek tam na robu kazenskega. razveljalvjeni gol morate na meji, podobno kot pri prvem golu atmja. tako da pravičen rezultat na koncu.
Trend01
10. 02. 2019 09.54
+5
Temu se pravi kompenzacija. In to je najslabše kar lahko sodnik naredi. Ali tisti "gamsi" v VAR-u. Sramota od sojenja. In (pre)agresivnosti nekaterih igralcev.
apodgra
10. 02. 2019 08.41
-3
Oblak ni njegova obramba nista blesteli , Res pa je tudi , da je bila enajstmetrovka in gol Morate čudna odločitev VAR sodnika .Zakaj ni bila prikazana VAR grafika za za obe sporni situaciji. Prekršek storjen pred kazenskim prostorom , sodnik VAR se odloči za enajstmetrovko. Zanimivo bi bilo videti tisto VAR grafiko s značilno črto , ki resnično pokaže dejansko stanje .
dark horse
10. 02. 2019 08.26
-7
5 dni smo brali kako so bili ogoljufani proti barci ker ni bilo premalo,ko je dosojen penalov ki ga ni bilo pa spet selektiven spomin in pravila 😂😋😉
dark horse
10. 02. 2019 08.27
-3