Nogomet

Benzema 'nadomeščal' Ramosa in z Asensiom pokopal Alaves

Madrid, 10. 07. 2020 23.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Real Madrid je na zadnji tekmi 35. kroga Primere Division doma proti Alavesu hitro povedel po zaslugi že četrte uspešno izvedene enajstmetrovke na zadnjih šestih obračunih. Tokrat je kaznovanega Sergia Ramosa v vlogi izvajalca in kapetana "nadomeščal" napadalec Karim Benzema, ki ni grešil, Marco Asensio pa je po podaji Francoza na začetku drugega polčasa postavil končnih 2:0. Real tri kroge pred koncem na lestvici spet vodi za štiri točke pred Barcelono.

Realova strelca: kapetan Benzema (desno) je zadel z bele pike in nato v drugem polčasu za lahek zadetek podal še Marcu Asensiu (levo).
Realova strelca: kapetan Benzema (desno) je zadel z bele pike in nato v drugem polčasu za lahek zadetek podal še Marcu Asensiu (levo). FOTO: AP
Benzema je v dresu Reala izvedel šele deseto enajstmetrovko in ravno toliko jih je francoski napadalec tudi uspešno pretvoril v zadetke. Real je na zadnjih šestih tekmah sicer izvajal štiri enajstmetrovke, prejšnje tri je v mrežo pospravil v petek kaznovani kapetan Sergio Ramos.

Težave s poškodbami, najnovejšo je staknil bočni branilec Marcelo, ki je s tem že sklenil ligaško sezono 2019/20, je trenerja Real Madrida Zinedina Zidana prisilila v sestavo nevsakdanje zadnje vrste, ki se je morala spopasti s tehnično dovršenim napadom Alavesa. Produktu mladinskih šol mestnih tekmecev Atletica in Raya Vallecana Lucasu Perezu ter Realovemu otroku Joseluju, ki je še vedno drugi najboljši strelec Reala na stadionu Alfredo Di Stefano, je Zidane po robu postavil podobno postavo kot ob zmagi nad Athletic Bilbaom, le da se je desni bok obrambe prestavil Lucas Vazquez, v sistemu 4-3-3 pa sta mesto med prvih enajst ob nedotakljivem Karimu Benzemaju, ki je tokrat nosil kapetanski trak, ohranila Marco Asensio in Rodrygo. Brez kaznovanih Daniela Carvajala in Sergia Ramosa in poškodovanih Marcela ter Nacha Fernandeza sta se morala v obrambi izkazati Eder Militao in Ferland Mendy.

Alaves je v pripravah na tekmo sicer odpustil trenerja Asierja Garitana, ki se je z ekipo po kar šestih porazih na zadnjih sedmih tekmah nevarno približal boju za obstanek. Juan Muniz, nekdanji trener Malage in Levanteja, je bil lahko na odmevnem ognjenem krstu zelo zadovoljen z začetkom. Roberto Jimenez je sicer v drugi minuti po predložku Mendyja "snel žogo z glave" osamljenega Asensia, gostje iz Vitorie pa so minuto kasneje zatresli prečko Thibauta Courtoisa. Ta je bil že premagan po strelu Joseluja, nato je na črti gola strel Pereza odbil še Varane. Militao je moral v skoku z zadnjimi močmi reševati pred Perezom v osmi minuti, sicer bi nekdanji član Arsenala in West Ham Uniteda ostal sam pred Courtoisom. V deseti minuti pa je Real povedel, ko je po prekršku Xima Navarra nad Mendyjem na robu kazenskega prostora glavni sodnik Jesus Gil Manzano zapiskal za najstrožjo kazen in kljub tesni odločitvi ni preverjal posnetkov. Pred očmi kapetana in specialista za tovrstne situacije Ramosa, ki je tekmo spremljal s tribun, je odgovornost nase prevzel Benzema in vratarja poslal v napačno smer za 1:0.

Dvoboj Xima Navarra in Ferlanda Mendyja, ki je Realu prinesel novo enajstmetrovko.
Dvoboj Xima Navarra in Ferlanda Mendyja, ki je Realu prinesel novo enajstmetrovko. FOTO: AP

Burke dvakrat resno zapretil Madridčanom
Toni Kroos je bil s strelom z roba 16-metrskega prostora v 13. minuti blizu povišanju vodstva, a je meril za las previsoko.  V 18. minuti je Jimenez reševal strel enega od soigralcev, ki je nesrečno posredoval pred Asensiom, kasnejši strel Luke Modrića pa je bil z roba kazenskega prostora precej preslab. Veliko bolj nevaren je bil pobeg Oliverja Burka v 26. minuti, ko je posojeni krilni nogometaš West Bromwich Albiona z levega boka potegnil v sredino in natančno pomeril v daljši kot, a je bil Courtois na mestu. Še odmevnejši dogodek te akcije je bila poškodba glavnega sodnika Manzana, ki si je načel gleženj in med obveznim premorom za osvežitev potreboval zdravniško pomoč. Manzano je s povitim gležnjem vseeno ostal na zelenici, "leteči" Burke pa je v 35. minuti z izjemnim prodorom osmešil Realovo obrambo in nato malce preslabo podal do Joseluja, ki v padcu ni uspel preusmeriti žoge proti vratom Courtoisa. Beli so v zaključku polčasa "skrili" žogo tekmecem, a razen prodora Rodryga in padca v kazenskem prostoru, ki ga sodniki niso pregledali, večjih razburjenj ni bilo do zadnjega napada, ko je po prodoru z okoli 15 metrov po tleh preslabo v naročje vratarja streljal Benzema.

Statistika tekme Real Madrid - Deportivo Alaves
Statistika tekme Real Madrid - Deportivo Alaves FOTO: Sofascore.com

Drugi polčas se je začel brez glavnega sodnika Manzana, ki ga je nadomeščal neizkušeni četrti delivec pravice Hector Rodriguez Carpallo, Manzano pa je prevzel njegove naloge ob robu igrišča. Carpallo je nazadnje sodil marca na tekmi tretje lige med Reyesom in Getafejem II, izid je bil 1:1. Tovrsten razplet bi seveda razveselil nogometaše Barcelone, ki so pred začetkom tekme še imeli teoretične možnosti v lovu za novim naslovom državnega prvaka. Na petkovi tekmi je bilo upov vseeno hitro konec, saj je gol za 2:0 že v 50. minuti zabil Asensio. Stranski sodnik je po pobegu Rodryga in podaji do Benzemaja, ki je nato za lahek zadetek zaposlil Asensia, sicer označil prepovedan položaj, a je po ogledih VAR-posnetkov zadetek obveljal. V 58. minuti je po lepi akciji celotnega moštva z ugodnega položaja streljal Benzema, a je bil Jimenez na mestu, kasnejši predložek s strani Vazqueza pa je bil za las previsok za Rodryga, ki je stal pred praznimi vrati. Jimenez je sicer v prejšnji akciji lepo ustavil tudi Rodryga, ki je pobegnil po podaji Benzemaja po levi strani 16-metrskega prostora.

Courtois je v 61. minuti preprečil vroč zaključek z lepo obrambo strela Joseluja, ki je podobno kot prej Rodrygo ušel branilcem in močno udaril v daljši kot. Vazquez je v 64. minuti prelahko zapravil volej z ugodnega položaja po borbenem vložku Rodryga in predložku Benzemaja, ki je v 67. minuti pripravil tudi vse potrebno za strel Kroosa z roba kazenskega prostora, ki pa je končal v bloku. Po štirih menjavah v gostujočih vrstah je Zidane prvič menjal v 70. minuti, ko je Modrića nadomestil s Federicom Valverdejem, strelca Asensia pa z Viniciusom Juniorjem. Ta se je v priložnosti po napaki gostov na sredini igrišča znašel v 75. minuti, ko pa je bolj po sreči podal Rodrygu, čigar strel je tik pred premorom za osvežitev ustavil Roberto. V 80. minuti je stadion umolknil, ko je v bolečinah obležal eden ključnih vezistov Casemiro, ki je kljub prvotnemu šepanju odigral skoraj vso tekmo. V igro je namesto junaka tekme Benzemaja, ki se je na tribuni prav tako pritoževal nad bolečo stegensko mišico, nato prišel že kar malce pozabljeni "galaktik" Eden Hazard. Še en rezervist Isco je v 84. minuti z zavitim strelom malce resneje preizkusil Jimeneza, ki pa je žogo brez večjih težav odbil. Courtois pravega dela do konca tekme ni imel in še povečal naskok na lestvici za nagrado Zamora pred slovenskim zvezdnikom mestnega tekmeca Atletica Janom Oblakom, s soigralci pa se je tri kroge pred koncem La Lige razveselil ohranitve najverjetneje neulovljivih štirih točk naskoka pred večnim tekmecem Barcelono. 

Statistika Karima Benzemaja na tekmi Real Madrid - Deportivo Alaves
Statistika Karima Benzemaja na tekmi Real Madrid - Deportivo Alaves FOTO: Sofascore.com

Granada še dodatno zapletla boj za Ligo Evropa
Na izjemno zanimivi predzadnji tekmi 35. kroga je Granada slavila na gostovanju pri Real Sociedadu in se vnovič vmešala v boj za evropske vozovnice (3:2). Granada, ki je blestela predvsem na začetku sezone in za kratek čas celo vodila, je nato precej padla po lestvici, Real Sociedad pa je do "koronapremora" kazal obrise ekipe, ki bi lahko španske barve branila tudi v Ligi prvakov. A Baski so po premoru močno zaostali in so zdaj v nevarnosti, da ostanejo tudi brez uvrstitve v Ligo Evropa, potem ko je Granada z goloma Antonia Puertasa in Roberta Soldada v 21. oziroma 43. minuti prepričljivo dobila prvi polčas. V drugem je Real hitro znižal izid, v 47. minuti je bil natančen Mikel Merino, v 83. minuti pa je Mikel Oyarzabal kronal izrazito premoč in z izenačenjem napovedal celo popoln preobrat, ki pa ga je že pet minut kasneje v kali zatrl Domingos Duarte.

Portugalec je podaji za prvi gol dodal še zmagoviti zadetek v 88. minuti, ki je bil zanj prvi po skoraj devetmesečnem strelskem postu. Zmaga je južnjake dvignila vse do devetega mesta na lestvici (50 točk), kjer imajo Andaluzijci enako število točk kot osma Valencia in le točko oziroma dve manj od sedmega Real Sociedada (51) ter šestega Getafeja (53). Sociedad bi si igranje v Ligi Evropa sicer lahko zagotovil tudi z zmago v finalu španskega pokala, ki bi moral biti letos povsem baskovsko obarvan, saj se je obetal derbi z Athletic Bilbaom, ki pa še nima datuma zaradi želje po igranju pred navijači.

Izidi 35. kroga španske Primere Division:

Real Madrid ‒ Deportivo Alaves 2:0 (1:0)
Benzema 11./11-m, Asensio 50.

Real Sociedad ‒ Granada 2:3 (0:2)
Merino 47., Oyarzabal 83.; Puertas 21., Soldado 43., Duarte 88.

Athletic Bilbao ‒ Sevilla 1:2 (1:0)
Capa 28.; Banega 69., El Haddadi 74.

Barcelona ‒ Espanyol 1:0 (0:0)
Suarez 56.
RK: Fati 50./Barcelona; Lozano 53./Espanyol

Getafe ‒ Villarreal 1:3 (0:0)
Duro 80.; Cazorla 66., 86./obe 11-m, Pena 90.
RK: Nyom, Suarez in Etxeita 90./vsi Getafe; Iborra 90./Villarreal

Celta Vigo ‒ Atletico Madrid 1:1 (0:1)
Beltran 49.; Morata 1.
Jan Oblak (Atletico) je igral vso tekmo.

Valencia ‒ Real Valladolid 2:1 (1:0)
Gomez 30., Lee 89.; Garcia 47.

Real Mallorca ‒ Levante 2:0
Eibar ‒ Leganes 0:0
Real Betis ‒ Osasuna 3:0

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (166)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kmet1
12. 07. 2020 17.26
+1
Realu res že dolgo niso dosodili penal! Samo po enega na tekmo - sramota!😂😂😂
dark horse
11. 07. 2020 17.24
-2
Realovi komentatorji oz butci pričakujejo letos barcin špalir 🤣😂😂😂😂 kdaj že in zakaj?? Mogoče letos še igrajo med seboj v prvenstvu?? V tej sezoni pajaci ne več
ehjaehja
11. 07. 2020 17.49
-1
greš po stopinjah pajdaša kolere toliko se je hihital ter krohotal na silo da sedaj se skriva že 1 mesec od sramote😂🤣😅😊😊🤭🤭
dark horse
11. 07. 2020 18.20
+2
Kot prvo nimam pajdasev. Kot drugo se ne skrivam. Kot 3 nimam 10 profilov kot ti. Kot 4 življenje gre dalje kdorkoli je prvak. Kot 5 ti bi se zadrgnil okoli veje če bi barci tako sodili kot realu zame si bolnik na kubik. Prave navijače tu lahko preštejes na prste ene roke
ehjaehja
11. 07. 2020 18.42
+0
me veseli da znaš šteti do pet no sedaj pa preštej še enkrat do štiri;)
D0c
11. 07. 2020 15.06
+2
Penal na zelo trhlih nogah...pri drugem golu pa ofside ;)
HalaCr77
11. 07. 2020 14.16
-5
Za slamnate ,še najmanj 1 penal ce ne 2 bi bi moral piskat.tako da lahko rečemo da je real zopet okraden
grozjak
11. 07. 2020 14.21
+2
Ne skrbi glavobetonasti, ker je bil že eden dovolj, so ostala dva prihranili za naslednji tekmi, da bo za ziher, ane.....
jodr
11. 07. 2020 14.13
+1
V korist Reala se na vsaki tekmi sodi penal in potem je polovica dela do zmage že opravljena. Real mora biti letos za vsako ceno španski državni prvak. Na vsaki tekmi ima tudi številčno prednost, saj igra z 13. igralci. po potrebi pa vskoči še VAR. Špansko prvenstvo to sezono neregularno!
grozjak
11. 07. 2020 13.53
+0
Penal na penal, naslov.....
igyyp
11. 07. 2020 13.59
-1
jodr
11. 07. 2020 14.14
+1
Za Real je bil, za nobeno drugo ekipo pa nebi bil.
grozjak
11. 07. 2020 14.22
+3
Igy , nisem gledal, ker je že vse jasno...real pride, real dobi penal, real zmaga.....
igyyp
11. 07. 2020 14.23
+0
grozjak
11. 07. 2020 14.30
+2
igyyp
11. 07. 2020 14.40
+3
Rammstein: mogoče bo tudi nocoj kakšna situacija v vašo korist, pa tudi če bo, kaj pa lahko mi naredimo. Glej gledam tekme na Laliga TV trije strokovni komentatorji, vrhovnega kova, nepristranski. Penal je bil čist kot solza, Alaves bi mogu prej Mendya ustavit, res Real je včeraj pošteno zmagu.
grozjak
11. 07. 2020 14.45
+0
Žal barce niti penali več ne vrnejo v boj....tisti nepiskan nad piqejem proti celti in slaba igra proti sevilji bo pač dovolj, da bo real prvak....
igyyp
11. 07. 2020 14.54
+1
Ramm: ej neki se malo spomnem, sam je tolk teh tekem ena za drugo,mam že malo v buči zmešano. No sam oba sodnika včeraj sta dobro odsodila. Ne vem sicer kdo sodi nocoj Valldolid vs Barca, sam naj bo pošteno. Ker jau sem sodnike že spljuval pa tudi če je Real zmagu.
grozjak
11. 07. 2020 15.01
+1
RMadridd
11. 07. 2020 13.49
+3
Kolerik ni zamenjal profil ampak padel je 5.razred in mu je mama vzela telefon in onemogočila pristop računalniku.
denis pohoric
11. 07. 2020 13.21
+3
boljsa igra reala, zasluzene tri tocke...cestitke za naslov v LaLigi
cripstoned
11. 07. 2020 12.47
-2
popolna sezona za real? v kolikor zmagajo laligo in napredujejo proti cityu...ter barca proti napoliju...lahko pricakujemo spalir? ker zmago reala vec kot lahko pricakujemo na obeh tekmah...
cripstoned
11. 07. 2020 12.47
-4
seveda v kolikor bi se srecali v ligi prvakov...
+2
hahahahahha..tako je bilo kaki 2leti nazaj..spalir se postavlja samo kadar igras v istem tekmovanju in je prvak v tem tekmovanju ze odlocen..torej prvenstvo.. v ligi prvakov to ni mogoce ker prvak ni znan do finala
+1
in si preprican v napredovanje proti citiyu? je ze res da imate veliko sodniske pomoci vsako leto..a mislim da letos tudi to ne bo dovolj..ni vec golgejterja
stoj?kov
11. 07. 2020 13.24
-1
kakšen špalir?po katerem ključu?Barca je še vedno španski prvak,Liverpool pa evropski prvak...
cripstoned
11. 07. 2020 13.29
+0
mario...ne verjamem v napredovanje reala ampak tudi ne bi odpisal real...ne glede na vse je to tekmovanje real madrida...glede sodnikov pa raje ne...real madrid je cisto in posteno na 1.mestu...vse penale v tej sezoni so dobili na racun vara ki je deloval...v kolikor ne bi deloval bi bili pa oskodovani...tako kot vceraj ko bi real brez problem lahko dobil se 2 penala pa ne bi bilo oporekanj...stojckov...kaj jim to pomaga danes?
+6
za sodnike sem govoril v ligi prvakov..kjer je jasno kako je bilo v zadnjih finalih..so sodniki tudi priznali da so ga polomili..a kaj moramo sedaj..tako pac je..za spansko pa niti ne gledam reala..ker mi je jasno kako je s sodniki ze leta..in je skoda zivcev in prerekanj s pristasi reala
grozjak
11. 07. 2020 13.59
-5
Zidane ne bo dočakal špalirja s strani barce, nikoli....
HalaCr77
11. 07. 2020 14.19
-4
To že vemo,ljigavski klub,ne prizna premoč
stoj?kov
11. 07. 2020 14.25
+2
čakam odgovor po kakšnem ključu Barcin špalir realu?
grozjak
11. 07. 2020 14.26
+3
Praznoglavi, v nobenem primeru se barca ne bo priklonila pred zidanom, ki je pred dvema sezonama tako športno sprejel ponižanje v laligi....
cripstoned
11. 07. 2020 12.43
+7
kaj je povedal komentator preden sta vstopila v igro isco in hazard? ''to je real madrid, samo poglejte kdo prihaja v igro iz klopi'' ...pa ne da si vsi top klubi zelijo v evropi zelijo oba....in to je letos tudi odlocilo...dolga, kvalitetna klop, mladenici polni talenta in zelje po dokazovanju....za vsem tem stoji pa nihce drug kot veliki zidane, dalec najvecji bog nogometa...kar se igre in trenerstva tice....z njim real pluje v zelo dobrih in mirnih vodah in tega sem se najbolj vesel...
grozjak
11. 07. 2020 14.02
+5
Sem mislil da najbolj veseliš penalov na prav vsaki tekmi po koroni...očitno je bilo tri mesece ravno dovolj, da se z zvezo dogovorijo, kako čim manj opazno nevtralizirati barco....
ehjaehja
11. 07. 2020 12.26
+8
ej tisti ki ste spremljali tekmo preko obreza kako je bilo?Je nagovarjal kej svoje vajence preko zaslonov ali si je dal mir in priznal poraz? 🤔🤔
cripstoned
11. 07. 2020 12.29
+3
v kolikor bi obrez priznal poraz ne bi vec komentiral nogometa ampak sihronizirano plavanje...pa se tam bi se blamiral...
ehjaehja
11. 07. 2020 12.31
+3
cripstoned
11. 07. 2020 12.45
+5
meni pa ni jasno kako da doticni nima enega pravega prijatelja okoli sebe ki bi mu povedal da je njegovo komentiranje neprimerno, nespostljivo in na trenutke zelo ogabno...pa tudi zakaj tega sam ne dojame...samo iskanje teorij zarot in ponizevanje najboljsih ga je...verjetno zaradi tega ker je v zivljenju vecni porazenec....tako za klub za katerega navijaca se ima kot v privat zivljenju...
Campeones34
11. 07. 2020 12.48
+6
ehjaehja
11. 07. 2020 13.13
+6
navija za sevillo ja ampak samo takrat ko igra proti Realu 🤣💪😎
samomojemnenje
11. 07. 2020 19.21
+0
Gospod Obrez je komentator z velikim K. Človek ima ogromno znanja in posreduje veliko koristnih informacij. Če bi bil navijač Reala, bi bila slika zrcalna in bi Barcini navijači pljuvali po njemu, Realovi pa bi ga častili kot boga. Takšno je življenje. Včasih res pove kaj in potem to večkrat ponavlja, ampak proti večini drugih komentatorjev, z redkimi izjemami, ki povedo vsake tri minute kak stavek in ne poznajo igralcev, je g. Obrez doktor nogometa. Je objektiven in zna kritizirati tudi igro Barce.
cripstoned
11. 07. 2020 12.24
+8
rodrygo, vinicius, mendy, valverde, asensio in curtois so kostali blagajno real madrida okoli 240milijonov eur....to bodo poleg ramosa, modrica, kroosa, varaneja in benza glavni tvorci letosnje lalige v kolikor real osvoji prvenstvo....zidane je trener ki je koncno vcepil perezu da ne potrebuje mega okrepitve da bi bil najboljsi...ne smemo pozabiti koliko golov je letos prejel real madrid (21) ..na zadnjih 8 tekmah od pokoronskega virusa pa samo 2...superpokal proti atletom in v kolikor dobijo se laligo bo to to...ze lansko leto sem videl premik na boljse v igri real madrida in sem kljub 0 naslovov bil ponosen na zidana in ekipo...pred sezono sem pa lepo napovedal da bo real madrid letos odnesel spansko kanto in do danes se nisem motil...zakaj? ker poznam real madrid in vidim premik na boljse...v kolikor dobimo se mbappeja bo pa tudi liga prvakov na dosegu...pa ceprav mislim ce bi proti cudezu napredovali proti cityu da bi lahko skupaj z atleti sli do konca....tisti ki nas pa pljuvajo so pa pljuvali ze v preteklosti in bodo pljuvali tudi v sedanjosti ter prihodnosti.....nikoli pa ne bodo priznali velicine tega kluba enako kot ne bodo priznali velicine bayern, liverpoola, juventusa itd...vsi vemo kdo so to ...
cripstoned
11. 07. 2020 12.23
+4
rodrygo, vinicius, mendy, valverde, asensio in curtois so kostali blagajno real madrida okoli 240milijonov eur....to bodo poleg ramosa, modrica, kroosa, varaneja in benza glavni tvorci letosnje lalige v kolikor real osvoji prvenstvo....zidane je trener ki je koncno vcepil perezu da ne potrebuje mega okrepitve da bi bil najboljsi...ne smemo pozabiti koliko golov je letos prejel real madrid (21) ..na zadnjih 8 tekmah od pokoronskega virusa pa samo 2...superpokal proti atletom in v kolikor dobijo se laligo bo to to...ze lansko leto sem videl premik na boljse v igri real madrida in sem kljub 0 naslovov bil ponosen na zidana in ekipo...pred sezono sem pa lepo napovedal da bo real madrid letos odnesel spansko kanto in do danes se nisem motil...zakaj? ker poznam real madrid in vidim premik na boljse...v kolikor dobimo se mbappeja bo pa tudi liga prvakov na dosegu...pa ceprav mislim ce bi proti cudezu napredovali proti cityu da bi lahko skupaj z atleti sli do konca....tisti ki nas pa blatijo pa nas blatijo ker so sami v blatu in tezko gledajo tako dober real madrid...nikoli pa ne bodo priznali velicine tega kluba enako kot ne bodo priznali velicine bayern, liverpoola, juventusa itd...vsi vemo kdo so to ...
dark horse
11. 07. 2020 12.01
-15
Kvota da bo penal za Real 1.01. VAR=Video Real Asist
kd29
11. 07. 2020 12.17
+17
Ekstremno neobjektiven in neumen...prava konjčina ;)
ehjaehja
11. 07. 2020 12.19
+9
kd29 to so obrezovi vajenci tako da naj se ti zasmilijo:)
Campeones34
11. 07. 2020 12.49
+11
Povej mi kako bi ti sodil ce bi bil sodnik? A bi ignoriral var posnetke al kako?
ehjaehja
11. 07. 2020 11.55
+9
Dragi moji Realovci čas je da priznamo vsi da nam definitvno pomaga VAR=Vinicius,Asensio,Rodrygo;)))
Die einemaister
11. 07. 2020 11.48
-6
Pokopal s penalom, hahahahahahah ufff so pa nadigrali jih ja.
cripstoned
11. 07. 2020 12.26
+6
vidis...real madrid pokoplje alaves s penalom...vas hejterje pa z 2 lovorikama....to je ta real madrid ki ga tako ljubis...ane?
romantika umira
11. 07. 2020 11.24
+14
Ko bi vsaj Barca imela toliko garačev in požrtvovalnosti v ekipi bi skakal od sreče. No kakorkoli čestitke galaktikom za odlično predstavo in nove tri točke sedaj nas samo še čudež reši.
Mererrek
11. 07. 2020 11.48
-5
Bale si je med uspavanko zakril oči in spal na klopi Reala :) Na 24ur ne bo članka o zgrešenem nakupu Reala bo pa ko bo Griezmann tekmo odigral slabo bodo kritiziral vsepoprek od a do ž barcelonne uprave!!! Barcelona je lani bila prvak vsako sezono pa ne more bit smo se sprijaznili s tem
dark horse
11. 07. 2020 12.01
-10
Krpan-kripsl res ti seka. Al od vročine al pa korone
JOSEPH HAYDN
11. 07. 2020 12.28
+9
Dvomim, da se kdo od navijačev Reala sekira zaradi Garetha, saj sedi na klopi in tam je najmanj škodljiv. Dobil je priložnosti tudi po koroni a fant enostavno noče igrat in pika. Razlika pa je v tem, da Bale sedi medtem ko si Setien niti ne upam dat Griezmanna na klop. Sicer pa ce se ju primerja je Bale mnogo mnogo boljši nakup od Griezmanna
cripstoned
11. 07. 2020 12.41
+4
joseph..z odhodm bejla bi se sekirali ravno toliko kot smo se z odhodi ozila, di marije in higuaina...enako velja za jamesa..
JOSEPH HAYDN
11. 07. 2020 12.48
+6
Crips točno tako, imamo mlad kader z mešanico izkušenj in to je harmonija. Je pa res, da prvenstva še ni konec in je treba dobit še kar nekaj pik ampka bo uspelo vrjamem
Campeones34
11. 07. 2020 12.51
+2
Eh, premalo spremljas ta portal, na racun bale-a je blo napisanih ze 100 clankov, ni vec zanimivo, vsi vejo kolko je ura
Lima33
11. 07. 2020 11.20
+6
Bravo Real... Naslova pa rees nemorejo več izgubiti, če se pa slučajno to zgodi pa vse na Dob poslat... 😜! Treba obdržat to formo in željo za City, da jih razmontirajo... Pep se že trese... 💪👍🍾
dark horse
11. 07. 2020 12.02
-4
A si ga v živo videl da se trese? kdo bo pa sodil da bo šel lahko Real naprej? Lahoz,Manzano...
cripstoned
11. 07. 2020 12.11
+5
lima vse lepo in prav ampak mislim da bo tudi letos real hitro koncal svojo pot...pep ima ze vsaj 3.sezone taksno ekipo...igralci se na igriscu in med sabo odlicno razumejo, so uigrani in ne verjamem da lahko ''novi'' real madrid napreduje sploh ker nimajo napadalca ki bi lahko zabijal kot ronaldo...
Lima33
11. 07. 2020 14.19
-1
Sva z Pepom bila skupaj na enem rd.samo sva držala soc.distanco in sem samo po glasu slišal kako se mu je zatresu, ko sem omenil Real... Drugače je Pep car tko v privat življenju, veliko corone spije... Pa nič ne napiha...
Lima33
11. 07. 2020 14.36
-2
Cripsi... Pred koronco bi jih City za malico pojedu... Sedaj je pa to druga zgodba in Pep se tega zaveda... Nebo Realu enostavno ampak za take tekme taki igralci živijo in po prikazanem po koronci se Pepu in njegovi ekipi ne piše nič dobrega... Bi pa z veseljem imel v ekipi Kevina je klasa!!
Roglič šampion
11. 07. 2020 17.40
+1
Lima to se pa ne strinjam. Po prikazanem po koroni se kvecjemu realu ne pise nic dobrega. City igra izvrstno. Le v gosteh jih malo ucinkovitost daje. A tekma proti realu bo na etihadu kjer pa je city izjemen po koroni. A bomo videli kako bo. Jaz favoriziram city. Tako za to tekmo kot za osvojitev LP. Ampak bomo videli. V takem formatu ima prav vsaka ekipa moznosti za naslov. Ne bom pa odpisal reala proti cityju. Bomo videli. Pustimo se presenetiti
mptour
11. 07. 2020 11.19
-5
Darila od božičkov v črnem se nadaljujejo. Tokrat v 11 minuti, da se ne mučijo do konca, pa pol preveč očitno izgleda. Real "melje" dalje.
mjkox
11. 07. 2020 11.14
-3
Zidan naj spoka cimprej z reala, zapravlja igralce, kot so bale, james, isco, mariano,jović... zato da forsira ene in iste igralce... benzema rabi 10priloznosti da zadane 1 gol, nikoli ga nisem in nikol ga nebom maral, komaj cakam da pride dan ko bo sel z reala pa ce bo potem v napadu igral varane zarad mene...zidan pa tudi naj spoka ze 1x.. zaj spet forisa pogbaja v real, na klopi ps sedijo igralci,ki so isto dobri ce ne boljsi sam minute rabijo... hakimija je spustil za drobiz v inter, dober trener takega igralca nebi spustil stran... zidan je najvecja prevara v trenerskem poslu... koliko srece imamo letos je vec dolgo nebomo meli...
igyyp
11. 07. 2020 11.19
+4
Mjkox: ka se teb čist odpelalo. Kaj ti bluziš?
ehjaehja
11. 07. 2020 11.19
+4
ja tako slab trener je da je pripeljal Fedeja ter Mendya za drobiž in tako slab trener je da zvezde ki grejejo klop pripravi do tega da se ne jokajo in so veseli in sproščeni med seboj.
igyyp
11. 07. 2020 11.24
+1
Zapiram: to sploh ni navijač RM, spet en novi nick z provociranjem. Nič novega.;))
ehjaehja
11. 07. 2020 11.26
+1
ja to je kolerikacmerika ki ga ni na vidiku že lep čas 🤣😅
Lima33
11. 07. 2020 11.26
+4
🤣🤣... Isco in James pri meni še klopce nebi grela... Bale je klasa in samo Zizu in on vesta kaj ne štima...
mjkox
11. 07. 2020 11.34
-1
Daj bodita realna malo,kje ma real dobro igro zadnje tekme?? Nikjer... hvala bogu za VAR,da nas resuje pa vsaka tekma glih za glih gre skoz, ce nas nebi var reseval bi zadnje 4 tekme 3 odigrali neodloceno, nevem kje tu vidita potem nek presezek, kar je dobro je obramba, tej pa res trenutno ni para na celu z courtuajem, ki brani res fenomenalno... pa nisem provokator, glejta malo na daljsi rok... da je real tu kjer je smo meli do zdaj ogromno srece... naslov pa se tudi ni v zepu, 1 kiks pa je 1 tocka razlike... na koncu se bo o naslovu odlocalo zadnjo tekmo v 90minuti...
ehjaehja
11. 07. 2020 11.36
+1
hahahaha res je hvala bogu za var če ne ni bil Real oškodovan vsako tekmo;))
mjkox
11. 07. 2020 11.41
-5
Glej jaz sem svoje mnenje napisal kar si mislim o igri reala trenutno, in me malo briga kaj vi2 mojstra receta.. mogoce real spremljam malo dlje casa kot vi2...
ehjaehja
11. 07. 2020 11.46
+3
če ti nisi zadovoljen z prvim mestom pol si predstavljaj kako je kataloncem na drugem? 🤔🤔
igyyp
11. 07. 2020 11.47
+6
mykox: če te zanima 30 let, letos teče 31. Pa še tvoj slog pisanja, mi je poznan. Samo provociraš, no kdo od realovih navijačev se bo pa s tabo strinjal, to je pa druga stvar.
ehjaehja
11. 07. 2020 11.50
+4
mjkox
11. 07. 2020 11.53
-2
No lepo... moj slog pisanja ti nemore biti znan, ker redko kaj komentiram... nisem pa noben kolerik pa koga sta se omenjala, obcasno sem kaj komentiral in ce bos sel nazaj gledat bos videl, da sem tudi kdaj ze z tabo podrzal pod komentarji... me pa jezi trenutna igra reala ker neves z tekme v tekmo ce bo zmaga ali kiks... mucimo se z ekipami z dna lestvice, ki jim je real se 2 sezoni nazaj dajal po 3 pa vec golov brez tezav...
igyyp
11. 07. 2020 12.02
+2
mykox: no če si pa tako vnet navijač RM, kako potem lahko špukaš po trenerju, po ekipi, in nasplošno. Ajde razloži. Z Zizujem ni nič narobe veliko rotira,ampak zaenkrat mu uspeva. Ali ne?
cripstoned
11. 07. 2020 12.28
+1
mykox...koliko tekem reala si pogledal letos? verjetno nic...spremljas real prek naslovov v medijih ki jih pravtako boli da je real tako hitro prevzel primat se v spaniji...se na mnoga leta hejter...
RMadridd
11. 07. 2020 12.42
+2
V njegovih besedah je nekaj modrosti. Tudi sam nisem pristaš zidana. Če osvojimo naslov ga ne bomo zaradi dobre igre ampak zaradi slabe igre barce.
Campeones34
11. 07. 2020 12.56
+1
Mjkox je nov trol pod pretvezo navijaca reala. Zamenjaj racun, to ti gre dobro od rok, glede fuzbala pa ne komentiraj, ker nimas pojma o pojmu
cripstoned
11. 07. 2020 13.32
-1
ker samomojemnenje misli da sam osebno pisem pod profilom martinkrpan je zdaj sel na svoj nivo in ustvaril profil mykox in se izdaja za navijaca reala ki bo pljuval po realu...ali on ali pa od junija dalje skriti kollerik...prevec dolgo poznam te osebke in vem da se ne motim..
samomojemnenje
11. 07. 2020 16.04
+1
Cripstoned, ne zrcali sebe na druge. Ko sve že pred časom imela debato o dvojnih profilih, sem ti odgovoril, da meni tega ni potrebno in sem ti tudi napisal, da jaz lahko prisežem na moje najdražje in otroke, da jaz nimam drugih profilov. Na moje vprašanje, če lahko storiš enako, pa si se skril.
samomojemnenje
11. 07. 2020 16.14
+1
Zanimivo, kako ste sprejeli tega mjkox-a. Takoj ste ga obsodili, da je klon, ker je pač napisal svoje mnenje. Tudi zvesti in objektiven navijač RMadridd se je strinjal z njim. Ampak njega niste omenjali ali napadli, da je klon. Pa kaj, če je človek povedal svoje mnenje. Mu pač Zizu ni všeč. Tudi jez sem že po dolgem in počez kritiziral trenerja in igralce Barce, pa mi še nobeden ni rekel, da sem klon navijača Reala. Dočim, @martinkrpan ni še nikoli nič pisal o nogometu, vedno pride v istem terminu kot Cripstoned in kritizira navijače Barce in hvali Real. To pa je očitna razlika. Skratka vsi, ki imajo dvojne profile so bedniki, pa naj bodo to beli ali modro-rdeči navijači.